איזה כיףףף
אמבר - איזה הפתעה שהביאו אותה! ועוד ביחד עם רוב
יהיה מאד מעניין לראות אותם ביחד למרות שאני ממש רואה אותה מודחת ראשונה כתוצאה מהקשר אליו
דני - אחד הליהוקים המעניינים! נוכל להבין עד כמה היא באמת שחקנית טובה או שהיה לה מזל
דניס - אחת המנצחות האהובות עליי
ואכן אחת הפייבוריטיות שלי.כיף שהיא חזרה
קים - כמו דניס, עוד מנצחת שאני מאד אוהב והיה מתבקש שתחזור! אולי השחקנית הכי טובה ששיחקה בעונה בודדת ואני מקווה שלא תיתפס ככאיום גדול מדי (למרות שלמזלה יש כאלה שיכולים לתפוס לה את המצב)
מישל - יכולה להיות מעניינת ולהגיע רחוק, למרות שהיא אחת המנצחות היותר חלשות בעינ,י בתכלס לא ראינו אותה הרבה.
נטלי 29 - יאס
כמו קים ודניס - עוד פייבוריטית גדולה שלי ששיחקה רק עונה אחת. אישית היא ההימור ניצחון הראשוני שלי.
פארווטי -
המלכה!!! היא בטוח תבוא עם מטרה אמיתית אבל אני רואה אותה מצליחה באלגנטיות שלה להגיע לפחות למושבעים.
הקווין - ה-מלכה
כמובן שזה גם מתבקש. היא ופארווטי באות עם מטרה ענקית ברמות, מקווה שנראה אותה כמה שיותר.
שרה - לא אוהב אותה, דמות די משעממת למרות שהייתה מנצחת ראויה. יאללה נקווה שתעוף
סופי - גם מנצחת די למלמית אבל שוב, זה די מעניין לראות כאלה בהזדמנות נוספת.
בנים:
אדם - חמודי מאד אבל קצת אוברייטד בעיני, בכל מקרה לא אכפת לי כמובן שהוא חוזר
בן - לא אוהב אותו במיוחד ומאד אוברייטד, אבל שיהיה
איתן - איזה כיף!!!! אמן ויצליח.
ג'רמי - חמודי ומנצח ראוי אבל בעיני מיצה ולא רואה איך עוד יכול לחדש
ניק - סבבה מקבל לגמרי
רוב - הוא גם די מיצה אבל מצד שני הוא גם אייקון.... הוא כנראה השחקן הכי מסוכן בעונה הזו
טוני -
אמן והעונה הוא יגיע רחוק! ושהברית שלו ושל סנדרה תתממש. לדעתי אחרי 34 הוא יבוא עם פחות מטרה עליו ביחס לרוב/פארווטי/סנדרה לפחות אז סבבה.
טייסון - הכי מיותר שיש מבחינתי! מיצה עוד בפעם השניה והזכיה השלישית שלו לא הייתה בעקבות משחק יוצא דופן. מזל שג'יי טי לפחות לא בא
וונדל - הוא שחק'ן טוב, בתכלס היה נורא בצילו של דום בעונה המקורית....
יול - גם כן מעניין לראות אותו משחק בעונה אמיתית ובלי האליל, הוא שחקן עם פוטנציאל להצליח
פייבוריטים: סנדרה, פארווטי, טוני
ואחריהם: קים, דניס, נטלי בוסטון רוב ואיתן
ליהוק מעניין שאני שמח שלוהקו: אמבר, דני, יול
חמודיים לגמרי: אדם, ניק, וונדל
אוהב אבל מיצה: ג'רמי
לא מציאה בעונה אבל אולי כן יוכלו להפתיע: מישל, סופי
הפחות אהובים: בן, טייסון, שרה
והיחידים שבאמת חסרים לי: ריץ'! טוד, ג'נה מורסקה (חבל שדווקא היא לא בהתחשב בעובדה שעל הרבה מנצחות פה היה אפשר לוותר)
ואולי קצת מייק/כריס9 אבל לא ראיתי לזה הרבה סיכוי מראש