סמוך על סול- 2X04
סליחה עם צופי הטלוויזיה המאוחרים
פשוט אם אני לא אכתוב עכשיו אני לא אזכור מה אני רוצה להגיד + אני צריכה להסיח את דעתי ממשהו.

טוב, אז כל מה שקרה בגזרת ג'ימי/צ'אק/קים היה מאוד מעניין.
אני חייבת להגיד שפעם ראשונה היה בי חלק קטן שקצת הבין את צ'אק. אני אסביר! אני עדיין חושבת שהוא דוש. אני עדיין ממש לא שותפה לכל החרדה קודש שלו בכל מה שקשור לחוק. אני בטח חושבת שזה דושי שהוא שיקר לג'ימי כ"כ הרבה זמן, ובטח ובטח שזה נורא שהוא מעניש את קים כדי להחזיר לג'ימי.
אבל משהו אחד שעצבן אותי לגבי ג'ימי בפרק הזה- זה העובדה שהיה נראה שהוא ממש לא מבין מה הוא עשה לא בסדר. כל הפרק הוא כאילו ביקש סליחה הרבה פעמים, אבל זה היה הרבה יותר הצדקות. גם בפני הבוס, גם בפני קים, גם בפני צ'אק. הוא חזר שוב ושוב על זה שהתרגיל שלו עבד, ושכולם מגזימים ומה שהוא עשה לא כזה נורא.
עכשיו זה לא שידעתי בעצמי שזה כזה נורא, אבל מסתבר מהתגובה של המנהלים שזה כן. אני חשבתי וקיוויתי שהוא יותר ינצל ויבטיח לא לעשות את זה שוב מאשר להמשיך ולנסות להצדיק את המעשים שלו. ועוד יותר בפני קים. שלא משנה מה היא חושבת על המעשים שלו- היא ידעה שזה ידפוק אותה, והוא ידע שזה ידפוק אותה והוא עשה את זה בכל זאת.
ופה הבנתי קצת מאיפה צ'אק בא- כי יש בג'ימי משהו שבאמת מכור לריגושים האלה שחברות עורכי דין "אתיות" לא יסכימו לזה. והפרק הזה לראשונה באמת הבנתי את זה.
שוב, לא חושבת שהדרך שהוא נקט בה נכונה. אבל יותר הבנתי.
ולגבי ג'ימי- אני מאמינה שהוא באמת אוהב את קים. בכלל הפרק הזה יותר מכל פרק הוא הזכיר לי את וולט. שכן, מאוד אוהב את האישה שהוא אוהב, אבל לא מסוגל לחרוג מהמנהג שלו מהתאוות הספציפיות ולריגושים שלו.
ועם זאת הרג לי את הלב כמה שהוא הצטער על זה, ורואים שהוא באמת הצטער.
היו שני קטעים- שהיא אומרת לו שאם הוא ידבר עם המלין אז הם סיימו- והוא אומר כזה עם פני פאפי- "אז לא סיימנו עכשיו?"
וזה שהוא הלך לדבר עם צ'אק בשבילה. ואנחנו יודעים כמה זה קשה לו.
אבל עוד משהו בנוגע לשיחה עם צ'אק. הייתה לי תהייה בנוגע לריב בסוף - שהוא מתעקש על זה שצ'אק יגיד לו במפורש שאם הוא פורש אז הוא מחזיר את קים. אני תוהה אם ההתעקשות כדי באמת להיות בטוח שזה מה שיחזיר את קים, או שג'ימי כבר דיי משוכנע בזה גם ככה, והוא פשוט הרגיש חייב להפיל את צ'אק.
וזאת הדואליות בין ג'ימי לסול. שכ"כ מזכירה לי את וולט.
האמת רציתי לדבר קצת על מייק, וגם יש דיי הרבה הופעות אורח נחמדות בפרק מ-ש"ש. אבל התעייפתי אז יותר מאוחר אולי.