פינת הפופולאריות של HvV
-שבוע 1

or19951

New member
פינת הפופולאריות של HvV../images/Emo41.gif -שבוע 1

פינה חדשה. וויהי. אז העונה ה20 כבר כאן, ובכל שבוע נראה מי הכי אהוב על הפורום מבין השורדים. לאחר שידור כל פרק אני אפתח סיבוב ובו אתם תדרגו כל שורד מ1 עד 10. השורד שיקבל הכי הרבה נקודות יהיה מקום ראשון, והשורד שקיבל הכי פחות יהיה במקום האחרון. בשבוע שלאחר מכן אני אחשוף את התוצאות וייערך דירוג מחדש. שימו לב! המשחק מכיל ספויילרים לפרק האחרון ששודר! אתם לא מדרגים לפי סדר אהוב, אתם נותנים לכל שורד ציון! ואנחנו מתחילים! יש לנו 20 שורדים, דרגו כל אחד מ1 עד 10. (מספרים שלמים בלבד!) אמנדה ג'ייטי ג'יימס ג'רי דניאל טום טייסון סטפני סירי סנדרה פארווטי קואוץ' קולבי קורטני קנדיס ראסל רוב רופרט רנדי שוגר

or19951

New member
אני אתחיל!

אמנדה 9 ג'ייטי 4 ג'יימס 2 ג'רי 8 דניאל 4 טום 5 טייסון 1 סטפני 10 סירי 10 סנדרה 5 פארווטי 9 קואוץ' 1 קולבי 9 קורטני 7 קנדיס 6 ראסל 10 רוב 7 רופרט 3 רנדי 1 שוגר 8 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

מדרג ../images/Emo233.gif

אמנדה -7 ג'ייטי - 7 ג'יימס - 5 ג'רי - 8 דניאל - 4 טום - 6 טייסון - 9 סטף - 7 סירי - 10 סנדרה - 9 פרוואטי - 8 בנג'מין - 1 קולבי - 8 קורטני - 10 קנדיס - 6 ראסל - 8 רוב - 3 רופרט - 8 רנדי - 10 שוגר - 1

NP16

New member
כמובן שבכל דירוג שלך מישהו חייב לשאול משהו

טייסון 9 ?! שפארווטי וראסל 8?

מצידי אפשר גם לתת לפרוואטי 9 ../images/Emo233.gif

והייתי נותן לה 9 אילו העונה היחידה שלה הייתה מיקרונזיה. ראסל אגרסיבי מדי ויהיר מדי בשביל לקבל יותר מ-8 (אולי 8.5), אבל הוא בכל זאת אסטרטג טוב ואחת הדמויות הטובות של העונה. טייסון הוא אמנם נרקיסיסט וביצ' ממין זכר אבל אסטרטג טוב, ודמות אדירה וקורעת (לא ברמה של רנדי כמובן). כאילו לקחו את קורין, הורידו את כל התכונות הרעות (מאוד) שלה - המרמור, הזיופים, ההערה על אבא של שוגר - ובמקומן ניסו לתת לה את התכונות הטובות יותר של רנדי, אבל הפסיקו באמצע.

NP16

New member
איזה אסטרטג מעולה

הוא גרם לכל הברית שלו בטימבירה להרגיש בחוץ כי הוא לא רצה בהם בעצמו, אז הוא ניסה ליצור משהו צדדי עם ג'אלפאו ובאמת ותמים חשב שיהיה היחיד ושהם יהיו נאמנים לו. היה לו רק 2 חברי ברית באמת קרובים , הוא שיחק את המשחק יותר מדי חזק ולא היה זהיר. הוא לא הוכיח את עצמו יותר מדי בטח לא יותר מג'יי.טי , פארווטי, ראסל ועוד אנשים שהגיעו לגמר עם משחק מעולה/טוב.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo233.gif

הרבה יותר מצחיק אותי לשמוע משפטים כמו "סיירה חושבת שהיא באה כדי להשיב תקווה לכל הטיפשים בעולם" מאשר מישהו שמתהלך על האליל שלו כאילו הוא באיי קוק, שם לאליל באמת יש כוח אבסולוטי.

לא מבין מה חשבתי ../images/Emo233.gif

כשכתבתי "מתהלך על האליל שלו" התכוונתי לומר "מתפאר באליל שלו". לא יודע איך לעזאזל הגעתי ל"מתהלך".

NP16

New member
אבל זה שאלה עבור יונתן.

אין פה אז מה, אני לא אומר כמה טייסון בסדר או לא, אם יונתן אבל אומר שראסל יהיר מדי ובגלל זה הוא לא מקבל מעל 8, אז מה טייסון? מלך הצניעות? זה הכל. לא צריך לשכנע אותי פה שטייסון מצחיק, אני יודע את זה,ואין לי שום בעיה עם טייסון. רק איפה והוא ואיפה ראסל . (גם מבחינת בידור, דרך אגב..אבל זה כבר אפשר להתווכח)

אורישקי

New member
הידד

אמנדה-9 ג'ייטי-8 ג'יימס-6 ג'רי-9 דניאל-6 טום-3 טייסון-7 סטפני-10 סירי-10 סנדרה-10 פארווטי-10 קואוץ'-5 קולבי-10 קורטני-10 קנדיס-5 ראסל-1 וזה עוד טוב בשבילו רוב-6 רופרט-6 רנדי-6 שוגר-6

Double U

New member
../images/Emo45.gifמדרג

אמנדה - 10 ג'ייטי - 4 ג'יימס - 1 ג'רי - 9 דניאל - 5 טום - 1 טייסון - 5 סטפני - 10 סירי - 10 סנדרה - 5 פארווטי - 9 קואוץ' - 7. בידור! קולבי - 3 קורטני - 4 קנדיס - 5 ראסל - 9 רוב - 2 רופרט - 7 רנדי - 6 שוגר - 7 אגב, כשמישהו מודח הוא יוצא מהדירוג?

אורישקי

New member
לא כדאי יותר שכל פרק

יהיה את הדירוג של כל המתמודדים בעונה ואז נשקלל הכל ביחד?

K

אמנדה- 6 ג'ייטי- 6 ג'יימס- 3 ג'רי- 7 דניאל- 6 טום- 6 טייסון- 8 סטפני- 5 סירי- 10 סנדרה- 10 פארווטי- 8 קואוץ'- 7 קולבי- 6 קורטני- 8 קנדיס- 5 ראסל- 10 רוב- 7 רופרט- 6 רנדי- 9 שוגר- 0

למעלה