בוקר טוב, הבוקר שאחרי....

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב, הבוקר שאחרי....

בסרט "החתונה של החבר שלי" יש קטע שבו ג'וליה רוברטס יושבת על הרצפה במסדרון של מלון.... מגיע אליה עובד של המלון מנסה להרגיע אותה... ואומר משפט: "סבתא שלי היתה אומרת - גם זה יעבור...."
המשפט הזה עבר לי בראש הבוקר... אלא שאני לא בטוחה שזה יעבור... יש רעשים תת קרקעיים רבים מידי... לה-פמילייה, להב"ה, כהנא חי, נוער הגבעות של דניאלה וייס, מתיישבי חברון... שהם כבר לא כל כך תת קרקעיים הם עולים יותר ויותר על פני הקרקע וקובעים את חוקי המשחק.... מצטרפים אליהם יותר ויותר פולטיקאים שחושבים שכך יזכו ליותר ויותר אהדה בציבור הבוחרים שלהם.... האמת שגם מפכ"ל המשטרה מדאיג אותי, הוא מסמפט אותם ולכן נוקט נגדם ביד רכה... גם לצבא חודרים יותר ויותר אנשים שבאים מהרקע הנ"ל... ואז בא ראש הממשלה ומגבה את החייל ומשפחתו???
גם הוא חושב על מרכז הליכוד במקום לשמור על הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון... ו-67% חושבים שיש לוותר לחייל שפעל מתוך נקמה וכל שאר התירוצים שנתן זה מה שעורכי הדין שמו לו בפה....
אבל תראו מאין בא אלאור ומשפחתו... זה הרקע שלהם.. וזה מ-2014.... ועכשיו תגידו אם השופטת לא צדקה??

נימה3

New member
יוליקה אני חושבת בדיוק כמוך.

הפכו את המשפט הזה למשפט פוליטי בזמן שמראש הוא היה משפט של שמירת חוקי צה"ל והוראות הפתיחה באש.
ואני אומרת שהכל בגלל הכיבוש כאשר שולחים צעירים לזירה רותחת כזו ובמיוחד בחברון שבה שולטים המתנחלים האלימים ביותר הם נקלעים למצבים בלתי אפשריים וקשה מאד לדרוש מהם התנהגות הגונה. ואף על פי כן החיל מחויב לחוקי צה"ל ברגע שהוא התגיס ונשבע.
והפוליטיקאים הקטנוניים שלנו בראשות ראש הממשלה רוקדים על הדם.

הדסהש1

New member
עכשיו שוברים שתיקה ובצלם שמחים על התוצאה ..

ידברו עוד זמן מה עד לפסק הדין.ונראה אם יקבל איזו הנחה בדין..ואז יתחיל מסע למען החנינה..זה דיי מםחיד .יש לי נכד שאמור להתגייס לאחר שיסיים את כיתה יב השנה...
ולא רוצה שיעמוד במצב שכזה..

נימה3

New member
הדסה, אם הבן שלך ישרת בשטחים

הוא יתקל במקרים מאד לא נעימים אפילו אם לא יגיע לידי מצבים כלכך קיצוניים. כי הסיטואציה היא לא נורמלית אז גם המצבים שמגיעים אליהם והתגובות הן לא נורמליות.

superman1234

New member
כשאת כותבת "שמחים על התוצאה" למה את מתכוונת ?

יש הרבה אזרחים שחושבים שהכרעת הדין היא צודקת. האם גם הם נמצאים מבחינתך בקטגורית "שמחים על התוצאה " ?

בת אל57751

New member
לא לא צדקה

היו עוות בפסיקות ,,כל מה שהיה לטובת החיל השופטת נופפה
היו סטירות בדברי המחט,,,את פר היס נופפה,,חבר של עזריה שדיבר לטובתו בכלל
הוציאה מהמשפט,,מה שעמד בדרכה לטובת עזריה נופפה כי זה היה משפט מכור וחד צדדי
המחבל זז לא היה הרוג

וכל זאת יוכיח מר שפטל,,אם אוהבים אותו או לא בערעור

יוליקה

Member
מנהל
איש איש באמונתו יחיה

אלאור אזריה הוא איש ימין קיצוני שפעל בניגוד לנהלים...
וחרג מסמכותו.

בת אל57751

New member
התביעה לא התיחסה לסנגוריה

הרשיעה מראש ויש סילוף מקוה שיראו את כל התמונה בערעור

יוליקה

Member
מנהל
את מצטטת בדיוק את מה שהדודה אמרה

לא התביעה צריכה להתייחס לסנגוריה....
בבית משפט יש תובע ויש סנגור...
והשופטים הם אלה שצריכים להחליט את מי לקבל
את טענת התביעה או את טענת הסנגוריה...
והשופטים לא קיבלו את טענת הסנגוריה - כי אלאור שינה גירסאות
כ-6 פעמים!!! מי שהפיל אותו - היתה הסנגוריה!!

למעלה