ע ר נ ו נ ה
New member
שלום רב, מחפשת נואשות עיצה.
כבר כתבתי על זה אך לא נענתי, אבקש להתיחס ולייעץ.
אחין שלי בחור בן 35 חולה סכיזופרניה היה מאושפז בבית חולים לחולי נפש,
יום שבת אחד יצא לטייל ולא חזר, בערב נמצא מת.
המשטרה ביקשה ניתוח שלאחר המוות ואושר להם.
ברצוני להבהיר שאני דודתו, אחות אמו שלא יכולה לטפל בזה כי היא מאוד שבורה מבחינה נפשית
אחותו מלווה אותנו בטיפול הבירוקרטי.
במשטרה אמרו שנקבל תשובה של המכון הפתולוגי לאחר הנתיחה, הגיע המועד והמכון הפתולוגי קבע שכנראה
זו היתה תאונת פגע וברח, או שנזרק מקומה גבוהה (את זה אמרה המשטרה), אנחנו מבקשים לקבל דו"ח
על נסיבות המוות מהמכון הפתולוגי והמשטרה לא מאפשרת לנו, הקצין החוקר היה בביתי כי רצינו לקבל תשובות
נוכחה גם אחות הנפטר והחוקר אמר שהחקירה עוד לא נגמרה.
ניסיתי לעניין עיתונאים לטפל בזה על מנת לקבל תשובה, פניתי לאורלי וגיא שיש להם תוכנית "חוזרים עם תשובה"
והם מטפלים בענינים מלפני שנים ומה שקורה עכשיו לא מטופל על ידם זאת ניחשתי מכיוון שלא קיבלתי מהם
בכלל תשובה.
המקרה לא נותן לי ולמשפחה מנוח.
מי יכול להציע לנו מה לעשות על מנת לקבל דו"ח משטרתי או מהמכון הפתולוגי על מה שקרה לבחור? הרי אפשרנו להם לבדוק את זה.
תחשבו כמה נורא זה שבן משפחה יוצא לטייל ופתאום מוצאים אותו זרוק כמו פגר של כלב ולאף אחד לא איכפת.
אנא עזרו לנו למצא תשובה, מה קרה לתומר.
כבר כתבתי על זה אך לא נענתי, אבקש להתיחס ולייעץ.
אחין שלי בחור בן 35 חולה סכיזופרניה היה מאושפז בבית חולים לחולי נפש,
יום שבת אחד יצא לטייל ולא חזר, בערב נמצא מת.
המשטרה ביקשה ניתוח שלאחר המוות ואושר להם.
ברצוני להבהיר שאני דודתו, אחות אמו שלא יכולה לטפל בזה כי היא מאוד שבורה מבחינה נפשית
אחותו מלווה אותנו בטיפול הבירוקרטי.
במשטרה אמרו שנקבל תשובה של המכון הפתולוגי לאחר הנתיחה, הגיע המועד והמכון הפתולוגי קבע שכנראה
זו היתה תאונת פגע וברח, או שנזרק מקומה גבוהה (את זה אמרה המשטרה), אנחנו מבקשים לקבל דו"ח
על נסיבות המוות מהמכון הפתולוגי והמשטרה לא מאפשרת לנו, הקצין החוקר היה בביתי כי רצינו לקבל תשובות
נוכחה גם אחות הנפטר והחוקר אמר שהחקירה עוד לא נגמרה.
ניסיתי לעניין עיתונאים לטפל בזה על מנת לקבל תשובה, פניתי לאורלי וגיא שיש להם תוכנית "חוזרים עם תשובה"
והם מטפלים בענינים מלפני שנים ומה שקורה עכשיו לא מטופל על ידם זאת ניחשתי מכיוון שלא קיבלתי מהם
בכלל תשובה.
המקרה לא נותן לי ולמשפחה מנוח.
מי יכול להציע לנו מה לעשות על מנת לקבל דו"ח משטרתי או מהמכון הפתולוגי על מה שקרה לבחור? הרי אפשרנו להם לבדוק את זה.
תחשבו כמה נורא זה שבן משפחה יוצא לטייל ופתאום מוצאים אותו זרוק כמו פגר של כלב ולאף אחד לא איכפת.
אנא עזרו לנו למצא תשובה, מה קרה לתומר.