לקליט-ציטוט מדבריך,"בורא עולם מצווה עליך לא לשנוא,לא לנקום

מתלמד8

New member
מהי אגדת רוח הקודש ההזויה פתאום? רוח הקודש עד-600 לספירה?

לא מאמין שהייתה רוח הקודש בכלל(חלק מההמצאה) ואם נגיד שכן אז רוח הקודש נכנסה לקודש הקודשים בחנוכת בית ראשון ע"י שלמה המלך,אחרי החורבן לא היתה רוח הקודש ולבית השני לא נכנסה כלומר,מ-586 לפני הספירה נעלמה רוח הקודש ואתה מושך אותה עוד 1138 שנים עד -600 ? למה כי חז"ל סיפרו סיפורים על רוח הקודש ודיבורים עם מלאכים? כמה סיפורים אפשר לבלוע?.
התנאים קבעו הלכות כשרוח הקודש הייתה איתם?,התנאים אמרו כ"כ הרבה דברים הזויים שאתה מעליב את רוח הקודש.
גם במה שדאורייתא-יש בו ויכוח,ספר שנכתב לפני-3000 שנה שעוד לא היה כתב,
אבד ושוחזר פעמיים,איך יכול להיות נכון?

מתלמד8

New member
פינטו עבריין מורשע כמו דנקנר וכמו הרב צמל,לכן אדבר עליו-

כל הסיפורים על "שרצה לדעת","נלחץ","היה ליד פושעים" "ושאר מרעין בישין" בנסיון לטשטש את פשעו -לא יועילו.
אם שרתת בצבא ,אתה צריך להכיר את המשפט "אכלו לי שתו לי"- כל הסיפורים על הרב "המסכן" נשמעים בדיוק כמו,,,"אכלו לי שתו לי".
אני יותר גרוע, אפילו לא אלפית צדיק ממנו,גם רשע מרושע,אבל מה זה שייך?,אני לא נתתי שוחד ולא ישבתי בכלא-"הצדיק" המהולל שלך-כן,
אני עמדתי בנסיונות-הוא לא.

אני מכיר רק 2 פרטים מהמקרה של הרב "הצדיק".
א.נתן שוחד.
ב.שיקר במצח נחושה-בחקירה לאחר מתן השוחד הכחיש,אבל הצדיק הגדול לא ידע שאת כל תהליך מתן השוחד בחדר בבית מלון, המשטרה צילמה.
בטח את סיפור השקר וצילום מתן השוחד לא טרחו לספר לכם-כמו הרבה פרטים שמעלימים ממכם.

אז לא לדבר עליו?למה יש לו כל מיני סיפורם של נשיכת נחש ועקיצת עקרב הזויים?
הסיפורי לא עובדים עלי.

מתלמד8

New member
יש ספק אם מה שכתוב בתורה מדוייק,אז אתה מביא ראיה מסיפורי-

חז"ל הדמיוניים והקבלה הסהרורת שנכתבה במאה -10 בכלל?
כל הסיפורים על רשב"י אגדות,בטח אחד שמספר שבשומים ובצלים קלופים יש "רוחות רעות" לא יכל להיות רציני.

למה שאאמין שתורת הסוד והסיפורים הסהרורים על גן עדן וגיהנום,בית מקדש,אדם וחווה שנבראו לפני בריאת העולם שהועברו במשך אלפי שנים מאב
לבן אכן הועברו במדויק בתקופה שברובה לא היה כתב?,
סיפורי הברון מינכאוזן פחות דמיוניים מהתיאורים שלך שעד חורבן בית שני-לא היתה שכחה והמלאכים שהיו יורדים ומלמדים וחכמים היו "קופצים" מעלה לדבר עם מלאכים,
תאמין לי האכילו אותך אחלה לוקשים,אם לא היה עצוב למה אתם מאמינים-הייתי מת מצחוק.

מתלמד8

New member
לקליט-ציטוט מדבריך,"בורא עולם מצווה עליך לא לשנוא,לא לנקום

לדון לכף זכות"(תגובה שלך מתאריך-23/8/2017 שעה 10:18)
אז איך הדברים שהבורא מבקש מסתדרים עם דברי הרבנים הגדולים ב-2 הכתבות?.

יש כאן אהבה בין הרבנים ? מה קרה ? אלוהים טעה? או סתם הרבנים הגדולים לא
מתחשבים בדבריו?

לא שזה מקרי,לאורך הדורות ובזמן הזה יום-יום רואים את האהבה בין המגזרים,הקהילות,בתון הקהילות,העדות,הרבנים והחצרות.
א.דברי הרב סתיו-http://www.srugim.co.il/210852-אינו-יודע-מימינו-ומשמאלו-לא-בתורה-לא-ב
דברי הרב דרעי http://www.srugim.co.il/210806-דרעי-מסרב-להתנצלף-את-הדברים-אמרתי-מתוך

מתלמד8

New member
א.אני רשע מבחינת ההלכה.ב.לכל הרבנים יש שכפ"צ עבה מלימודי ,,

תורה,הלכה,דינים,מוסר ,מחשבת ישראל ועוד ועוד,כל העלובים האלה לרוב הולכים עם זקן,פיאות,כיפה,ציציות מתנפנפות,
כל האמצעים הרוחניים והגשמיים האלה לא מונעים מהם לטעות???,אז מה שווים?
כל תילי התילים של ההלכה?.
כל זה לא גורם לך לחשוב שהכול סיפורים דמיוניים של חז"ל.???

קליט

New member
ממתי דרעי הוא רב ?

יש ויכוח נוקב האם "צוהר" הוא אירגון פשרני מדי או לא. אז על מה אתה מדקדק ? האם הם היו יכולים לעדן את התגובה שלהם ?.... ובאופן כללי, התורה מחנכת לאהבה, ויש לחינוך הזה פירות בחיי היום יום

מתלמד8

New member
שוב הסתרה והכחשה?,שאלתי אם בין הרבנים במקרה זה ובין הרבנים

בקהילות ובחצרות בכלל ישראל שוררת אהבה כפי שהתורה מחנכת,או שהאל-פשוט מפספס?
שאמשיך?הרב גורן אהב את הרב עובדיה וההיפך?הרב עובדיה אהב את הרבי מגור(אוכלי השפנים) וההיפך?
המרנן (גדול הדור)הרב עובדיה אהב את שופטי בג"צ כשהגדיר אותם "בועלי נידות"?,
הרבנים וסתם הדיוטות תושבי יו"ש שתקפו את אלעזר שטרן ברחבת הכותל ואת סגן הרמטכל יאיר נוה בבית הכנסת(אלופים בצהל ,שרי צבא בוגרי נתיב מאיר-דתיים) בגלל שמילאו תפקידם ולא נענו להוראות הרבנים,אהבו את 2 גיבורי ישראל?
רוממות אל בגרונם,אבל אלפי קללות יוצאים מפיהם,אז איפה אלפי שעות הלימוד
תורה שלהם ?.
איך אמר הנביא ישעיהו?"כרם היה לידידי וכו',,,ויעל באושים?,
למדו את כל "עגלת הספרים של היהדות",שיננו, פסקו,העמידו תלמידים ובסוף, -
כולם באושים.
אלה שונאים את אלה , אלה מקללים את אלה ואלה תוקפים את אלה,,,אז מה אתה מספר לי סיפורים על חינוך לאהבה??? .
צאו מהסרטים שלכם.

קליט

New member
ודאי שהרבנים אהבו

זה את זה. הרב עובדיה היה לו סיגנון אחר ותמוה. לגבי ; אלעזר שטרן, אינני מכיר אותו, אפשר להניח שיש השונאים אותו ואולי בצדק

מתלמד8

New member
הרבנים שהזכרתי אהבו את מי?את הרבנים מקהילות אחרות?

לא סנגור של הרב עובדיה,אז אהבו אותו בגלל הסגנון התמוה?,
אלעזר שטרן,על מה לשנוא אותו-על זה ששם להם מראה מול הפנים?,או על זה שבתפקידיו בצבא שמע להוראות הרמטכל ולא להוראות הרבנים?,
ולמה לתקוף אותו ברחבת הכותל לעייני ילדיו,אלה הרבנים שחונכו לאהוב,אלה הפסוקים (שנראים עכשיו נבובים )של התורה על "דרכיה-דרכי נעם וכל נתיבותיה שלום"?(משלי ג')
או "ולשון רכה תשבר גרם"(משלי כ"ה)?
ויש יותר אמיתי מהפסוק לפני ולשון רכה,,, - "בארך אפים יפתה קצין"? ,
איך ניסו לשכנע את אלעזר שטרן הקצין,בלשון רכה,או באלימות?.
ומה עם -יאיר נוה בתפקידו כאלוף פיקוד המרכז ,לא היה אלוף לרוחם,הפגינו ליד ביתו,הפריעו לו בבית הכנסת(ביה"כ-מקדש מעט עלאק) והחילו עליו "דין מוסר?.
אז איפה הדברים הנשגבים שאתה מנסה לספר שהתורה מחנכת להם?
אוי לה לאומה-שאלה רבניה !
פשוט,,,גועל נפש בשם ה'.

קליט

New member
כל זה משתלב יפה

עם האמונה שלך שהדתיים הם פושעים, אז מה לך כי תלין ? אגב, הגיע הזמן שתנסחו את האמונות שלכם

מתלמד8

New member
כמה פעמים צריך לחזור על זה?חו"ח הדתיים לא פושעים !!! יחסית

למספרם באוכלוסיה ,אלפי ההלכות שהם לומדים,סממנים חיצוניים שעלהם יחסית מספר הפושעים שבהם גדול.
שנים אחרי שנפרדתי מהישיבה,היה רב שנפגשתי איתו ונהנתי לדבר איתו על כל
נושא,ברב אחר נפגשתי בבסיס צבאי ביום שישי(בא להרצאות),אחרי הרבה שנים,הוא לא זכר אותי,למרות זה ראיתי באיזה חדר הוא הולך לבלות את השבת,נתתי לו את מפתחות חדרי שנחשב "משופר" יותר ונוח יותר,
שרתתי שנתיים בכיף עם הרב שהשיא אותי ושמרנו על קשר ,
נדמה לך שכל פעם שאני פוגש דתי,או רב,אני מתכתש איתו?.
מה לעשות אני לא מאמין בסיפורי התורה ,
אבל בלי קשר יש לי אפס סבלנות לדתיים,(במיוחד
לרבנים) פושעים ,אנסים,נואפים וגנבים ,מהם אני מצפה ליותר.
לחילוניים אין אמונה-מה יש להם לנסח??

the ror

New member
עוד שטויות. בבקשה נתונים יחסית למספרם באוכ'...

https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3640941,00.html
&nbsp
שים לב להבדלים בין ערים "חרדיות" ל"חילוניות" ותגיד לי אתה מה אתה רואה...
מצאתי מקורות נוספים שמאששים את זה אבל הם היו מאתרים "חרדיים" אז היה חשוב לי למצוא אחד שלא אמורה להיות לו אינטרס להציג את הנתונים האלה...
לא בושה לחזור בך... אתה במקרה הטוב מלכלך בלי סיבה או בסיס ובמקרה הרע פשוט משקר כדי להמשיך לשכנע את עצמה במציאות שקרית.
אז לא, הדגשת הפשיעה במגזר החרדי והדתי והצפת הפורום בו אינו משקף את המציאות. (זה אשר אני חוזר ואומר שדבריך מנותקים מהמציאות) לא בכלל ולא ביחס למספרם באוכ'.

מתלמד8

New member
אתמול נשפט משגיח בישיבה ל-17 שנים על אונס -3 בנות,רב הורשע-

בפיתוי ויחסי מין קבועים עם 3 אחיות מגיל 7 עד גיל 27 באמתלה שהן עושות "מצווה" שהן שוכבות איתו,כי הם עוזרות לו במחלתו,(איך אומרת הגמרא על יחסי אחשוורוש עם אסתר המלכה?"רוצה לטעום טעם בתולה -טועם,רוצה טעם בעולה-טועם",הרב הזה קיבל הטבה שלישית,רצה טעם פדופילה-קיבל,רצה טעם בתולה-קיבל,רצה טעם בעולה קיבל,,,איזה כיף חיים לרב-תפקיד עם יופי של הטבות והכל בשם ה') חרדי מבית שמש סימם את ביתו והראה לה יופי של חלומות לאורך שנים,הרב של צפת עשה מצוות עם מס' נשים,גם הוא בגילאים שונים,הרב לוינשטיין(מחסידות גור-לא הקשקשן מהמכינה בעלי שסתמו לו את הפה )נהנה מלראות רבים אחרים (אחד אחרי השני) שוגלים את אישתו,לצפות ולהזיל ריר ,
אחר כך לנפנף בהלכה שאומרת שברגע ש"בגדה" בו(ממש בגדה )עם אחרים-היא "אסורה עליו" הצדיק,לכן התיר לעצמו "לטפל" באחרות .
שמים מג"ד דתי בוגר ישיבה(אור עציון)יוצא גולני בגדוד מעורב כדי שימנע "הוללות" בגדוד והמג"ד הדתי,אב ל-6 ילדים "מתהולל" עם קצינה צעירה בבסיס,
טעם בעולה- יש לו בבית עם אישתו המסכנה שבקושי רואה אותו ,לכן לקח לו בבסיס צעירה בטעם בעולה ליום-יום,
ומבחינה צבאית /דתית,הקצין- אחלה,הקצין משדר לגדוד דוגמה אישית כמו גדעון
"ממני תראו וכן תעשו"(שופטים ז' יז).
הסיפור לפני שבוע עם התנהגותם של הפרזיטים מישיבת פוניבז' המהוללת,
אם זה היה קורה במוסד חילוני הייתם תוקעים בחצוצרות-"ילדים ללא תורה,ללא יראת שמים וכו',,,וכו',,,"
והבדיחה-אף אחד מההנהלה הגאונית(כולם חכמים למדו הכל בגמרא) של הישיבה לא עושה דבר .
אוי לה לישיבה -שאלה קברניטהה.

לפני כשנתיים פורסם ראיון עם רב(סוף סוף רב אנושי) שניהל מוסד בבני ברק שטיפל בנשים מוכות,נשים שעברו אונס בתוך המשפחה ובעיות מיניות בעזרת פסיכולוגית ועובדת סוציאליות דתיות,
הרב סיפר על -160 נשים שבאו תוך מס' חודשים מהפתיחה לספר על אונס בתוך המשפחה,ע"י האחים,ע"י האבות ,מכות ואונס של הבעלים ,נשים שנאנסו בהיותן ילדות ורואות את בעליהן אונסים את בנותם והן פוחדות להגיד מילה.
ורבנים ומשגיחים חובבי בנים,הרב מוטי אלון שנהנה "לחבק" את תלמידיו,מורשע,אבל פותח בית מדרש ואף אחד לא מונע את זה ממנו,
כל שני וחמישי רואים עוד תלמיד ישיבה לשעבר המספר על משגיח "שטיפל" בו בצעירותו,מדברים עם רבו של המשגיח שמספר "הוא התחתן-הוא ישתנה"(ישתנה? כנראה ילך לגן החשמל)
וכל זה, רק ממה שפורסם-"מלאה יהדות הדתית חרדית חמס" ואתה מספר לי שזה "אינו משקף את המציאות"?,
"טול קורה מבין עינך",הדברים נעשים בארץ ומפורסמים בתקשורת בישראל-לא בארץ אחרת .
תגיד משקר עד מחרתיים- לצרכי תעמולה,אבל תהיה כן עם עצמך-זו המציאות.

שאלתי פעמים רבות,לדתיים וחרדים יש "שכפ"צ" עבה של תורה,מצוות ומוסר ותילי תילים של הלכות,איך לנהוג בדיוק לכן מצופה מהם -"אפס תקלות" בלעבור את כל עובי השכפ"צ ולחטוא,ודווקא הם נופלים ובענק ובמעשה זוועות ,למה?
"והיה מחנך קדוש" אתם מנפנפים לנו,"עם הקודש","עם הבחירה",עם הסגולה".

מתלמד8

New member
תיקון-שלא תגיד שאני גם טועה בכוונה, לקח בבסיס קצינה צעירה

בכדי לטעום טעם-בתולה,כתבתי בטעות צעירה בטעם בעולה,
את הבעולה המסכנה הזנוחה עם -6 הילדים יש לו בבת.
בבסיס החזיק צעירה בטעם בתולה עם עם זמינות גדולה יותר להנאות ופחות מגבלות של שבועיים נידה בחודש
ובלי תנאים של כן היתה במקווה-לא היתה במקווה .
אלה הבהמות שאתה מגן עליהם-אתה עיוור ?.

the ror

New member
אתה מתבלבל בכוונה? לא אמרתי שאין פשיעה. רק הפרכתי את השקר

שלך לגבי כמות הפשיעה ביחס למספרם באוכ'.
את זה אתה מוכן לקבל לפחות? או שתמשיך להתעקש להתחבא מאחורי מציאות חלקית ושקרית רק כדי להרגיש טוב עם ההמצאות שלך?
פשוט כי אני לא הולך לעשות איתך תחרות במילוי הפורום בדברים שליליים כדי להוכיח את מה שכבר הוכחתי בהודעתי הקודמת...א. אני נגד ליכלולים מיותרים (בין על דתיים/חרדים/חילוניים). ב. יש לך הרבה יותר נסיון בזה ממני (מציאה והצפת הפורום בליכלוך לא מייצג כאילו הוא מייצג אני מתכוון).

מתלמד8

New member
לגבי דרעי-מבחנתי הוא רב כמו הרבנים צמל,פינטו,ברלנד,מוטי אלון

זאב קופלוביץ,בקשי דורון,האח של הרב הספרדי הנוכחי ועוד רשימה ארוכה של רבנים
רבים טובים(תקצר היריעה מלפרט שמותיהם)

the ror

New member
(תקצר היריעה מלפרט את הגיחוך)

למעלה