שרשור חתיכות. אהם... כלומר שחקניות

twisted nerve1

New member
שרשור חתיכות. אהם... כלומר שחקניות

טוב אני אתחיל (זה 44 דקות אחרי שהתחיל חול המועד, אני בדיוק בזמן
).
בעקרון זה לרוב דמויות שאני גם אוהבת כי קשה לי לאהוב מישהו רק חיצונית, אבל אני חושבת שלכולן יש גם נתונים ממש טובים.
אני בעיקר אוהבת בנות עם יופי טבעי כזה (או שבסדרות הן מופיעות יותר במראה הטבעי), חיבה לטומבואיות, ואם זו סדרה עם אקשן, אז אם הם בנות שנלחמות וזה זה משדרג לי אותן בכמה רמות. אבל זה הטעם שלי. טוב יאללה מתחילה.

twisted nerve1

New member
ועוד אחת

אם שמים יותר מ-3, זה עושה כזה שצריך לדפדף בין התמונות ולא רציתי, אז אני מעלה עוד הודעה

איל51

New member
עניין של טעם, אני מנחש

לדעתי היא כן יפה. יפה מסוג שונה לאחרות, אבל עדיין יפה.

twisted nerve1

New member
אווג'לין לילי (קייט מאבודים)

פרקלס

וידוי- היא אחת הבחורות הכי יפות בעלם לדעתי. חולה על פרקלס

לדעתי עדיף לכתוב את שם השחקנית בכותרת

ככה גם עשינו (לרוב לפחות) בשרשור חתיכים שנה שעברה. בעיקר כי שחקניות רבות הופיעו בכמה סדרות. ולפעמים שווה להוסיף תמונה של מישהי מסדרה מסוימת אפילו אם הייתה לה רק הופעה קצרה שם. (לוסי לולס הייתה באיזה 5 סדרות שאני צפיתי בהן)

reasonforall

Active member
הדמות הזו הפכה אותה

לאחת הנשים הסקסיות.
אם לא הדמות הזו, אף אחד לא היה מסתכל עליה

twisted nerve1

New member
היא באמת נראית נורא שונה

כשהיא לא בתפקיד. במיוחד הפאה הבלונדינית לגמרי גורמת לה להיראות שונה. וכן בד"כ כשאני רואה אותה בתמונות שהם לא מהסט, אני חושבת שהיא פחות יפה. אבל אני לא יודעת אם זה באמת בגלל שהיא פחות יפה, או כי אני רגילה אליה בצורה מסויימת. לא ראיתי אותה בשום דבר אחר, אז לא יכולה לשפוט ולהגיד שאף אחד לא היה מסתכל עליה בלי התפקיד. אבל את התפקיד הזה היא עושה מצויין ומביאה אליו את הסקסיות של הדמות (לדעתי) בין שאר הדברים.

twisted nerve1

New member
טטיאנה מסליני (אורפן בלאק)

אני אשים את שתי הדמויות שאני הכי אוהבת שלה בסדרה- שרה מאנינג:

למעלה