שלום רב, מחפשת נואשות עיצה.

שלום רב, מחפשת נואשות עיצה.

כבר כתבתי על זה אך לא נענתי, אבקש להתיחס ולייעץ.

אחין שלי בחור בן 35 חולה סכיזופרניה היה מאושפז בבית חולים לחולי נפש,
יום שבת אחד יצא לטייל ולא חזר, בערב נמצא מת.

המשטרה ביקשה ניתוח שלאחר המוות ואושר להם.

ברצוני להבהיר שאני דודתו, אחות אמו שלא יכולה לטפל בזה כי היא מאוד שבורה מבחינה נפשית
אחותו מלווה אותנו בטיפול הבירוקרטי.

במשטרה אמרו שנקבל תשובה של המכון הפתולוגי לאחר הנתיחה, הגיע המועד והמכון הפתולוגי קבע שכנראה
זו היתה תאונת פגע וברח, או שנזרק מקומה גבוהה (את זה אמרה המשטרה), אנחנו מבקשים לקבל דו"ח
על נסיבות המוות מהמכון הפתולוגי והמשטרה לא מאפשרת לנו, הקצין החוקר היה בביתי כי רצינו לקבל תשובות
נוכחה גם אחות הנפטר והחוקר אמר שהחקירה עוד לא נגמרה.

ניסיתי לעניין עיתונאים לטפל בזה על מנת לקבל תשובה, פניתי לאורלי וגיא שיש להם תוכנית "חוזרים עם תשובה"
והם מטפלים בענינים מלפני שנים ומה שקורה עכשיו לא מטופל על ידם זאת ניחשתי מכיוון שלא קיבלתי מהם
בכלל תשובה.

המקרה לא נותן לי ולמשפחה מנוח.

מי יכול להציע לנו מה לעשות על מנת לקבל דו"ח משטרתי או מהמכון הפתולוגי על מה שקרה לבחור? הרי אפשרנו להם לבדוק את זה.

תחשבו כמה נורא זה שבן משפחה יוצא לטייל ופתאום מוצאים אותו זרוק כמו פגר של כלב ולאף אחד לא איכפת.

אנא עזרו לנו למצא תשובה, מה קרה לתומר.

TatyBar

New member
אולי תלכי לעורך דין?

יש דברים שאי אפשר לעשות וירטואלית.

Arana

Active member
מנהל
כל עוד התיק פתוח

המשטרה לא חייבת לאשר לכם לקבל מתוכו חומר חקירה, וחוות הדעת של המכון לרפואה משפטית מהווה חומר חקירה. עייני כאן:

http://www.hamishpat.com/Courses/99953/953-eyun-behomer-hakira.pdf

כפי שהציעו לך כעת וגם בעבר - אם המשטרה לא נותנת לכם עותק מהדו"ח, נסו לפנות לביהמ"ש ולקבל צו המורה למשטרה ו/או למרכז הלאומי לרפואה משפטית להעמיד לרשותכם את הדו"ח לעיון.

במאמר מוסגר ומבלי להכיר את המקרה, אני יכולה לומר שזה שאמרו לכם שמדובר או בתאונה או בנפילה נובע מניסוח של רופאים משפטיים אשר לעתים רושמים לגבי סימני חבלות שהן נגרמו "כתוצאה מחבלה ישירה (מכה) או בלתי ישירה (נפילה)", מה שאומר שלפעמים ישנם סימני חבלה על הגוף שיכולים להיגרם או כתוצאה מכך שמשהו שהיה בתנועה פגע באדם (מכה), או שגוף האדם עצמו היה בתנועה ופגע בעצם נייח (נפילה). בשני המקרים האלה יש מפגש של עצם כלשהו בגוף האדם, אולם לא תמיד ניתן לקבוע האם העצם שפגע היה בתנועה, או שהגוף עצמו היה בתנועה ופגע בעצם (כמו במצב של נפילה).

למעלה