way so serious?
אני מרשה לעצמי להקניט אותך, אבל זה מבחינתי לגמרי בקטע ידידותי ולא עוין
סליחה אם נעלבת.
ברור שמותר לך שתהיה לך דעה, אבל העניין שלפעמים דעה רומזת לפרקים עתידיים, וגם בפעם הקודמת גילית לה את הקטע שג'ימי חוזר, שזה דבר שידעתי שלי אישית היה מאוד הורס אם מישהו היה אומר לי.

אני פשוט אישית מאוד רגישה לספוילרים, הם לרוב מאוד הורסים לי ולכן כשאני מדברת עם מישהו על סדרה, אני מאוד משתדלת לא לגלות דברים עתידיים. במיוחד אם אני זוכרת את הסדרה טוב. (כנראה יותר מעדי, אני כמעט בחיים לא אקרא דיונים על פרקים של סדרה שיש סיכוי קלוש שאני אראה בעתיד)

נניח בסוף עונה 1 אמרתי כמה שאהבתי את הקשר בין ליפ לקארן- למרות שמה שקרה בניהם אחרי עונה 1, שנאתי. אבל באמת זכרתי שעד סוף עונה 1 אהבתי כל מה שקרה בניהם ולכן ניסיתי להגיב רק ע"פ מה שאני הרגשתי באותה נקודה כשראיתי. זה פחות או יותר מה שאני מנסה לעשות כשאני מדברת עם מישהו על סדרה כשהוא באמצע ואני בשלב יותר מתקדם ממנו. לא רמוז או אפילו להתייחס ברמת הדעה, על דברים שקורים אחר כך, אלא לנסות לתאר מה אני אישית הרגשתי כשראיתי את הסדרה עד לנקודה הזאת.

אבל כמובן שלכולנו יש נקודות רגישות שונות ורגישות שונה לספוילרים ולגבי מה אנחנו מגדירים ספוילר (לרוב "ספוילרים" של קאסט לא מפריעים לי, אבל ספציפית עם ג'ימי זה כן היה משמעותי). וברור שמותר שיהיה לך דעה והכל.

לא עדיף שתשתוק. אל תתייחס אלי. אני בעצמי גם רק הבעתי את דעתי שזה לא נכון שאין שום דבר טוב שקורה מהפרק הזה. כל אחד ואיך שהוא אוהב להגיב