לורן או'קונל
גיל- 21
מקום מגורים- טקסס
מקצוע- סטודנטית
לאיזה שורד אתה הכי דומה? פארווטי היא הדמות לחיקוי שלי. החיוך המדבק שלה, שנינות חכמה והמומחיות שלה בשימוש במיניות שלה קנו לה מקום בלב שלי, ואני מרגישה שהמשחק שלי יכול להיות דומה לשלה. אני גם מאוד מזדהה עם המשחק של קלי וולדמורט. היא לא מתנצלת, שולטת בדרישות הפיזיות של הישרדות, והיא מהווה איום בכל סוג של אתגר. באופן אידאלי, הייתי משחקת את המשחק בתור שילוב מושלם של שתי הנשים החזקות האלו.
מה הסיבה שבאת להישרדות? המוטיבציה הראשית שלי היא לבדוק את היכולת שלי לעמוד בפני אתגרים. שיחקתי בספורט קבוצתי מאז שאני בת 4, ותמיד חברי הקבוצה הסתמכו עלי כאשר התחרות הייתה אינטנסיבית. המשחק הזה יגרום לי להסתמך על עצמי, ללא הורים וחברי צוות שיש להם את הגב שלי. זה יהיה מבחן אמיתי של נקודות החוזק שלי, הביטחון העצמי שלי והכישורים החברתיים שלי, ואת היכולת האישית שלי לבנות בריתות שיועילו לי, והכל בתקופה קצרה מאוד ואינטנסיבית. התחרות הגדולה מרגע ההתחלה זה מה שמושך אותי, וזה תמיד היה החלום שלי! מאז גיל 7 אמרתי למשפחה שלי שאהיה בהישרדות, וסוף סוף אני כאן! המוטיבציה האחרונה שלי היא שאני ארשם לבית ספר לרפואת שיניים בשנה הבאה, וזה חלום יקר מאוד, ולכן כאשר אני אקרא השורדת האחרונה אני אהיה מסוגלת לשלם על זה בלי להכנס לחובות.
למה דעתך תשרוד בהישרדות? יש לי דרייב תחרותי שהרבה אנשים היו מקווים שיהיה להם. אני אתלטית אכזרית עם יכולת לסבול מאבקים פיזיים קיצוניים בשילוב עם רצון לזרוק את עצמי בלב שלם לתוך הרפתקאות חדשות ומצבים מאתגרים. "הישרדות" לא תהיה בעיה - אני מתכוונת להשאר אחרונה ולנצח. אני אסטרטגית גאונה, אבל צנועה מאוד לגבי זה, אז אנשים לא מרגישים מאויימים. בנוסף, יש לי תוכנית מרהיבה למשחק חברתי שלא ניתן להביס: לגרום לאנשים להרגיש כאילו הם האחראים, תוך כדי שאני מבטיחה להם שהם חשובים, אהובים ומוערכים, כל זאת בזמן שאני מושכת בחוטים ברקע. למדתי את המשחק הזה כבר שנים, לבובות ברבי וקן שלי קראו טינה וקולבי, ואני יודעת בדיוק איך לתמרן אם יש צורך בשביל לנצח.