שרשור תקלות טכניות

זה ממש לא בסדר שאתם לא מגיבים ולא עושים שום דבר

כדי למנוע את הנושא של היזרקות מהאתר. כבר דיווחתי לכם על זה לפני כמה שבועות ולא עשיתם כלום ולא החזרתם לי תשובה. אני עפה מהאתר לפחות פעם ביום וזה ממש מעצבן ומתיש. בבקשה טפלו בזה. ואל תגידו לי קוקי וקאש כי זה לא עוזר.
דפדפן כרום. לא ניסיתי אחרים, לא נוח לי לעבוד עם אחרים. ומדובר במחשב רגיל נייח, וינדוז 7.
תודה.

kikona126

New member
באג לא משתחזר...

תבררי מהיא גירסת הכרום שיש לך.
בזמן שאת באתר תלחצי על f12 ובמסך שיפתח תלחצי על ה console
גלשי עד ההתנתקות הבאה, ברגע ההתנתקות תבדקי איזה הודעה עולה שם כשאת מתנתקת.
&nbsp
לאחר מכן שלחי לתפוז הודעה עם מערכת ההפעלה, גירסת כרום וצילום של ההודעה מהקונסול. ואז ניראה אם לא יצליחו לשחזר...
בנוסף שימי לב האם זה קורה לך בעמוד ספציפי באתר או פעולה ספציפית, ואם כן (ואת לא רואה הודעה בקונסול) סימן שזאת בקשה שנשלחת לסרבר ולא מקבלת מענה ולכן זה קורה (יכול להיות מסיבות מגוונות כגון הרשאות או טיים אווט או סתם טעות בקוד). במקרה הזה כתבי להם באיזה עמודים גלשת ומה הפעולות שעשית.
&nbsp
דרך אגב תפוז, לכתוב על באג של UI כמו שיש מספר הודעות לפני הקשור לסמל של פורום כבאג שלא יתוקן זה זלזול במשתמשים שלכם! אחרי הכל הUI הוא חלק מהUX ולקוח שלא מרוצה מהחוויה שלו לא יחזור. באגים של UI אולי נראים למפתחים כבאגים מפגרים, אבל זה הפרצוף שלכם כלפי הגולשים!

גור4242

New member
מערכת המסרים לא עובדת אצלי (מקבל מסרים, אבל לא יכול לשלוח)

ניסיתי משני דפדפנים שונים (פיירפוקס ואקספלורר), ופשוט אי-אפשר לשלוח מסר.

ry161208

New member
עבור flix לא ניתן לעלות סרטון ל flix,לא מומר גם אחרי שעות

עבור flix
שלום רב
לא ניתן לעלות סרטון לאתר flix ,קובץ לא מומר גם אחרי שעות וההוכחה שיש תקלה ששום אדם לא הצליח לעלות סרטון לאתר פלייקס ביום שבת תאריך 16/07/16
תודה

בעיה בצפייה

איך ניתן להסיר את הצללית השחורה מעל ההודעות בדפי הפורומים.

ניסיתי בהגדרות תצוגה....ללא שינוי

ת ו ד ה

RSPA

New member
אתם חייבים להנמיך את עוצמת הקול של פרסומות הוידאו!!!

זכותכם לשים פרסומות - אין עם זה בעיה. אבל אתם לא יכולים לגרום לנזקים פיזיים ונפשיים לאנשים בשימכם עוצמות קול כאלה.
רק לשם דוגמא, מישהו חולה לב שנפגע מהבהלה שבקול המפתיע והחזק מאוד של הפרסומות. אם תגרמו לו (או לאחרים) לנזקים כלשהם - אתם עלולים לעמוד בפני תביעות משפטיות קשות.
ראוי שתקחו זאת לתשומת לבכם.

Ayaan

New member
יש אפשרות להנמיך את הסאונד של המחשב, ולא דרך הרמקולים

אולי זה יעזור

ayelte21

New member
לא מצליחה לפרסם פוסט!!!

כבר 4פעמים שאני רושמת את אותו הפוסט ולא מצליחה לפרסם אותו,
הדף נתקע, רושם במשך רבע שעה שמנסה לשמור את הדף,
תקוע על תצוגה מקדימה ולא נותן לפרסם.
מרגיז ממש!!!!
הנה הקוד שהיה רשום לי לציין בפניה:
eventID=9384666664425556719

ayelte21

New member
לא מצליחה לפרסם פוסט!!

עדיין לא מצליחה לפרסם את הפוסט.
כל פעם רושם לי שיש בעיה טכנית ולכן אין אפשרות לפרסם.
מה עושים??????????????????

למעלה