דיוני סדרות לסוף שבוע

Lion_Heart

Well-known member
האמת גם לי אין (דמיאן פרק ראשון
)

אז ככה...לא היו לי הרבה ציפיות כי...אות משמיים היה סרט דיי קריפי שראיתי בגיל ממש מוקדם ובנסיבות דיי משעשעות
( כי זה מה שמקבלים שמכניסים את הקלטת הלא נכונה למכשיר הוידאו בשעה 3:00 בלילה...צלקות מנטליות)
אבל...הסדרה משחקת את הקטע של סימפטיה לשטן ,כלומר מה אם האנטי קרייסט לא רוצה את התפקיד שנבחר לו ...והאמת אותי זה קונה(למרות שאני חושב שזה לא יעבוד לו ובסוף הוא או ישמיד את העולם או את עצמו...רק דעתי) אניי דיי מקווה שהוא דווקא ינצח את טיבעו השטני
וילחם באביו (השטן
אם לא שמתם לב)

האיש האחרון בעולם
2X11

עד לפני שבוע בכלל לא ידעתי שהעונה הזאת ממשיכה, חשבתי שנקבל המשך רק בעונה 3 הרבה יותר מאוחר.
&nbsp
אהבתי את זה שקיבלנו פרק שלם שמתמקד באח של פיל. בעצם זה במידה רבה פרק מקביל לפרק הראשון של הסדרה שכמעט כולו רק פיל - ולכן הוא גם בטח טוב יותר מרוב פרקי הסדרה.
נראה לי חבל בעצם שלא קיבלנו פרק שלם שזה רק הוא. הפרק הראשון ההוא היה ממש טוב. אבל אני מניח שזה היה יותר מידי חוזר על עצמו.
אני תוהה האם נקבל עוד פרק, או כמה פרקים, שהם רק על האח והחיפוש שלו אחר פיל (אני לא זוכר שהם השאירו שלט גדול בטוסון שהם עברו לסנטה מוניקה, וזה בטח היה טיפשי)
&nbsp
בכל מקרה היה פרק טוב. בעיקר אהבתי את הקטעים שהוא הזה את פיל בתור ילד.
מעניין למה בחרו ללכת על זה ולא להכניס את פיל הבוגר בהזיות (וככה לנצל את הכוכב הראשי של הסדרה). אבל זה עבד מאוד טוב.
&nbsp
נ.ב. לאחר עונה וחצי סוף סוף קיבלנו התייחסות לכך שכולם מתו אבל אנחנו אף פעם לא רואים גופות.

twisted nerve1

New member
סמוך על סול- 2X04
סליחה עם צופי הטלוויזיה המאוחרים

פשוט אם אני לא אכתוב עכשיו אני לא אזכור מה אני רוצה להגיד + אני צריכה להסיח את דעתי ממשהו.
&nbsp
טוב, אז כל מה שקרה בגזרת ג'ימי/צ'אק/קים היה מאוד מעניין.
אני חייבת להגיד שפעם ראשונה היה בי חלק קטן שקצת הבין את צ'אק. אני אסביר! אני עדיין חושבת שהוא דוש. אני עדיין ממש לא שותפה לכל החרדה קודש שלו בכל מה שקשור לחוק. אני בטח חושבת שזה דושי שהוא שיקר לג'ימי כ"כ הרבה זמן, ובטח ובטח שזה נורא שהוא מעניש את קים כדי להחזיר לג'ימי.
אבל משהו אחד שעצבן אותי לגבי ג'ימי בפרק הזה- זה העובדה שהיה נראה שהוא ממש לא מבין מה הוא עשה לא בסדר. כל הפרק הוא כאילו ביקש סליחה הרבה פעמים, אבל זה היה הרבה יותר הצדקות. גם בפני הבוס, גם בפני קים, גם בפני צ'אק. הוא חזר שוב ושוב על זה שהתרגיל שלו עבד, ושכולם מגזימים ומה שהוא עשה לא כזה נורא.
עכשיו זה לא שידעתי בעצמי שזה כזה נורא, אבל מסתבר מהתגובה של המנהלים שזה כן. אני חשבתי וקיוויתי שהוא יותר ינצל ויבטיח לא לעשות את זה שוב מאשר להמשיך ולנסות להצדיק את המעשים שלו. ועוד יותר בפני קים. שלא משנה מה היא חושבת על המעשים שלו- היא ידעה שזה ידפוק אותה, והוא ידע שזה ידפוק אותה והוא עשה את זה בכל זאת.
ופה הבנתי קצת מאיפה צ'אק בא- כי יש בג'ימי משהו שבאמת מכור לריגושים האלה שחברות עורכי דין "אתיות" לא יסכימו לזה. והפרק הזה לראשונה באמת הבנתי את זה.
שוב, לא חושבת שהדרך שהוא נקט בה נכונה. אבל יותר הבנתי.
ולגבי ג'ימי- אני מאמינה שהוא באמת אוהב את קים. בכלל הפרק הזה יותר מכל פרק הוא הזכיר לי את וולט. שכן, מאוד אוהב את האישה שהוא אוהב, אבל לא מסוגל לחרוג מהמנהג שלו מהתאוות הספציפיות ולריגושים שלו.
ועם זאת הרג לי את הלב כמה שהוא הצטער על זה, ורואים שהוא באמת הצטער.
היו שני קטעים- שהיא אומרת לו שאם הוא ידבר עם המלין אז הם סיימו- והוא אומר כזה עם פני פאפי- "אז לא סיימנו עכשיו?"

וזה שהוא הלך לדבר עם צ'אק בשבילה. ואנחנו יודעים כמה זה קשה לו.
אבל עוד משהו בנוגע לשיחה עם צ'אק. הייתה לי תהייה בנוגע לריב בסוף - שהוא מתעקש על זה שצ'אק יגיד לו במפורש שאם הוא פורש אז הוא מחזיר את קים. אני תוהה אם ההתעקשות כדי באמת להיות בטוח שזה מה שיחזיר את קים, או שג'ימי כבר דיי משוכנע בזה גם ככה, והוא פשוט הרגיש חייב להפיל את צ'אק.
וזאת הדואליות בין ג'ימי לסול. שכ"כ מזכירה לי את וולט.
האמת רציתי לדבר קצת על מייק, וגם יש דיי הרבה הופעות אורח נחמדות בפרק מ-ש"ש. אבל התעייפתי אז יותר מאוחר אולי.

אגדות המחר 1X08
באופן מפתיע...

הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה.
קשור לזה שהציפיות שלי מהסדרה כבר די נמוכות, והציפיות שלי ספציפית מהפרק הזה היו במיוחד נמוכות בגלל שהפרומו שלו נראה רע מאוד.
&nbsp
לא שהיה נהדר, היו כמובן דברים מוזרים אבל...
לא שזה נושא חדשני אבל היה מעניין איך שהציגו את המנטליות השמרנית של שנות ה50 וההשפעה של זה על אנשים.
הסיפור עם האחות הלסבית היה במיוחד עשוי טוב. עם זמן מסך קצר מאוד היה אפשר בעצם להקשר אליה קצת ולהבין אותה. זה גם פיתח יפה את הדמות של שרה, לגבי ההשפעה של החזרה לחיים עליה. פלוס נחמד לראות שהיוצרים לא שכחו ששרה היא ביסקסואלית.
העלילה הרומנטית הקצרה של ג'קס הייתה הרבה פחות טובה, בין היתר כי ממש לא ברור מה גרם לבחורה להתקיף אותו בנשיקה כשהחבר שלה נעלם רק זמן קצר לפני כן.
&nbsp
אני חושב שהפרק הצליח יפה יחסית לאזן בין לדבר על מה שקרה עם מיק רורי ולהתייחס לזה, ויחד עם זה לא לשקוע בזה יותר מידי. גם לא הרגיש לי יותר מידי צורם שסנארט לא אומר מה בעצם קרה שם.
&nbsp
חלק מהפרק חשבתי שזה אידיוטי שסאבאג' פשוט מקבל את זה ש"קנדרה" עברה לגור לידו במקרה. אבל מסתבר שהוא פשוט הבין מיד שזה לא מקרי ושיחק משחק.
חלק מהפרק גם לא הבנתי למה הם בכלל חוקרים מה סאבאג' עושה ולא פשוט מתקיפים אותו, אבל מסתבר ששכחתי שהם איבדו את הסכין שמאפשר להרוג אותו.
עדיין התוכנית של לתת לקנדרה לתקוף אותו בעצמה הייתה אידיוטית (וחבל שרק ריי הבין את זה) מה רע בזה שכום יתקפו אותו יחד ואז כשהוא על הרצפה קנדרה תחסל אותו עםפ הסכין. נתנו לנו תירוץ שסאבאג' טוב במתקפה ישירה, אבל זה רק תירוץ, הם הצליחו לנצח אותו כבר כמה פעמים בעבר.
&nbsp
הסיום עם עוד מתקפה של קרונוס הוא רפטטיבי באופן מוגזם.
אבל זה כן פותח משהו שיכול להיות מעניין - הם יכולים להיות תקועים בעבר לכמה חודשים או שנים. זה יכול לגרום לכך שבעצם תיווצר מערכת יחסים אמיתית בין ריי וקנדרה ולא משהו שנותר בכמה ימים, וכמה ימים אחרי שבן זוגה האחר מת.
&nbsp
&nbsp
*נתנו לנו לפחות הסבר ללמה ג'קס וסטיין לא יכולים להפוך לפיירסטורם על הספינה, שזה עוזר רטרואקטיבית לפרק שעבר.
&nbsp
***לבתור צופה דוקטור הו היה לי נחמד לראות את ריפ עובד כאח בבית חולים - זאת הייתה העבודה של רורי בדוקטור הו.

Lion_Heart

Well-known member

בתור צופה של back to the future שועשתי קשות-כל כך הרבה רפרנסים!
ריי חנון על! ועל כן הפך לדמות האהובה עלי

הוא וקנדרה חמודים ביחד...עד שקארטר יחזור(ולא זה לא ספוילר , אבל הוא יחזור)
וה-שאלה היא...לכמה זמן הם יתקעו בשנות ה 50...

Red Hood

New member
אני ממש מקווה שהעונה הבאה תהיה שונה לגמרי

כי זו בינתיים ממשיכה להיות לא משהו בכלל.

זה אולי היה פרק טיפה יותר טוב (וגם זה בספק), אבל כמות החורים בעלילה רק הולכת וגוברת, במקום להיפך, ככל שמתקדמת העונה.

רק הערה לגבי חורי עלילה

בכל סדרה כמות החורים בעלילה הולכת וגוברת ככל שהעלילה מתקדמת.
כלומר במצב אידיאלי רמת החורים בעלילה לא גוברת, אבל שום סדרה לא סוגרת את החורי עלילה שלה, וכמעט תמיד ככל שסדרה מתקדמת היא נוטה להרבה יותר חורי עלילה.
זה בולט בין היתר גם בהחץ והפלאש

ה100 פרק 3X08

בכלל לא ראינו את קלארק ומה קורה עם המוות של לקסה. זה נראה לי רעיון טוב לעשות פרק שמתמקד רק בארקדיה, במיוחד אחרי פרק שהראה רק את האירועים בפוליס. זה גם נותן הרבה יותר זמן להתמקד בדמויות ועלילות. (אם כי משום מה אמא של קלארק נעלמה).
אבל כמובן שזה גם מטריף אותי כי אני רוצה לדעת מה קורה שם.
&nbsp
הפרק היה כמובן פחות טוב מהפרק הקודם, אבל פרק די טוב לדעתי, עם כמה מחסורים.
&nbsp
אהבתי את הפיתוח של זה שרייבן מבינה שמשהו לא טוב קורה עם אלי ואיבוד הזכרונות. אבל העלילה הזאת הרגישה קצת לא קשורה לכלום הפרק ולא דרמטית מספיק. חשבתי שיתפסו אותם ויחשבו שהם עובדים עם קיין. בשלב הזה הייתי חושב שעלילת עיר האורות די משעממת אם לא היה לנו את הגילויים של פרק שעבר.
&nbsp
העלילה הטובה הייתה הראשית. אהבתי את זה שהיה טוויסט על טוויסט, שבעצם קיין ידע שהם יודעים שהוא מצוטט להם והצליח ככה ליצור תוכנית. אבל בסופו של דבר היא הייתה לא ממש טובה והיה לי ברור שלא תצליח. קיוויתי שלפחות הם תיכננו את זה מספיק טוב כדי שלינקולן יוכל לברוח (ואז להתאחד עם אוקטביה מחוץ לעיר).
&nbsp
אהבתי לראות את הספקות הגדלים אצל מונטי ובלאמי. אבל לפחות במקרה של בלאמי זה מרגיש לי קצת מידי מאוחר מידי. אני לא יכול להסתכל עליו אותו דבר עכשיו שאני יודע שהוא היה חלק ברצח של 300 איש.
את מונטי פשוט לא ראינו מספיק בפרקים הקודמים כדי בכלל לדעת מה הוא חושב, זאת הבעיה עם תוכנית שמתקדמת כל כך מהר עם העלילה שלה.
גם מעצבן אותי שלא ברור מה הדעה של ג'ספר על האירועים האלו.
&nbsp
ובעלילת המשנה הקטנה שאני אוהב - עכשיו אנחנו יודעים שבריאן יודע שנייט הוא גם חלק מהקבוצה של קיין (או רק חושד). מהסיום לא ברור מה מונטי ובלאמי הולכים לעשות הלאה, מעבר ללשקר לגבי המעורבות של נייט והרפר בבגידה של קיין. אני מקווה שזה יוביל למצב שבריאן יהיה באותו צד של נייט. אם כי אני רוצה לראות תגובה דרמטית יותר לגילוי של בריאן שנייט עבד עם אוקטביה ובכך סיכן את החיים שלו בכפר של הגראונדרים. אבל עם כל העלילות והדמויות יש לי תחושה שלא יהיה זמן להיכנס לעומק של זה.
לפחות קיבלנו נשיקה בינהם ולא רק חיבוק כמו בפרק 6.
תכלס זה ה100 ושניהם דמויות שוליות, אז אני די בטוח שאחד מהם ימות בקרוב.

limors2

Active member
לא מתתי על הפרק

למרות שהיו כמה עלילות טובות (בלמי רואה את האור סופסוף, המרד נגד פייק) ועלילה אחת מצויינת (רייבן קולטת שאלי לא מושלמת וטובה כמו שהיא חשבה), נראה לי שהיה לי יותר מדי אנטי כלפי הסדרה

&nbsp
נראה מה יקרה בפרק הבא, אחרי הפגרה.

orensdae

New member
האח הגדול , המסיבה הגדולה היום ב 21:00 שי חי OUT

ולרעים לא תהיה תקווה .

לא יודעת אם זה ספויילר או לא אבל אסמן לכל מקרה

הונה המזעזעת הזאת פשוט נגמרה לדעתי...
לא יודעת אם שיחי יצא על דעת עצמו או שהוציאו אותו (אני נוטה לחשוב שהוציאו אותו בגלל החוזים הדרקוניים שם וכי ההפקה לא הייתה מוותר עליו בכאת קלות). טניה יצאה לדעתיגם כי לא היה לה שם סיכוי וגם בגלל המחוייבות שלה לשיחי...איציק סתם נגרר וגם נראה ידע שיעוף ראשון...
&nbsp
לדעתי לא יעבור הרבה זמן עד שהדיירים יתחילו לריב בינם לבין עצמם...זה לא שיש שם משהו אחר לעשות.
&nbsp
מקווה שהעונה תסתיים מוקדם מהמתוכנן ולא יבחרו להחזיר כל מיני דיירי עבר.

Lion_Heart

Well-known member
GRIMM 5X12

ידעתי...איכשהו ידעתי שאשאר עם יותר שאלות מתשובות
מקל מעץ שמרפא...אני ממש מקווה שזה לא קשור לצלב
ועוד משהו שראיתי בא מקילומטרים , אדלינד מגלה שכוחות הרשע שלה עומדים לחזור ונכנסת להיסטריה(אם ההיסטוריה תחזור עלעצמה זה יהיה משעמם, אבל אני בספק) נקווה שניק לא יעשה את הטעות שהוא עשה עם ג'ולייט
רנרד מקבל הצעה שהוא לא יכול לסרב לה"מוזיקת הנושא של הסנדק"
אה כן, ומונרו חטף ביס...אבל ריפאו את זה

פשע אמריקאי פרק 2X10 (סיום העונה)

עונה מעולה. מותחת, מרגשת, מעוררת מחשבה ביקורתית, כמעט תמיד מראה דברים מיותר מנקודת מבט אחת.
אבל גם היו הרבה דבירם שלא אהבתי.
עלילת המנהל של הבית ספר הפומבי הרגישה לא קשורה לכלום. מרגי כאילו ניסו לספר סיפור משני מאוד וחיבורו אותו באופן מגושם (דרך החברה של טיילור ודרך איך שהמנהל התנהג כלפי טיילור)
גם העלילה עם ההאקר הייתה מוזרה. קודם כל הדמות שלו לא נבנתה ממש. הסדרה הייהת מעולה בלהציג לנו דמויות מורכבות ולגרום לנו להבין אותם (כולל דמויות משניות יותר כמו המנהל הנ"ל ואשתו של המאמן). אבל ממש לא ברור מה הקטע עם ההאקר הזה. למה זה כל כך חשוב לו.
מעבר לזה השילוב של ההאקר הזה מרגיש כמו משהו לא הגיוני. כאילו קוסם או גיבור על נכנס פתאום לסיפור ועזר לאמא של טיילור (שאין שום דרך הגיונית שיכלה לעשות כמעט דבר למען בנה). אני מאמין שיש האקרים כאלו, אבל זה שהאישה הזאת קיבלה עזרה ממישהו כזה מרגיש כמו קסם.
&nbsp
אבל הדבר הכי קשה לי הוא זה שלא ענו לנו על השאלות הגדולות.
זה לא שאני צריך סיום שבו כל הקצוות נסגרים יפה. או סיום שבו ה"רע" הולך לכלא. או אפילו שבו אריק מודה שהוא אנס את טיילור, כי אני מבין את זה שהוא אולי מאמין שהוא לא אנס אותו.
אבל לפחות שיתנו לנו הסבר טוב יותר למה שקרה.
אחד הדברים שהייתי בטוח שיחזרו אליו זה מה בעצם קרה במסיבה. מי נתן לטיילור סמים (בשלב מסוים חשבתי שזאת בת המאמן). ומי בעצם הזמין את טיילור למסיבה, כי נטען שזה היה קווין, ולמה שהוא יעשה את זה?
&nbsp
הסדרה הציגה מעולה במקביל את הסיפורים של טיילור, נער שנאנס ושסבל מהטרדות, שהיו לו בעיות עם אמא שלו, וגם את זה של אריק, נער שהואשם באונס שהוא לא ביצע ובגלל זה נאלץ לצאת מהארון - וההתמודדות שלו עם המשפחה שלו הייתה בכלל עלילה מאוד טובה.
כל אחד מהם טוען שהוא קורבן של השני. בכך שלא עונים על זה מרגיש כאילו הסדרה לא לוקחת שום עמדה ומשחקת על שתי החתונות.

למעלה