הישרדות 38 - פסגת ההכחדה - הכירו את הקאסט!

B R A Y E R

New member
מנהל
וונדי דיאז

גיל- 25
מקום מגורים- קליפורניה
מקצוע- בעלת עסק קטן
לאיזה שורד את הכי דומה? אני שילוב של כמה שחקנים! אני חושבת שאשחק את המשחק כמו סנדרה, אני אהיה הדיאז השניה שמנצחת! אבל הגישה שלי כלפי אנשים תהיה דומה יותר לשל תאי. הוא פשוט כל כך מלא חיים ואני אוהבת את השקפותיו על דברים.
מה הסיבה שבאת להישרדות? אני רוצה להיות בתוכנית כי אני רוצה לגלות כמה זה קשה באמת. אני אוהבת לשים את עצמי במצבים כאלו, וכשאני צופה בתוכנית יש לי תחושה שאני יכולה לעשות את זה בקלות. המוטיבציה השניה שלי תהיה כנראה כסף. לא במובן הטיפוסי. תמיד אמרתי שאני רוצה להיות עשירה רק כדי שאוכל לעזור לאחרים. גדלתי ענייה, ואני לא במצב טוב עכשיו, אבל אני מרוצה מחיי ואני לא צריכה עוד כלום. אני יכולה להשתמש בכסף הזה כדי לעזור לאנשים, אפילו בדרך הקטנה ביותר. במיוחד אמא ואנשים כמוה.
למה דעתך תשרדי בהישרדות? אני חושבת שיש לי את הזריזות ואת הערמומיות כדי לנצח. אני אוהבת דברים מבחוץ לבית, ולא יכולה לחכות לראות מה השממה תזרוק עלי!

B R A Y E R

New member
מנהל
וואו היא כלכך הולכת לעוף ראשונה

אין שום סיכוי שהם יצליחו לשרוד איתה יותר מ3 ימים על האי

איך עוד מוצאים אנשים כאלה?

ונראה לי שזו פעם ראשונה שזה מגיע מבחורה צעירה, ולא מישהו כמו בנג'מין למשל...

מצד שני, אל תשכחו שגם אביגיל הגיעה לראשונה להישרדות כדי למצוא חתן.

B R A Y E R

New member
מנהל
לורן או'קונל

גיל- 21
מקום מגורים- טקסס
מקצוע- סטודנטית
לאיזה שורד אתה הכי דומה? פארווטי היא הדמות לחיקוי שלי. החיוך המדבק שלה, שנינות חכמה והמומחיות שלה בשימוש במיניות שלה קנו לה מקום בלב שלי, ואני מרגישה שהמשחק שלי יכול להיות דומה לשלה. אני גם מאוד מזדהה עם המשחק של קלי וולדמורט. היא לא מתנצלת, שולטת בדרישות הפיזיות של הישרדות, והיא מהווה איום בכל סוג של אתגר. באופן אידאלי, הייתי משחקת את המשחק בתור שילוב מושלם של שתי הנשים החזקות האלו.
מה הסיבה שבאת להישרדות? המוטיבציה הראשית שלי היא לבדוק את היכולת שלי לעמוד בפני אתגרים. שיחקתי בספורט קבוצתי מאז שאני בת 4, ותמיד חברי הקבוצה הסתמכו עלי כאשר התחרות הייתה אינטנסיבית. המשחק הזה יגרום לי להסתמך על עצמי, ללא הורים וחברי צוות שיש להם את הגב שלי. זה יהיה מבחן אמיתי של נקודות החוזק שלי, הביטחון העצמי שלי והכישורים החברתיים שלי, ואת היכולת האישית שלי לבנות בריתות שיועילו לי, והכל בתקופה קצרה מאוד ואינטנסיבית. התחרות הגדולה מרגע ההתחלה זה מה שמושך אותי, וזה תמיד היה החלום שלי! מאז גיל 7 אמרתי למשפחה שלי שאהיה בהישרדות, וסוף סוף אני כאן! המוטיבציה האחרונה שלי היא שאני ארשם לבית ספר לרפואת שיניים בשנה הבאה, וזה חלום יקר מאוד, ולכן כאשר אני אקרא השורדת האחרונה אני אהיה מסוגלת לשלם על זה בלי להכנס לחובות.
למה דעתך תשרוד בהישרדות? יש לי דרייב תחרותי שהרבה אנשים היו מקווים שיהיה להם. אני אתלטית אכזרית עם יכולת לסבול מאבקים פיזיים קיצוניים בשילוב עם רצון לזרוק את עצמי בלב שלם לתוך הרפתקאות חדשות ומצבים מאתגרים. "הישרדות" לא תהיה בעיה - אני מתכוונת להשאר אחרונה ולנצח. אני אסטרטגית גאונה, אבל צנועה מאוד לגבי זה, אז אנשים לא מרגישים מאויימים. בנוסף, יש לי תוכנית מרהיבה למשחק חברתי שלא ניתן להביס: לגרום לאנשים להרגיש כאילו הם האחראים, תוך כדי שאני מבטיחה להם שהם חשובים, אהובים ומוערכים, כל זאת בזמן שאני מושכת בחוטים ברקע. למדתי את המשחק הזה כבר שנים, לבובות ברבי וקן שלי קראו טינה וקולבי, ואני יודעת בדיוק איך לתמרן אם יש צורך בשביל לנצח.

NP23

New member
בהצלחה!!!!

מקווה שהיא באמת אינטליגנטית כמו שהיא מדברת ושלא תהיה הצל של קלי שהיא מעריצה

B R A Y E R

New member
מנהל
קית' סואל

גיל- 19
מקום מגורים- צפון קרוליינה
מקצוע-לקראת לימודי רפואה
לאיזה שורד אתה הכי דומה? אני מזדהה עם ג'רמי קולינס כי הוא איש משפחה. הוא שם את משפחתו מעל כל השאר ושיחק רק בשבילם. המשפחה שלי זה הדבר המוחשי היחיד שהיה לי מאז יומי הראשון! הם הסיבה שלי לכל דבר. אני גם אשמח להסתמך יותר על משחק חברתי כמו שהוא עשה, ולהתחבר עם אנשים בשביל אורך זמן.
מה הסיבה שבאת להישרדות? אין ספק שהמוטיבציה הראשית שלי היא המשפחה שלי. מאז שנולדתי גרנו באותו טריילר בלי הרבה שינוי. מאז שאני מצליח בבית ספר, אני מרגיש שעיניים ננעצות בי שאצליח לעזור לנו לצאת מהקפאון. שנית, המוטיבציה שלי היא ללמוד יותר על עצמי. מעולם לא הייתי צריך למצוא את האוכל שלי או להשאר בחוץ, אז אני מוכן לראות מה אני מסוגל לעשות. וכמובן, אני סופר מעריץ וזה החלום שלי! אני כבר השחור הכי צעיר שהשתתף במשחק, כמה מגניב זה יהיה להוסיף השורד האחרון הצעיר ביותר לזה?
למה דעתך תשרוד בהישרדות? אני יודע שאני יכול להיות השורד האחרון כי אני כבר חי כנגד הסיכויים. אני גבר שחור מהמעמד הנמוך, לא טופחתי להיות האלוף של הכיתה שלו שיכול להרשות לעצמו להרשם לאיזו אוניברסיטה שהוא רוצה. לא היה לי קשר דם עם רופאים שיראו לי איך להצליח, או את הכסף כדי לקח שיעורי הכנה. הלכתי נגד הרוח ועשיתי מה שצריך לעשות כדי לשים את עצמי במסלול של לקראת לימודי רפואה. אני מלא מוטיבציה, ממוקד ובכל כוח רצון לגרום להרים לזוז. שום דבר לא עצר אותי עד כה, אז לא 17 או 19 או כמה שורדים שלא יהיו יצליחו לעצור אותי עכשיו!

NP23

New member
חמוד מאוד

&nbsp
השאלה אם הוא שחקן
נראה לי שהוא מאוד לייקבל

B R A Y E R

New member
מנהל
כריס אנדרווד

גיל- 25
מקום מגורים- צפון קרוליינה
מקצוע- מנהל מכירות מחוזי
לאיזה שורד אתה הכי דומה? מלקולם בגלל הקסם שלו, רוב כי הוא מנהיג אבל גם מניפולטיבי, ספנסר בגלל כמה שהוא מבין באסטרטגיה ואוזי בגלל הכישורים שלו במים.
מה הסיבה שבאת להישרדות? המוטיבציה העיקרתי שלי היא לומר שהשגתי את המטרה שיצאתי לדרך כדי להשיג - לנצח! גם אם הפרס הגדול היה רק 1000 דולר, אם אני אומר שאני הולך לעשות משהו, כולי בשליטה כדי להשיג את זה.
למה דעתך תשרוד בהישרדות? אני יכול להדליק אש, לצוד דגים, לבנות מחסה, ואני כנראה אבשל הרבה ארוחות (אני טוב בבישול). בנוסף, אני אעבוד קשה ולא אשכב במחנה. אני שחקן צוות, תחרותי מאוד ואעשה כל מה שנדרש כדי שהקבוצה שלי תנצח!

B R A Y E R

New member
מנהל
טוב זה רשמית השבט האהוב עלי

והוא נשמע ממש אחלה וחמוד

למעלה