מה עושים עם דואר ישראל?

Sanchez

Member
ביקשתי יפה לא להגיב (אך ורק) לתגובות שלי...
אבקש ממך לכבד את בקשתי הצנועה.

trilliane

Well-known member
מנהל
מה זה "בסדר מבחינתי"? אם החבילה הגיעה, היא הגיעה, לא אבדה.

אני לא נהנית להמתין שלושה חודשים וזה גם די חריג וקרה לי לראשונה ולאחרונה במיעוט קטן מהמשלוחים הזמנתי ביום הרווקים הסיני, שבו חצי עולם הזמין מסין ויצר מן הסתם עומס אדיר; אבל אני מבינה את הנסיבות ולכן לא ממהרת להתלונן או להתלהם.

זמן = כסף, מכירים? זו לא משוואה או אקסיומה שהמצאתי. כשאני משלמת דולר על חבילה מסין והמשלוח חינם אני לא מצפה לקבל אותו אקספרס. ברור לי שאני בעדיפות הנמוכה ביותר כי שילמתי פרוטות, וכך צריך להיות, אז למי אני אמורה לבוא בטענות?

rexcor

New member
מה כבר ניתן לעשות?או לשלם לבוקסיט,או לשלם תשלום גבוה לחברות

כמו ups,dhl וכוליי.תארתי למטה חבילה רשומה מיוון,ששכבה בארץ,בלי עדכון עד שהדוור צלצל אליי כשהיא בידיו.חודש מיוון,זה אבסורד.חבילה נוספת רשומה גם היא שנשלחה מהולנד מה27 ריקה גם היא מעדכונים.אולי תופיע בעוד שבועיים כשהעצבים של שני הצדדים כהר מרוטים.
אם מזמינים מiherb,אם שמעת עליהם,יש אפשרות שילוח עם מעקב של dh עם שליח במחיר נמוך במפתיע.על 70 דולר שלמתי 8 דולר ועל 53 יצא 5.5 .מרוצה מאד,אבל אין כמעט כאלה

trilliane

Well-known member
מנהל
במקום עצבים מרוטים עדיף לנשום עמוק ולהתאזר בסבלנות

אני לא רואה טעם לעקוב מקרוב אחרי מספרי מעקב; יגיע כשיגיע, זה המצב. תבינו שהוא לא ישתפר משמעותית כי כמויות ההזמנות צומחות בעשרות אחוזים משנה לשנה (ראיתי את הגרף שהכינו בדואר). יותר ויותר אנשים בישראל ובעולם מזמינים חבילות. בדיוק כפי שהעומס בכבישים לא משתפר כי יש יותר ויותר ישראלים ויותר ויותר מכוניות.

אם שווה לך לשלם יותר על בלדרות או משלוח אקספרס, גם זו אפשרות. באופן אישי יש לי יותר זמן מכסף ולכן אם לא מדובר במקרה חירום (שבו כנראה אקנה בארץ וחסל) אני מעדיפה להמתין יותר ולשלם פחות.

rexcor

New member
כשבוע עם dhl.יש להם אופציה לבחור בין ללא מעקב לעם

בלי המעקב היא אכן זולה יותר והשניה לוקחת מיסים מראש אחרי 75 דולר.הייתי מופתע איך החבילה מתקתקת כל הדרך ומגיעה בשבוע.הם התעלו על עצמם בענק...

אלכסרע

New member
לא לשווא הם לא טורחים לעדכן את מצב החבילה

החבילה נקלטת בדואר ישראל, אבל אתה תגלה על זה רק כשהיא כבר מחכה לך שתגיע לקחת אותה. ככה הם מכסים את עצמם, שאם החבילה תלך לאיבוד בדרך, הם יוכלו להאשים את הדואר בסין/הולנד/בריטניה/ארה"ב שלא הביא להם שום חבילה + אתה לא תוכל לבוא בטענות לדואר ישראל.

חרוצון1

New member
אז אם זה מגיע דרך דואר ישראל כמה זמן זה לוקח?

ואיך יודעים שהחבילה לא עמדה כמה שבועות בשמש במרכז במודיעין...

אלכסרע

New member
תקן אותי אם אני טועה, אבל...

בוקסיט, בסופו של דבר, גם נעזרים בדואר ישראל.
החבילה מגיעה לישראל, עוברת בידיים השמאליות של עובדי דואר ישראל, ומשם, במידה ועובדי הדואר לא איבדו אותה, זה עובר לבוקסיט, לא?

rexcor

New member
לא,איך שזה יוצא מהמכס הנציג של בוקסיט לוקח את זה

זה מה שהם הסבירו לי לפחות.מנסיון,הדואר פחות מפשל עם החברות האלה.הם מפשלים אחרי שזה יוצא מנמל התעופה אל הבלגן שלהם איפשהו במרחב....

rexcor

New member
סליחה,טעות שלי.זה אכן תלוי בדואר,אם זה דרך usps אם זה מה שנב

מני קבב

New member
אחרי שנים של הזמנות מחו'ל החודש וחצי האחרונים זה סיוט !!

יפה ששמתם לב
החודש וחצי האחרונים ההזמנות שלי מחול לא מגיעות או מגיעות באיחור
אכן,כמו שנאמר אם באמת רוצים משהו אז כדאי לשלם משלוח מהיר אם זאת אופציה (הרבה מוצרים ומוכרים אין אופציה למשלוח מהיר)
.
אני כבר עושה משלוחים ל 2 כתובות שונות אבל אין שינוי,הכל לא מגיע
ומה שמגיע ב מהיר נעצר במכס וגם מתעכב,
באסה
.
בהצלחה לכולם

Sanchez

Member
חודש וחצי ???
כנראה שאתה טיפה רדום.
זה כבר הרבההההההה יותר מחודש וחצי.

אלכסרע

New member
גם אני הפסקתי להזמין מחו"ל

אין שום סימן לשיפור המצב, אולי ההיפך.
הם איבדו לי כבר 5 פריטים, ומחברים וקרובי משפחה ידוע לי שמאז פתיחת המרכז במודיעין יש בלאגן שלם וחבילות פשוט לא מגיעות לשום מקום. כל מה שנשלח בסוף מרץ-תחילת אפריל לא מגיע ללקוחות שהזמינו. באתרים מסויימים בחו"ל אף יש אזהרות ללקוחות מישראל.

trilliane

Well-known member
מנהל
קיבלתי את כל החבילות שנשלחו אליי בסוף מרץ תחילת אפריל

גם כאלה שהזמנתי מסין (על אקספרס) וגם חבילה מבריטניה (שדווקא הגיעה תוך עשרה ימים, יפה).

אלכסרע

New member
כנס ל-bookdepository

https://www.bookdepository.com/
Ordering to Israel? Your order may be delayed due to an Israel Post issue
Please be aware that we are currently experiencing problems with deliveries into Israel. Unfortunately, these issues relate to a major change project currently being conducted by our service provider, Israel Post, which is temporarily affecting postal services within Israel. We have great confidence that deliveries will still reach our customers in Israel, but cannot guarantee how long this will take.

אלכסרע

New member
ו-5 חבילות זה בהחלט שיא!

במיוחד בהתחשב בעובדה שמנכ"ל הדואר טוען שהם מאבדים רק 2400 חבילות בשנה.
מוזר סטטיסטית ש-5 מתוך 2400 נפלו עלי.
מצד שני מנכ"ל הדואר גם טוען שהחל מחודש הבא לקוחות יקבלו את מה שהם הזמינו מחו"ל תוך 48 שעות מרגע ירידת החבילה מהמטוס...
מה שצריך לעשות זה פשוט להציף את משהת"ק בתלונות על החברה הכושלת הזאת, שזוכה לאיתרוג מצד התקשורת.

trilliane

Well-known member
מנהל
2,400 זה מספר החבילות שהגיעו לידי דואר ישראל ולא נמסרו ליעדן

(בשנת 2016). המספר הזה לא כולל חבילות שאבדו בדרך לפני שהגיעו לדואר ישראל ולא כולל חבילות שנמסרו בסופו של דבר (גם אם באיחור ניכר). אני אפילו לא בטוחה אם הוא כולל חבילות שהוחזרו לשולח... למיטב הבנתי מדובר בחבילות שאבדו לחלוטין ועקבותיהן לא נודעו...

rexcor

New member
ניסיתי פעמיים עם משרד התקשורת ולא עוזר

הם פשוט טוענים שהם יכולים לשלוח תזכורות ולא יכולים להטיל סנקציות.זה גוף פיקוח מעוקר.מתוך שתי הפניות אחת לא נענתה גם אחרי שלושה חודשים והשניה רק אחיר שמוקדנית הדואר פתחה פניה נוספת וראו איזה פלא תוך יומיים התקבלה תשובה,אומנם לא מספקת אבל לפחות התייחסות...

למעלה