למה ירד לי דרגת המומחה, ביזיון .

• פותח הנושא ypm
  • פורסם בתאריך

alkai

New member
שמע,

היום ניתן להגיב אחד לשני בפייסבוק, תגובה לתגובה, מה שלא היה ניתן עד לא מזמן(אולי בעצם קצת יותר מ"לא מזמן"). כלומר, ניתן לפתוח דיוני משנה וההיררכיה דיי ברורה לטעמי. נוסיף לכך את שאר היתרונות של הפייסבוק(התיוג, הלייק והנוטיפיקיישנס למשל) ויש לך מתכון מנצח. מסכים שיש משהו מיוחד(ומבחינתי גם נוסטלגי) בתפוז, אבל זה יעבוד נהדר ואף טוב יותר בקבוצת פייסבוק.
גם המתחרות הן אופציה, אג'נדה נראית הכי נורמלית.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Y. Welis

New member
אג'נדה מקום מצויין. אם מישהו רוצה לפתוח שם - אשמח להצטרף.

protech

New member
אני לא ממש מבין מה הסיפור....

יש רק מנהל אחד והוא מופיע בצבע כחול מה הבעיה שיהיו עוד כמה אדומים שיש להם קצת סמכות פשוט בושה הכל מדבר פה כסף?
אני גם רואה שהוא לא ממש מגיב הפורום הזה היה מלא חיים עד שכסף כנראה יגרום להרס שלו...

alkai

New member
אני אסביר לך...

המנהל משלם לתפוז בכדי לקבל בלעדיות ולפרסם את העסק שלו באופן שוטף, הוא לא מעוניין בעוד גורמים מקצועיים. זה כרגע לא יותר מפורום פרסומת לעסק של אביעד דגן. אבל מי אני שאשפוט את תפוז אשר מעדיפים לקבל תשלום ולמסחר גם את תוכן הפורום. אז בקיצור, זה לא "סתם ילד שמכיר מישהו ששם אותו מנהל... והוא שינה נהלים" כמו שאמרת. זה באופן ברור לחלוטין קשור לכסף.

ypm

New member
מה? לי שהציעו בעבר פעמיים לנהל כאן זה לא היה תמורת כסף

גם לעזור חינם כבר לא נותנים במדינה הזו .
&nbsp

eladts

New member
את מה שיש לי להגיד, כבר אמרו לפני הרבה שנים

הָלוֹךְ הָלְכוּ הָעֵצִים, לִמְשֹׁחַ עֲלֵיהֶם מֶלֶךְ.
וַיֹּאמְרוּ לַזַּיִת: מָלְכָה עָלֵינוּ!
וַיֹּאמֶר לָהֶם הַזַּיִת: הֶחֳדַלְתִּי אֶת־דִּשְׁנִי, אֲשֶׁר־בִּי יְכַבְּדוּ אֱלֹהִים וַאֲנָשִׁים -
וְהָלַכְתִּי לָנוּעַ עַל־הָעֵצִים?!
וַיֹּאמְרוּ הָעֵצִים לַתְּאֵנָה: לְכִי־אַתְּ מָלְכִי עָלֵינוּ!
וַתֹּאמֶר לָהֶם הַתְּאֵנָה: הֶחֳדַלְתִּי אֶת־מָתְקִי, וְאֶת־תְּנוּבָתִי הַטּוֹבָה -
וַיֹּאמְרוּ הָעֵצִים לַגָּפֶן: לְכִי־אַתְּ מָלְכִי עָלֵינוּ!
וַתֹּאמֶר לָהֶם הַגֶּפֶן: הֶחֳדַלְתִּי אֶת־תִּירוֹשִׁי, הַמְשַׂמֵּחַ אֱלֹהִים וַאֲנָשִׁים -
וַיֹּאמְרוּ כָל־הָעֵצִים אֶל־הָאָטָד: לֵךְ אַתָּה מְלָךְ־עָלֵינוּ!
וַיֹּאמֶר הָאָטָד אֶל־הָעֵצִים: אִם בֶּאֱמֶת אַתֶּם מֹשְׁחִים אֹתִי לְמֶלֶךְ עֲלֵיכֶם - בֹּאוּ חֲסוּ בְצִלִּי;
וְאִם־אַיִן - תֵּצֵא אֵשׁ מִן־הָאָטָד, וְתֹאכַל אֶת־אַרְזֵי הַלְּבָנוֹן!
&nbsp
ספר שופטים, פרק ט', פסוקים ח'-ט״ו

בעל10

New member
עצוב לראות שהגענו לכאן

אבל הייתי נותן קצת יותר קרדיט כי בסופו של דבר גם אם יש אינטרס מאחורה עדיין עוזרים לשואל(לפחות אני מקוה שזה כך).
בכל מקרה באדמין של ניהול הפורום יש אפשרות ל"מחיקת הודת מפרסם" - קצת מצחיק מצד תפוז שהפכו את הכל לפרסומת.

protech

New member
עצוב מאוד אפילו...

כמו שזה נראה רוב המשתמשים הקבועים של הפורום לא אוהבים את מה שעשו פה ואני חלק מהם

למעלה