מי מגיע ביום רביעי לצפייה המשותפת?

מי מגיע ביום רביעי לצפייה המשותפת?

תנו לי איזה סימן קטן, על מנת שאפשר יהיה להעריך את כמות האנשים שמתכננים להגיע, וכדי שנדע האם בכלל שווה להטריד את המקום שייערך לבואנו. תזכורת למי שלא יודע על מה המדובר: צפייה משותפת בקטע 11, הקטע הראשון השנה שיסתיים בפיסגה. הצפייה אמורה להתקיים ביום רביעי בסביבות השעה 16:00 (פלוס מינוס) ב"נורמה" מרכז מסחרי כפר שמריהו (שוב תודה לעמוס וולף על העזרה).

bikenfun

New member
מתכנן להגיע

רק אם אפשר לקבל פרטים מדוייקים על המיקום? תודה, רוני

abeegilat

New member
מצמן פולג מזמינה אל כולם לחנות

שלום לכל העמיתים טים מצמן פולג מזמינה את כל החברים לצפייה משותפת ביום חמישי הקרוב + פרשנות לקטע שעל הנייר נחשב לשובר הרגליים בפירנאים עם מאונטן טופ פיניש ועם כמה מהעליות הקלאסיות בטור בחנות מצמן בפולג. הקטע יתחיל בסביבות 1600 אחר הצהריים. כולם מוזמנים. הכסאות + השתייה + הבמבה עלינו בברכה אייבי גילת יועץ לרוכבי אופניים טים מצמן פולג 4679299 - 052

גיאחה

New member
../images/Emo5.gif מצמן יכלה לבחור יום אחר...

התארגנה כאן יוזמה על יום חמישי בכפר שמריהו. מדוע הייתם חייבים להתחרות על אותו מועד? אני חושב שעדיף היה אם תקבע את המועד בחנות ביום אחר (שאגב - אני אשמח להגיע אליו. לא צריך לפגוע בהתארגנות הזאתי בלי קשר) יש עוד כמה ימי עליות ובטוח שיש אנשים שלא יוכלו להגיע ביום חמישי הזה וישמחו אם תהייה אלטרנטיבה לצפייה בחברותה.

talctalc

New member
מגיע עם עזריאל. דרוש טרמפ חזרה לת"א

צפון אבן גבירול למשל זה טוב ירמיהו זה נהדר

למעלה