דיוני סדרות לתחילת השבוע

דיוני סדרות לתחילת השבוע

ראשון בבוקר! יום יפה
שרשור דיונים הוא כמו קפה
ניק קורא המון עיתון *בעצם גולש ללא מטרה* (המון עיתון)
ואולי ינוח בסלון

אפשר לנסוע לעבודה, לבדוק בווייז מסלול,
או לטייל עד סוף הרחוב ולראות שהכל פקוק,
אפשר לצפות בסדרות בסטרימינג, כאלה שלא אסור,
ואפשר ללכת לפיירטביי ולראות שהוא סגור*

*טוב לא ממש אבל הוא תמיד נסגר

Don Nirtin

New member
בדיוק באתי לפתוח

הדבר היחיד שראיתי בטלוויזיה בשבת האחרונה היא האח הגדול. זהו.

וכמעט נתתי לך

כבר יצאתי החוצה ואז גיליתי שיש פקקים מטורפים אז אין ממש טעם לצאת כבר לעבודה.
&nbsp
עכשיו השאלה היא כיצד אני מעביר את הבוקר:
ויתור על עקרונותי ונסיעה בפקק נוראי
שיטוט נוסף באינטרנט
צפיה במשהו בטלוויזיה
קריאת קומיקס
&nbsp

אז מה חשבתם על עונה 4 של בית הקלפים?
לכל העונה

ג'ואל קינמן היה מעולה לדעתי. עמד יפה מאוד מול קווין ספייסי ופרנק אנדרווד שלו.
יצרו סוג קצת שונה של פוליטיקאי, אבל תכלס אותו מניאק אגואיסט ממתחת.
&nbsp
קצת הרגיש מוזר כשאשתו פתאום נראתה כעדינה יותר ומופתעת ממנו. אומנם הם זוג צעיר ולא נראה שהוא היה צריך לעשות יותר מידי דברים קשים בשביל להפוך למושל ניו-יורק, אבל עדיין ציפיתי שתהיה יותר קשוחה ממתחת. אבל זה טוב שהיא כן מורכבת באופן שונה מאוד מקלייר.
&nbsp
עד כמה שמערכת הבחירות הנוכחית בארה"ב הזויה בדרכים שבית הקלפים לא יכולה לחקות (את דונלד טראמפ אי אפשר להמציא) מה שקורה בתוכנית הוא אפילו יותר מוזר. אומנם לקחו את הזמן כדי להסביר איך הם הצליחו לגרום למצב הזה, אבל מרגיש לחלוטין לא אין שבאמת נשיא ירוץ עם אשתו בתור הסגנית שלו. נכון שאשת נשיא לשעבר מתמודדת כרגע על הנשיאות, אבל זה דבר שונה לחלוטין (והייתה לה קריירה פוליטית מאז שהייתה אשת הנשיא)
&nbsp
מה שקרה עם שרת החוץ שלו שפתאום רצה נגדו לא היה ממש ברור. כלומר הבנתי למה היא עשתה את זה ובערך כיצד, אבל לא הבנתי למה היא וויתרה פתאום. הוא איים עליה באופן מאוד מובהק והיא יודעת שהוא יכול להיות קטלני פוליטית. אבל האם היא בעצם חושדת שאולי הוא כן רצח אנשים ולא רוצה להסתכן. השינוי דעה שלה בסוף לא הרגיש לי אמיתי.
&nbsp
אני לא יודע מה לחשוב על דאג והרומן החדש שלו עם אשת האדם שהוא גרם למותו. אני לא נכנסתי לזה יותר מידי. אבל לפחות זה עדיף על אובססיה עם זונה שאז הוא רוצח.
&nbsp
הכתבה שחושפת את אנדרווד בסוף הייתה משהו טוב ומשהו קצת מאכזב. מאוד קיוויתי שבעצם נגיע למצב שיגיעו קרוב יותר לחשיפת הרציחות שלו. כרגע עוד אף אחד לא ממש מאמין שיכול להיות שלוקס בעצם צדק לגבי זה.
ברור שזה עדיין נורא בשבילו, אבל מטריד מאוד שהוא בעצם מאמין שהוא יכול להילחם בזה והשיטה שהוא עושה את זה.
כמובן שהשימוש בפחד של הציבור זה דבר קלאסי שמנהיגים משתמשים בו. אין בזה שום דבר חדש. אבל עדיין לא ברור איך פרנק בעצם יכול להשתמש בזה כדי להציל את עצמו. בעיקר לאור זה שבאופן קלאסי, פחד מטרור יותר משחק לצד הרפובליקאי של המפה הפוליטית האמריקאית. באופן כללי טרור יכול להפחיד אנשים נורא, אטבל הגיוני שזה רק יגרום להם יותר לרצות להחליף את הנשיא שתחתיו הדברים האלו קורים (אני אומר ואז קולט שבוש נבחר שוב) הרפובליקאי הוא זה שהציג כל הזמן את העמדה שצריכים להיות תקיפים יותר. ויש לו גנרל בתור סגן.
הדרך היחידה שבה אני רואה שפרנק יכול להשתמש במצב לטובתו היא משהו הזוי כמו דחיית הבחירות לאור המצב או צנזורה חזקה על העיתונות לאור המצב.
שניהם דברים שקרו בעבר בממשלות בעולם, אבל עד כמה שידוע לי לפחות הראשון מעולם לא קרה בארה"ב. כלומר זה יקח את הסדרה אפילו יותר רחוק מהעולם המציאותי.
&nbsp
אבל עד כאן בלנסות לדמיין.
סצנת הסיום הייתה מעולה. כשפרנק שכרגיל שובר את הקיר הרביעי אומר שהם אלו שיוצרים את הטרור - ואז קלייר בעצמה מסתכלת על המצלמה.
יכול להיות מעולה אם עונה הבאה נקבל שבירת קיר רביעי גם ממנה.

LeRanch

New member

עונה מצוינת. באמת שנהניתי מכל רגע. אין שום ספק שהפרק הטוב ביותר היה הפרק הרביעי - אמנם היה ברור שהולך לקרות משהו משמעותי כי הסצנות ממש כיוונו לאיזה טוויסט, אבל עדיין אופן הביצוע הותיר אותי בהלם, ועוד יותר כאב לי על המוות של מיצ'ם. וכמובן ההמשך של האשפוז של פרנק וההזיות של זואי ופיטר, ובאופן כללי החזרה של המון דמויות מהעבר כמו טום, ג'נין, הנשיא ווקר הוסיפה המון לעונה הזאת.
כמובן שהתוספת של ג'ואל קינמן ונב קמפבל הייתה נהדרת והם גילמו את הדמויות שלהם בצורה נפלאה.
גם בעיניי היה ממש מוזר שבעל ואישה מתמודדים יחד במירוץ לבית הלבן ולגמרי אי אפשר שלא לבצע את ההשוואה לביל והילארי, אבל עדיין ברור לכולם שהזוג אנדרווד יצליחו בתוכנית שלהם והם ינהלו את ארה"ב בעונה הבאה ביחד באופן רשמי. מעניין רק אם העונה החמישית תמשיך מאותה נקודה או אחרי הבחירות, כי הקמפיין של שני הצדדים היה מרתק ואני רוצה לראות עוד מג'ואל בעונה הבאה.

אני דווקא ממש לא בטוח

הסדרה אומנם מעולה, אבל לדעתי הם צריכים לסיים אותה ושלא תגרר עוד ועוד כי זה בטוח ימאס והעלילה תגרר יותר מידי.
מהסיבה הזאת אני מקווה שעונה 5 תהיה האחרונה ותסתיים במפלתו של פרנק, בדרך כלשהי. בין אם זה שהוא יואשם בפשעים (פוליטיים או הרציחות) או פשוט שיפסיד ויאלץ לפרוש מפוליטיקה, שזה כמו מוות עבורו.
אבל אפיו אם הוא כן יזכה בבחירות אני לא מאמין שיש סיכוי שנדלג לארחי הבחירות. אנחנו נראה כל חלק כואב במערכת בחירות הזאת. לעבור לאחריה ופשוט לומר איך הם זכו זה לא מתאים לסדרה.
ואפילו אם הם כן יזכו אז אני מקווה שעונה 6 לפחות תהיה האחרונה. ואולי בה נראה איך אחרי שהוא זכה בנשיאות הוא מודח.
&nbsp
אני מסכים עם כל מה שאמרת לגבי העונה. בין היתר הדברים שלא צייני עכשיו שזה נב קמפבל, המוות של מיצ'ם (שממש הביא אותי לדמעות) והשיבה של המון דמויות ישנות. עצם זה שהעונה פתחה עם לוקס שלא ראינו עונה שלמה - ועם הקטע ההזוי הזה שבו הוא מספר לשותף שלו לתא סיפור ארוטי בזמן שזה מאונן... איזו סדרה הזויה עושה את זה?
&nbsp
יחד עם כל השאר הסדרה גם משלבת סוגיות פוליטיות מעניינות - בעונה הזאת הלכו די חזק על נושא חוקי קניית האקדחים בארה"ב. ובעיקר מראים איך על פני השטח מדבירם על המוסריות של זה, אבל מתחת הכל פוליטיקה. והיכולת של אירגון הNRA להבטיח שלא תהיה שום התקדמות בחוקי בנושא.
&nbsp
אגב, אחרי הפרק עם הפלאשבק לפרק הראשון ראיתי שוב ברפרוף חלקים מהפרק הראשון. קודם כל זה מוזר לראות את הדמויות במקומות שונים. בעיקר ג'נין, לוקס וטום שראינו בעונה הזאת והיו אז עיתונאים מכובדים - והחיים שלהם התהפכו לחלוטין מאז. (טום יחסית פחות)
חוץ מזה הפרק ההוא פשוט מלא קטעים מעולים - כמו השיחות של פרנק וקלייר אחרי שפרנק מפסיד את תפקיד שר החוץ שהוא רצה. ופרנק אומר על קלייר שהוא אוהב אותה יותר משכריש אוהב דם.
&nbsp
זה מזכיר לי שעוד דמות שיכול להיות שתחזור בעונה הבאה ותעזור לכוחות שנגד פרנק - זאת מי שהייתה ראש הלישכה של הנשיא ווקר. היא עמדה מול פרנק המון בשתי העונות הראשונות והייתה מאוד חכמה יחסית - היא קלטה שהוא פועל נגד ווקר יחסית מוקדם.

Chandler Rulz

New member
The 100 3x07

(זה מספיק ברור?)
&nbsp
&nbsp
לקסה

&nbsp
אמנם ציפיתי שיקרה משהו מרוב ההודעות שלכם, שמהוות מיני ספוילר בפני עצמן
, אבל עדיין היה שוק כשזה קרה (אבל הגיוני כי השחקנית עכשיו משחקת ב-Fear TWD)..
&nbsp
קראתי את ההודעות שלכם על הפרק, ואני לא זוכר מי כתב/ה שלא מגיע לדמות הזאת מוות בתאונה אבל אני חושב שדווקא זה "טוב" שזה קרה ככה.. כי תאונות זה משהו מהחיים וזה משהו שעלול לקרות (במיוחד כשיורים בנשק שלא רגילים אליו לכל הכיוונים בלי חשבון). זה מביא לסדרה משהו אותנטי קצת בעיני.. ובכלל החלטה אמיצה של היוצר.
&nbsp
אהבתי את ההשוואה שניק עשה לג'וס ווידון, זה בהחלט משהו מסוג הדברים שהוא היה כותב (כי הוא ניזון מדמעות של גיקים, זה ידוע).
&nbsp
באשר לדברים האחרים:
1. כל הסיפור של ת'לוניוס עם אלי קצת מזכיר לי את העלילה של סטאניס ומליסנדרה ב"משחקי הכס".. אפילו הבגדים שלה אדומים גם. אבל נראה עכשיו, עם ה-AI הזה שהוציאו מהעורף של לקסה, הולך להיות מעניין.
2. אני קצת לא אוהב את העלילה של ג'ספר האפל.. קצת יותר מדי פלאשבקים לפין (שהיה דמות כיפית שהפכה לאפלה וסופה מר).. במיוחד עכשיו כשהכל אפל מסביב, צריך את הקומיק רליף הזה שהיה ג'ספר (ומונטי).
3. מרפי הפך מדמות שלא הכי אהבתי לאחת הדמויות הכי טובות בסדרה הזאת. הסצינות שלו עם טיטוס היו מצויינות!
4. אני אוהב איך לא מתייחסים ליחסים חד מיניים, בין גזעים וכו' כמשהו חריג אלא מחליקים את זה. זוג כמו מילר ובריאן לא מקבלים הרמות גבה וכלום.. זה מקסים בעיני (חבל שנראה שצריך אפוקליפסה בשביל להגיע לזה..)
&nbsp
טוב, אני חייב לצאת אז אני אסיים את ההודעה כאן בנתיים. כשאשוב הביתה, אצפה בפרק 8 ואז אחכה אתכם לאפריל כמו ילד טוב, להמשך)

איזה כיף שראית

ועכשיו אתה יכול להיות בדיכאון כמונו

&nbsp
העניין לגבי המוות של לקסה זה גם שזה תאונה מהבחינה שזה לא שניסו להרוג אותה, אבל זה לא תאונה סתם - שציפור עפה דרך החלון והפילה אותה.
הרעיון הוא שטיטוס ניסה לעשות משהו שהוא בגידה בה, למרות שהוא ממש אוהב אותה. הואט ניסה להגן עליה על ידי שימוש באלימות נגד בקשתה וזה חזר על עליו.
חוץ מזה שהמחשבה שלו לגבי שימוש בנשק של סקייקרו הייתה חכמה. אבל יחד עם זה הגיוני מאוד שהוא לא פגע בקלארק, שהוא לא חשב על כך שקולות הירי יגרמו לאנשים לרוץ לשם מיד ושהוא לא חשב על כך שהוא מסכן אחרים - כל זה פשוט בגלל שהוא אומנם לוחם מאוד מיומן, אבל הוא מעולם לא ירה בנשק חם.
&nbsp
זה קטע שכשקראתי את המשפט שלך על כך שת'לוניוס ואלי מזכירים לך את סטאניס ומליסנדרה - פתאום קלטתי שהם דווקא מזכירים לי מאוד את באלטר ושש מבאטלסטאר גלקטיקה. שזה בכלל מתאים כי היו כמה שחקנים מבאטלסטאר ששיחקו ומשחקים בסדרה (עכשיו בדקתי בIMDB ומסתבר שזה כולל את השחקנית שמשחקת את אלי)
&nbsp
&nbsp
אני גם מאוד אוהב את היחס (או חוסר יחס) לעניין יחסים חד מיניים. לא הייתה דמות אחת שהייתה לה בעיה עם זה (אם כי לדעתי כמעט אף אחד מסקייקרו לא בעצם יודע על מה שהיה בין קלארק ולקסה, חוץ מאוקטביה כנראה).
&nbsp
אני מסכים מאוד לגבי מרפי. הוא הפך להיות דמות מעניינת מאוד. וזה לא שהפכו אותו לצדיק*, הוא פשוט מאוד מורכב. ועם כבר אתה מציין את טייטוס - זאת דמות שחשבתי ששטוחה לחלוטין ונראה עכשיו שהוא מאוד מורכב ואני מאוד מצפה לראות מה יקרה איתו.
&nbsp
*ומי כן עבר שינוי דמות דרסטי לחלוטין הוא קיין שהיה ממש הנבל של הפרקים הראשונים של הסדרה והשתנה לחלוטין. ולדעתי השינוי נעשה באופן מאוד אמין. אני לחלוטין מבין את המעשים שלו במהלך העונות.
&nbsp
ומי שבא לי לשמוע את דעתך עליו הוא בלאמי - בעיקר לגבי מה שקרה איתו העונה. אם תחזור אחורה לראות מה כתבנו בפרקים הקודמים, תראה מה היו המחשבות שלי לגבי מעשיו, ולגבי כיצד הסדרה התנהלה עם הצגת השינויים שבדמות.
&nbsp
&nbsp
אגב, אתה יכול עכשיו גם לקרוא את המיני דיון שהיה לנו בהקשר לפרק בשרשור אוף:
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/109/180420879/בידור/טלוויזיה
&nbsp
יש משהו מעניין שזה משהו שהטריד אותי קצת בסדרה מההתחלה - השחקן שמשחק את ג'האה, אייזיה וושינגטון, שיחק בעבר באנטומיה של גריי ואני זכרתי שזה היה ידוע בפומבי שהוא פוטר מהסדרה בגלל הערות הומופוביות שהוא השמיע כלפי אחד השחקנים הראשיים האחרים. וזה תמיד עשה לי לא נעים.
בזמן החופשה בין עונה 2 לעונה 3 ראיתי פאנל של הסדרה (אני חושב של קומיקון) ובו וושינגטון דיבר על כמה זה חשוב שיש את הפתיחות הזאת בתוכנית ושזה רק טבעי שבעתיד זה באמת לא יעניין אף אחד.
אז קצת קראתי עליו וממה שראיתי בראיונות הוא אמר מספר פעמים שהוא מצטער על ההערות שהוא השמיע על הסט של האנטומיה של גריי ושפשוט הייתה לו בעיה אישית עם השחקן שעליו הוא דיבר. יותר מזה הוא אמר שהרבה אירגונים שמרניים פנו אליו לאחר שהוא פוטר מהאנטומיה של גריי והציעו לתמוך בו והוא סירב כי היה לו חשוב להדגיש שאלו לא הדעות שלו.

Chandler Rulz

New member

לא ראיתי באטלסטאר גלקטיקה, אז אני לא יודע על מה אתה מדבר..
אבל מהפודקאסט שציינתי קודם, הבנתי שהפוליטיקה שיש בסדרה (דיברו על מה שקורה/קרה על ה-Ark) דומה למה שהיה בבאטלסטאר גלקטיקה.. אולי זאת סדרה שאצפה בה מתישהו.. חבל שאין בנטפליקס (אבל עכשיו ראיתי של קונטינום, אז אולי אצפה בה).
&nbsp
מה שקרה עם בלאמי דווקא הגיוני בעיני.. הוא ראה מה קרה עם אקו שהוא סמך עליה ובגדה בו (וככה גם חברה שלו מתה) וגם זוכר איך שלקסה בגדה בהם בסוף העונה הקודמת ובגדול הוא לא סומך על הגראונדרס, בלשון המעטה, לכן מאוד קל להבין למה הוא מסכים עם פייק והדרך שלו.. השינוי אצלו לא נראה לי לא טבעי.. אולי השחקן קצת פחות טוב ביחס לשאר, אז זה נראה ככה..

העניין לגבי השינוי...

אני יכול להבין את הסיבות שבלאמי שונא גראונדרים. בהתחלה זה היה קשה להבין עד כמה, בעיקר כי אנחנו למדנו להבין אותם הרבה יותר טוב. אבל הסבירו את זה דווקא טוב בפרק שבו קלארק דיברה עם בלאמי. מה שהפריע לי זה שלא ראינו אותו יותר מידי מתלבט עם ההחלטה של ללכת עם פייק. בעיקר לא ראיתי אותו עובר משהו מספיק גדול שיצדיק את זה שהוא הולך לטבוח ב300 אנשים שלא מהווים עליהם איום. נכון שראינו שבלאמי מסוגל להרוג אנשים - הוא היה חלק מהתוכנית של הריגת מאות גראונדרים בסוף עונה 1 ומהריגת מאות אנשי הר בסוף עונה 2 - אבל בשני המקרים האלו זה היה במצב של סכנת מוות מידית.
מעבר לזה בלאמי עוד מעונה 1 שבה הוא ניסה להראות הכי באד-אס בעצם לא היה בעד אלימות. הוא לא פגע בוולס גם כשזה התנגד למעשיו ואיים על התוכנית שלו. הוא אפילו לא יכל להרוג חבר שנפגע על ידי גז וגסס.
זה שהוא פתאום יכול להיות חלק מטבח כזה בגראונדרים זה ברמה של מה שפין עשה בעונה 2 כשהוא טבח בגראונדרים. אבל עם פין הרגיש לי הרבה יותר ברור שהוא איבד את דעתו (בדיוק הקשבתי לזה שדיברו על זה בפודקאסט בפרק על עונות 1 ו2).
חוץ מזה בלאמי הוא לא אידיוט והוא מודה לכוחות של הגראונדרים. אני לא יכול להבין איך הוא חושב שזה מעשה חכם לטבוח ככה בגראונדרים, שיכולים להקים כוחות עצומים נגדם.
&nbsp
&nbsp
אגב, לגבי הפודקאסט. אני בנתיים הקשבתי לחצי מהפרק הראשון. מה שמטריד אותי זה העובדה ששניהם מעריצים גדולים מאוד של אבודים. אני לא יכול להבין אנשים שחושבים שהסדרה הזאת נשארה טובה בעונות מאוחרות. אבל אני מקבל את זה.
&nbsp
בכל מקרה כדאי לך מאוד לראות באטלסטאר גלקטיקה. לא ראיתי קונטיניום, אבל אף פעם לא שמעתי הילולים יותר מידי גדולים לסדרה, גם מאנשים שאוהבים אותה.
באטלסטאר גלקטיקה לעומת זאת נחשבת ליצירת פאר, ובאופן מאוד מוצדק. היא משהו מדהים באיכות. גם שחקנים מדהימים, גם עלילה מורכבת וחזקה.
אז תעשה מה שאתה צריך כדי לראות באטלסטאר

Chandler Rulz

New member

חברה שלו מתה בידי גראונדרים, הוא מרגיש נבגד. גם מקלארק אגב, שהוא עבר הרבה (וסיכן את החיים שלו) כדי להציל אותה והיא בסוף נשארה עם לקסה. נראה לי דווקא מספיק סיבות. ונכון, הוא לא אידיוט אבל אל תשכח שהוא עדיין מתבגר, ואז יש לו את פייק, שהוא גם היה מורה שלו על התיבה והוא סמכותי ויודע להוביל ולהיות כריזמטי ואני יכול לראות את בלאמי נסחף איתו.
&nbsp
אנחנו גם לא יודעים כמה הוא לקח חלק בהרג של ה-300, כי זה קרה off screen, אבל גם העובדה שהוא שכנע את פייק להשאיר את אינדרה בחיים (בתירוץ של היא צריכה לספר מה קרה)..

הוא לא היה פאסיבי

בהרג של ה300. קודם כל כי הוא בהתחלה סיפק לפייק את הנשק כדי ללכת לעשות את זה עוד לפני שפייק הפך לקאנצלר.
וגם אחרי זה, ואחרי שפייק התעקש שהם יהרגו גם את הפצועים, הוא עדיין נשאר נאמן לפייק.
מבחינתי זה דבר שאני לא רואה כרגע איך אני יכול לאהוב את בלאמי.
&nbsp
העניין הוא גם שלבלאמי אמור להיות מספיק שכל כדי לקלוט שיש אומות שונות של גראונדרים. אומת הקרח פיצצה את ההר והרגה את חברה שלו. הגראונדרים שהם טבחו בהם היו טריקרו.
&nbsp
מערב לזה פשוט לא העבירו מספיק את טוב לדעתי את זה שקשה לו שחברה שלו מתה. הדרה בדרך כלל די טובה בהתייחסות למוות של דמויות משמעותיות. למשל ההתאבלות של קלארק ורייבן על פין, ההתאבלות של ג'ספר על מאיה. במקרה של בלאמי לא זכור לי שהוא ממש הזכיר אותה.
אולי בכוונה לא מראים את זה ויעלו את זה מאוחר יותר, אבל זה מוזר שבנתיים לא ממש מזכירים אותה. באופן כללי זה מרגיש כאילו פשוט יצרו את העלילת משנה שיש לו חברה שצצה משום מקום רק בשביל לתת עוד תירוץ שיסביר את ההתנהגות שלו לאחר מכן.
כן אני מבין את כל מה שאתה אומר, לגבי מידת ההשפעה של פייק, ההשפעה של המוות והבגידות של הגראונדרים וכל מקרי המוות שהם גרמו להם.
אבל עדיין משהו בזה פשוט לא עובד עבורי.
גם מעבר לכל שאר הדברים שאמרתי יש את זה שבלאמי חי בארקדיה 3 חודשים שבהם הם היו בשלום עם הגראונדרים. אז הוא יודע שהם יכולים לחיות בשלום.
&nbsp
אני יודע שיש עוד מבקרים שזה מאוד מטריד אותם.
מעניין אותי מאוד להגיע לפרק בפודקאסט שעוסק בזה כדי לשמוע מה הם חושבים.
&nbsp
&nbsp
עוד לא ראית פרק 8?

Chandler Rulz

New member
עוד לא צפיתי ב8.. עומס בעבודה

לא אמרתי שהוא היה פסיבי, אבל גם לא ברור עדיין כמה הוא היה להוט לעשות את זה..
בוא נגיד שהוא לא שמח מזה כמו שפייק שמח מזה, למשל.
אני חושב גם שבלאמי הוא לא דמות מספיק מעניינת בעיני בכל מקרה, ככה שאני פחות מתעכב על הדברים האלה ויותר קל לי לסספנד את זה ולמשוך בכתפיים..
&nbsp
&nbsp
גם אותי מעניין להגיע לפרקים בפודקאסט שמדברים על הפרקים בעונה הזאת.. במיוחד מה הם הולכים להגיד על פרק 7.
אני מקווה שעוד נזכה לקבל על זה יותר נפח.. כמו שציינת, יש הרבה קווי עלילה פתאום ולא כולם מקבלים מספיק זמן מסך... זאת בעיה שיש גם ל-Game of Thrones למשל, אז אם בארזים נפלה שלהבת..
&nbsp

זאת בהחלט בעיה לדעתי

יותר מידי קווי עלילה מקבילים.
מבחינתי זה לא ממש "בארזים" אלא הסיבה שהיה לי קל לעזוב את משחקי הכס. (לא ממש הסיבה שעזבתי, זה קשור לכך שאני מעדיף לקרוא את הספרים בלי השפעת הסדרה)
&nbsp
זה גם אחד הדברים שהרסו את דם אמיתי.
&nbsp
הם עדיין לא הגיעו לרמה של כמות עלילות מקבילות כמו שיש (היה) בסדרות האלו, אבל זה מדאיג אותי שהם הולכים בכיוון הזה.
&nbsp
&nbsp
ולגבי בלאמי זה כנראה הבדל ביננו - אני מאוד הייתי בעניין בלאמי. בעונה 1 לפחות הוא היה לדעתי הדמות הכי מעניינת. וזה לא שבעונה 2 הוא פחות עניין אותי, פשוט הרבה דמויות אחרות עלו יותר. עלילת בלאמי בהר בעונה 2 הייתה לדעתי מעולה.
&nbsp
מה שאהבתי בשיחה של בלאמי וקלארק העונה - כשהוא מסביר לה למה הוא עשה את מה שהוא עשה - זה כשהוא מסביר לה את נקודת המבט שלו על מה שקרה בהר. לקלארק זה כמובן היה נורא להרוג את כל האנשים בהר. אבל היא רק הייתה שם כמה ימים וכמעט כולם שם היו נגדה. לעומת זאת בלאמי הוצל על ידי מאיה, הוא ראה שם את הילדים, אנשים רבים סיכנו הכל בשביל בשביל לעזור לו ולחברים שלו. והוא נאלץ להרוג אותם.
זה עזר לי להבין את הצד שלו.
אבל עדיין רק מעט.

didalf

Well-known member
סמוך על סול 2X04

חדש פה כי השרשור עם התגובה של מיקי כבר לא קופץ, אבל אני מגיבה לך.

טוב מהכותרת שלך כבר חשבתי שבאמת מדובר בגאס

אז לא, טוקו. שזה דווקא מעניין היה כי אנחנו יודעים שטוקו לא ימות אז מה הוביל את מייק להראות כמו שהוא נראה בתחילת הפרק.
אבל אם הוא נכנס עכשיו לחמש שנים (אנחנו יודעים שלא לעשר) זה אומר שהוא יצא שוב לא הרבה לפני שהוא פגש את וולט וג'סי?
והאם בזמן הזה גאס ישתלט על השוק? כי טוקו כן די שלט בשוק כשהכרנו אותו.
אני מפחדת שהם לא מתחילים להתבלבל עם התקופות בעצמם.
וקרייזי אייט!! מעניין אם הוא כבר מכיר את ג'סי. והוא לא היה בכלל שתול של המשטרה בש"ש?

אגב, אני לא יודעת מה גרם לי לתהות הפרק שאולי נאצ'ו גיי
מייק אמר משהו על "הסוד שלו" שלא הבנתי אם זה סתם הרצון להפטר מטוקו ולהשתלט על העסקים או עוד משהו.
ואז גם חשבתי שאם הוא גיי אולי הוא בנזוג של גאס או משהו וביחד הם ישתלטו על השוק וככה גאס יכיר את מייק

אבל יש מצב שאני סתם מדמיינת דברים.

זה כאילו העלילה של מייק מקשרת אותו באופן ישיר לעלילה של ש"ש, בעוד העלילה של ג'ימי נמצאת בכלל בעולם אחר אבל מקשרת אותנו לוולט בצורה שאמרת.
שלא חשבתי על זה בכלל האמת אבל אהבתי את הרעיון.
וכן אני ממש שמחתי כשקים אמרה לו שאם הוא ידבר עם המלין הם סיימו - וכמוהו הגבתי "יאא אז הם לא DONE?"

אני חושבת שג'ימי באמת לא ציפה לתגובה הזאת ולא הבין כמה הוא יחטוף על מה שהוא עשה. הוא חשב שבגלל שזה יביא תוצאות טובות יסלחו לו על זה. אז הוא גם לא הבין כמה הוא דופק את קים על הדרך, כי אם זה היה מצליח לו כמו שהוא חשב זה גם היה נקודות לזכותה.

הפרצוף של צ'אק בישיבת נזיפה של קים היה כ"כ מרושע וכזה "אמרתי לך" מעצבן כזה

שלמרות ההסבר שלך קשה לי לקבל שיש בו משהו מעבר לרצון לדפוק את ג'ימי כי הוא לא מאמין בו וחושב שהוא מבזה את המקצוע.

Reutk

Active member

אני גם ניסיתי לחשב את כל העניין של השנים, מישהו צריך להרים את הכפפה ולעשות טים ליין לסדרה הזאת ביחס לש"ש
. הקטע שלפני הפתיח היה מאוד חכם בגלל שאנחנו כבר יודעים שמייק לא ירה בטוקו, ובגלל שמדובר במייק אז גם לא היה נראה לי סביר שהוא סתם יפספס או משהו כזה, זה גרם לי להיות מאוד ערנית בכל הסצנות האלו כי כל הזמן חשבתי מה מייק הולך לעשות.
בקשר לסיבה למה נאצ'ו רצה להיפטר מטוקו, אני גם ניסיתי להבין לפני שנאצ'ו הסביר את זה למייק אבל לא פיתחתי את זה לכדי תאוריה כל כך מעניינת כמוך, כמובן שהבעיה היחידה עם זה שהסוד שנאצ'ו מנסה להסתיר מטוקו זה שהוא וגאס נאהבים זה שאם זה נכון אז למה נאצ'ו מפחד בכלל מטוקו? פאק טוקו, יש לו את גאס
.

עכשיו בקשר לקים/ג'יימי/צ'אק:
כמה שאני כבר אוהבת את קים הפרק הזה התאהבתי בה עוד יותר. קודם כל הנאמנות שלה לג'יימי בישיבה עם המלין וצ'אק, ואחר כך עם ג'יימי שהיא לא עושה לו סצנות למרות שזה מאוד פוגע שאחרי שהיא הבהירה לו כמה זה חשוב למעמד שלה בהה”מ שהוא יתנהג בהתאם, הוא פשוט הלך וצפצף על כל מה שהיא ביקשה ועוד שיקר לה בקשר לזה. אני כן הבנתי שהמנהלים במיין ודייוס יעשו מזה סיפור גדול בגלל שהתהליך שלקח להם עד לאישור הפרסומת הקודמת, כפי שצויין פני ג’יימי בזמן שהוא צפה בה, היה מאוד מורכב וארוך וזה לבד היה אמור להבהיר לו שהם לוקחים את הדבר הזה בכובד ראש. בגלל זה שיגע אותי שהוא פשוט עשה את זה ועוד אחרי השיחה עם קים. העובדה שהוא פשוט לא היה מסוגל לראות את מה שלי נראה כמה שהולך להיות התגלגלות ברורה של העניינים פשוט לא עלתה בדעתי. זה נראה שקים למרות שהתפתחות המקצועית מאוד חשובה לה עדיין שמה את ג'יימי בראש ואילו אצל ג'יימי עם כמה שהוא אוהב אותה הוא עדיין לא יכול להעדיף אותה על פני הריגוש שבהימור. אהבתי את מה שמיקי כתבה בקשר לזה ואת הדימיון של זה לוולטר וליחס שלו לסקיילר.
ממש אהבתי את הסצנה בין ג'יימי לצ'אק. וכן, גם אני כמו צ'אק חשבתי על זה שמה שג'יימי חותר עליו בהתעקשות שלו שצ'אק יאשר את מה שהוא אומר, היה להוכיח את הצביעות של צ'אק.

didalf

Well-known member
אם נמשיך את התיאוריה שלי

בשלב זה גאס עדיין לא האיפריה שאנחנו מכירים, אז יש עדיין סיבה לפחד מטוקו.
&nbsp
אני חושבת אגב שצ'אק כן צבוע, רק שהוא גם עורך דין מאד טוב וידע טוב מאד לא ליפול למלכודת של ג'ימי.
&nbsp

Reutk

Active member
כן, הצדק איתך. ובקשר לצ'אק

בהחלט צבוע. אנשים שמתיימרים ליושרה מוחלטת הם גם בדרך כלל כאלה, יש מעט מאוד שבאמת לא יתפתו לישור פינות שזה נוח להם ואני לא חושבת שצ'אק הוא בין יחידי הסגולה האלה. מה שיכול להיות זה שהוא בעצמו לא הבין שמה שהוא עושה זה לסחוט את ג'יימי עד שג'יימי נפנף לו בזה מול הפרצוף.

Shiri from the block

Active member
סיימתי ג'סיקה ג'ונס

טובבבבב
מאז ההודעה האחרונה שכתבתי הדעה שלי על הסדרה די השתנתה חחח
&nbsp
מאז שקילגרייב הופיע קבוע הסדרה השתפרה פלאים!!
ממש היה מעניין, מותח, לא צפוי, וממש מעולה.
טוב השחקנית הזאת ממש טובה. לא יאומן באיזה תפקידים חרא היא שיחקה לפני חח היא הייתה כל כך מעצבנת!!
ופה היא הייתה אדירה ממש.
&nbsp
טריש- כוסית!!! היא צריכה להופיע קבוע על המסך שלי

קרי אן מוס- אדירה!! ממש מתאים לה לשחק לסבית

קצת איכזבה אותי לקראת הסוף שהיא עזרה לקילקרייב אבל אחר כך היא התעשתה על עצמה אז יופי

תומפסון השוטר- טוב שילך למות. לא מעניין אף אחד הוא והניסויים שלווו
מפגר הרס לעצמו את החיים. אהבתי אותו ואת טריש ביחד אבל הוא שיבש הכל אז שיעוף.
האא האא!! והאחות ההיא!! זאתי שהייתה בדרדוויל!! בכלל לא זיהיתי אותה בהתחלה, כי ראיתי דרדוויל רק פעם אחת לפני שנה.. לא היה לי מושג בכלל. רק אחרי שהיא אמרה שהיא מכירה מישהו שגם כל הזמן נפצע חחח אז נזכרתי! מגניב לאללה ממש אהבתי שהביאו אותה :)
&nbsp
אז כפי שאמרתי, החצי השני של העונה ניהיה ממש טוב ונהנתי

עדיין מעדיפה דרדוויל.
&nbsp

למעלה