הבית מסריח ואני מתחיל לומר נואש

ספרנו1

New member
הבית מסריח ואני מתחיל לומר נואש

אז כפי שעידכנתי פה (http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/16/180996793/בעלי_חיים/חתולים ) נעשה שינוי גירסה בחול של קנדה ליטר והוא כבר לא עושה את העבודה.
ניסתי לעבור לחול אחר - קלאסיק. הוא גם לא משהו . העיקר שילמתי עליו פי שניים כמעט מקנדה ליטר..

אחר ההמלצה של יוקיטה לחול של המותג פסטל, לצערי לא יכולתי לעקוב, כי אין את המוצר במלאי של החנות ממנה אני מזמין .

האם מישהו יכול להמליץ על חול טוב שנמצא במיסטר פט?
http://www.mrpet.co.il/category.asp?catcode=33&parentId=33

תודה

Yukita

Active member
מנהל
במיסטר פט לעתים צריך לשאול ישירות

באתר האינטרנט לא תמיד רואים כל מה שיש להם. על הפסטל בכלל שמעתי ממוכרת שלהם, לא מהאתר.
&nbsp
ממה שיש באתר עצמו כרגע, הטוב ביותר כפי שאני רואה זאת הוא האברקלין, אבל הוא ממש יקר. כיוון אחר, מעט פחות יקר אבל לא זול כמו הקנדה, הוא הקטס בסט - שזה לא חול במובן הרגיל של המילה, אבל יש מי שאוהב את זה (דימה, אתה קורא? נדמה לי שאתה השתמשת בזה מתישהו?).

dimitrygo

Active member
מנהל
אני משתמש בו כבר 8 שנים ולא מתכוון לחזור לחול רגיל

הוא מתפזר קצת יותר בקלות מחול רגיל אבל זה החסרון היחידי שלו בעיניי ומתגמד לעומת היתרונות שלו.

BloodyRose

New member
זה השבבי עץ? הם סופגים גם ריחות?

בשבועות הראשונים עם פאזי השתמשתי בזה, הפסקתי בגלל הריחות שהופצו בבית.

dimitrygo

Active member
מנהל
האם השתמשת בגירסה המתגבשת? כי אצלי הוא סופח ריחות מצויין

BloodyRose

New member
אין לי מושג, קיבלתי את זה מחבר כירושה מחתול שנפטר

אבל טוב לדעת שיש גם סוג מומלץ, אולי אחזור לזה בהזדמנות

BloodyRose

New member
הפיור קט נותן תמורה הולמת למחיר

כמו שכתבתי בשרשור הקודם - הוא לא טוב כמו הגרסה הקודמת של קנדה, אבל הוא לא רע בכלל (ובמחיר טוב).
מחזיק מעמד ממש טוב, מתגבש מעולה, קל לנקות אותו. הוא לא מפיץ ריח נעים כמו הקנדה, אבל רחוק מלהיות מסריח.

Meirav Flum

New member
תבדוק אם יש להם mali

מאז שעברתי אליו המצב בבית הרבה יותר טוב (למרות שאמא שלי לא מסכימה איתי ומתלוננת כל פעם שהיא באה לבקר).
לאחרונה אני גם מוסיפה תוסף פחם פעיל fresh cat שעוזר בימים חמים שהבית סגור לחלוטין.

Yukita

Active member
מנהל
כרגע יש לי שק של זה בבית

כי לא היה קנדה כשרציתי לקנות.
&nbsp
אמנם לא מריח (לדעתי), אבל התוצרת נורא נדבקת לתחתית הארגז. אצלך לא?

Meirav Flum

New member
לא, לא נדבק

מבחינת חסרונות שיש למלי זה האבק שעולה בניקוי אבל זה המחיר שצריך לשלם בשביל התגבשות טובה. בנוסף הבנדיטים שלי מפזרים את החול מסביב לארגז ומעלים את מה שנכנס בין כריות הרגלים לספה ולמיטה שלי. ניסיתי לפרוס תחת ארגזי החול שטיח כמו בכניסה לבית, שטיח דשא סינטטי וכלום לא עוזר.

אלישבע777

Well-known member
רצוי להוסיף לחול דאודורנט מיוחד

יש אבקות שמערבבים ויש ספרי. כולם טובים ומספיקים להרבה זמן. אפשר גם סודה לשתיה אבל איני יודעת מינון ואין לי נסיון עם זה. אפשר (גם) לרסס בדאודורנט בקרבת שרותי החתול.
כמו כן לסנן את החול עם כף מחוררת מדי בוקר ולפנות את המוצקים ואת גושי החול הספוגים בשתן (אם משתמשים בחול מתגבש) אם החול אינו מתגבש הוא סופג והשתן מצטבר למטה והשכבה היבשה למעלה סופגת ריחות.

Yukita

Active member
מנהל
אצלנו יש דלת מהסלון למרפסת

עם דלת חתולים. זה מאפשר לשים ארגזי חול במרפסת ולהפטר מהריח...אחד מאלה שעובדים עם אלומיניום וזכוכית עשה לנו

למעלה