הידעתם שיש עורכי דין שכותבים בשגיאות כתיב

sharpantie

New member
לפעמים

כתיבה בשגיאות נובעת מדיסלקציה ולא מעצלות או קושי בתפיסה.
בימי בית הספר היה לימורה שניסה לעזור לכל הכותבים בשגיאות
ואמר להם; באותיות שבהן אתם טועים תכתבו הפוך ממה שאתם כותבים בדרך כלל.
אם אתם כותבים ילקות תכתבו ילקוט, אם אתם כותבים הלכתי לעיבוד תכתבו הלכתי לאיבוד.
היו כאלה שזה עזר להם.

prizman

New member
אני יודע שיש עו"ד

שאין להם מושג על מה הם מדברים.

רומי 9121

New member
וזה אומר שהם עורכי דין פחות טובים
מאלו שכותבים בלי שגיאות כתיב?
אני מכירה גם רופאים מעולים שכותבים בשגיאות כתיב, ואני מכירה גם אנשים שהם בקושי סיימו בית ספר תיכון ואין להם אף
שגיאת כתיב, ומה זה אומר? בעצם מה רצית להגיד עו"ד יוסף פנדריך, ואגב לידיעתך עו"ד כותבים עם גרשיים ולא כפי שכתבת ,
"עוד יוסף פנדריך" או שהשם שלך הוא עוד יוסף פנדריך או ששכחת את הגרשיים ? אז מה זה אומר?

כן, משום שכתיבה היא רכיב בסיסי בעבודת עורך הדין

בניגוד לרופא, שהכתיבה אצלו היא רק כלי עזר.
כתיבה עילגת עלולה לעורר אצל הקורא גיחוך וזלזול, ואף חשד, שהכותב מתקשה גם בקריאה, ומכאן שאינו בקי בחומר שהוא מתיימר להיות מומחה בו. וזו בעיה, בייחוד כשהקורא הוא שופט. עורך דין עילג כמוהו כקריין מגמגם או כרופא מנתח, הלוקה בפרקינסון.
ובאשר לגרשיים (ויש גורסים: מרחאות), הנעדרים משמות המשתמש של עו"ד פנדריך, עו"ד כהן ואחרים, זו אינה טעות, אלא בעיה טכנית: פשוט אי-אפשר (ועל כל פנים, לא היה אפשר בעבר) לכלול גרשיים בשם המשתמש (איני יודע, אם הם כתבו "עוד" מתוך ויתור ביודעין על הגרשיים, שזה פתרון שאינו מוצלח גם לטעמי, או שהם כתבו עו"ד, כדין, והשלימו בדיעבד עם התוצאה "עוד").

אני חושש שלא כולם יבינו את חוש ההומור המושחז שלך ולכן אחדד

עו"ד שכותב "מרחאות" הוא עו"ד מחראות.

רומי 9121

New member
בהחלט גרשיים, מרחאות מובאות בציטוט
אבל אתה יודע מה? שכנעת אותי, הבאת נימוק מאד משכנע מדוע אסור לעו"ד לכתוב בשגיאות כתיב.
מסכימה לגבי עורכי דין, לפעמים בפורומים שונים, מאד מקומם אותי כשמעירים למישהו על שגיאות כתיב כי יכול מאד להיות שזה נובע מדסלקציה או כל סיבה אחרת שלא באשמת הכותב.
בכל אופן היתה סיבה מאד צודקת למה שהסברת, וקיבלתי.
האם משום כך עו"ד רונאל פישר.....סתם, בלי לפגוע , תמיד חיבבתי אותו ואת האישיות שלו עד ש........ נו, לא נפגע יותר באנשים, ביחוד שבדיוק כעת עברנו את יום כיפור....

עוד כהן

New member
קן

הבולאי4

New member
עו'ד חכם,ויש כאלה, לןקחים מזכירה בעוד 1000 ש'ח לחודש והיא

מגיהה את מה שהוא כותב.

sharpantie

New member
כן לציפור בין העצים

ובכן לה שלוש ביצים (של תנובה כמובן....).

-----------------------------------
-----------------------------------
* מדברי משוררנו הלאומי.

למעלה