רוני ברדה
גיל- 35
מקום מגורים- נבדה
מקצוע- שחקן פוקר מקצועי
3 מילים שמתארות אותך- גמיש, אנליטי ומיומן
שורד אהוב- ג'רמי קולינס - מכיוון שהוא כריזמטי, נאמן, רחום ויכול לקרוא שחקנים כלכך טוב. מבחינה אסטרטגית, הגישה שלי תהיה הכלאה בין דיוון פינטו - אבלף את תפקיד המטומטם בנחשיות טובה, ובוסטון רוב - תזמון מושלם של ביצוע מהלכים גדולים, וארחרח מתי אנשים מתכננים משהו.
מה המוטיבציה העיקרית שלך להשתתף בהישרדות? אאתגר את עצמי כמו שלא איתגרתי את עצמי מעולם. אני מעביר את חיי בהסתגלות לסביבות המשתנות כל הזמן. גדלתי בשכונה קשה במרכז העיר וטיפסתי למעלה והצלחתי באחד העסקים הכי תחרותיים והרצחניים בכדור הארץ. פוקר זה אתגר ותחרות כה גדולה ואני רוצה לאתגר את עצמי תמיד לעשות יותר ויותר טוב. אין אתגר גדול יותר בחיים מאשר הישרדות, אני חייב לכבוש אותו.
למה לדעתך תשרוד את הישרדות? בגלל החיים שכבר שרדתי. זו הייתה שכונה קשה ומשוגעת שגדלתי בה, אבל הצלחתי להוציא את עצמי משם ואפילו טיילתי ב30 מדינות מאז. אני גם חיה באתגרים פיזיים. יש לי משחק חברתי מאוד חזק, ובזכותי כישורי הפוקר שלי, אוכל לקרוא אנשים היטב ואני אעשה בליינדסייד ל"בליינדסיידרים". אני אוכל לשבור לבבות כשאני אצטרך, אפילו את של עצמי. מערכות היחסים יהיו אמיתיות, אך המטרה הסופית תמיד תהיה - השורד האחרון.