הקלטת שיחות בשיאומי רדמי נוט 9S

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
הקלטת שיחות בשיאומי רדמי נוט 9S

איך מקליטים בו שיחות טלפון (לפני כן היה לי MI5 ובו היתה אפליקציה מובנית) האם פשוט לא הצלחתי למצוא ? ובמידה ואין אפליקציה מובניית - איזו אפליקציה מומלץ להתקין לצורך זה (רצוי חינמית כי השימוש בה יהיה מועט תודה מראש

ANZ1

New member
זה לא כזה פשוט

בהרבה מדינות ואזורים בעולם (למשל האיחוד האירופי) אסור יותר להקליט שיחות ולכן שיאומי מונעת הקלטת שיחות, אם תוריד אפילקציה כמו ACR ותתן לה לעבוד, אתה תראה שהיא מקליטה רק את הצד שלך של השיחה. בהסתכלות בגוגל יש כנראה כל מני דרכים לעקוף את זה, אבל זה לא משהו פשוט כמו התקנת אפליקציה, הכי פשוט לחכות לגירסא הבאה של אנדרואיד 11, שם תהיה אפליקציה מובנת שוב.

z1george

Member
מנהל
אם אני זוכר נכון

אם אני זוכר נכון - שאלת לפני הקניה - והזהרנו בענין- לכן ידעת. כמו שANZ כתב - אין פתרון קל. אם אתה צריך להקליט שיחה רק פעמיים בשנה - תעביר את הסים למכשיר שעדיין תומך ותעשה משם את השיחה.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
תודה, ושאלת המשך

בסמסונג A51 אפליקציה להקלטת שיחה תעבוד ? ואם כן - איזו מומלצת ?

z1george

Member
מנהל
מכשיר שנמצא בגרסת אנדרואיד 10- לא יעבוד

נחסם על ידי גוגל עצמה.

se7en777

New member
זה נכון לרומים באירופאים והאמריקאים

התקנתי רום שנקרא eu , זה רום שמשלם בין הרום האירופאי ( בלי זבל סיני ) אבל מכיל ליצרים מהרום הסיני כדוגמאות מקליט שיחות , עובד טוב מאוד

evike

Well-known member
מנהל
גירסה מסויימת, ורק היא של אפליקציית ACR

שמורידים אותה מהמפתחים ולא מחנות האפליקציות. לשים לב לא לעדכן אותה. אצלי ואצל עוד אנשים שהמלצתי להם היא עובדת היטב בטלפונים ישנים יותר וגם חדשים . (מישהו מהפורום כאן המליץ לי בזמנו כששאלתי בנידון) בהצלחה! [URL]https://apkpure.com/call-recorder-acr/com.nll.acr/download/296-APK?from=versions/version[/URL]

evike

Well-known member
מנהל
ד"א ב ר ז י ל י, ב ACR בגירסה הרגילה אין זיהוי מספרים

בזו שהצעתי, יש.

למעלה