פינת התקשור

Commoner

New member
>ראיתי הילות ותקשרתי לאנשים והכל היה מדויק<

אינני יודע מה ראית, אך אני נכון להתערב כי תיכשל בכל מבחן מבוקר פשוט, כמו, למשל, מבחן הפרגודים...

Commoner

New member
שאלתי על מבחן, וקבלתי התעלמות מחד,

ורשות להאמין במה שבא לי, מאידך.
האם תשובתך לענין מבחן הפרגודים היא שתיקה?
הרי, שתיקה - כהודאה דמיא, והודאת בעל דין - כמאה עדים דמי...

רותי 11

New member
Commoner אתה כבר מספר שנים

מסתובב בפורומים וקומונות רוחניות וכל פעם
מנסה לבקש שיוכיחו לך דברים ומנסה לסתור
את כל מה שאומרים ואגב אני מזהה אותך
אני מזהה את דפוס הכתיבה שלך ויש מצב
שאתה גם תגיד שזה לא אתה אבל זה לא
משנה לי אני מזהה אותך בוודאות.
מעניין מה אתה באמת מחפש ולמה אתה
מחפש את אותן הוכחות למי אתה רוצה להוכיח
ומה?
השאלה מופנית אליך לחשוב עליה ולא שתענה
לי על זה כי אני מתארת לי מה התשובה האמיתית

Commoner

New member
>אתה כבר מספר שנים מסתובב בפורומים

וקומונות רוחניות...<
הגעתי לפורום זה באקראי.
אינני מנהל רשימה של פורומים בהם בקרתי בעבר.
לכן, אפשר שכבר ביקרתי כאן. אפשר שעדיין לא.
חילופי הדברים כאן מדהימים, ואינם מאפשרים לקורא המזדמן להישאר אדיש, אלא מזמינים שאלות ותהיות.
דומה כי הכותבים "הקבועים" כאן משחקים משחק כלשהו, בלתי נתפש עבור אדם בעל חשיבה ביקורתית.
הסקרנות של אדם ביקורתי הצופה במשחק בלתי נתפש זה, גוררת אותו להתערב ולהציג שאלות, אשר התשובות עליהן - מדהימות, אם להתבטא באופן מאופק

>...וכל פעם מנסה לבקש שיוכיחו לך דברים...<
אינני מבקש הוכחות.
"הוכחה" היא משהו הקיים רק בענפי מתמטיקה.
נטענות כאן טענות פנטסטיות בנוגע ליכולות אישיות, כגון:

(1) ראיית הילות מרחוק ומתן יעוץ על סמך הרכב ההילה. בעבר, "מנתחי הילות" לפחות דרשו כי המטופל יבקר בקליניקה שלהם. היום, הם חסים על זמנו היקר של המטופל, לכן שידרגו עצמם, שיפרו את כישוריהם, מוותרים על זימונו לקליניקה שלהם, ויכולים לאבחן ולנתח הילה של מישהו שמעולם לא ראו, המרוחק מהם ת"ק פרסה

(2) ראייה מרחוק (Remote Viewing), המעלה מיד תהייה מדוע אין בעלי כוחות מופלאים אלה מעמידים את כישוריהם למשימת איתור נעדרים וחטופים, כגון רון ארד שהוא הפצע המדמם של כולנו, כל עם ישראל. אם אינו עוד בחיים - לפחות יצביעו נא על מקום הטמנתו

(3) יכולת תיקשור ו- channeling עם ישויות חוץ ארציות. ככל שקראתי על תיאור יכולות אלה מן המאות הקודמות - המתווך (המדיום) עצמו היה נכנס למצב trance, שימש "צינור" בלבד, שלא זכר דבר מן התיקשור עם התעוררו, והיה נחוץ מישהו נוסף, רשם, שירשום את המסרים הבוקעים מפיו במהלך ה- trance. היום, המתקשרים והמתעלים (channelers) השתדרגו, חסים על זמנו היקר של רשם שיקשיב למסרים הבוקעים מהם בעת ה- trance ויעלה אותם על הכתב (ואולי חסים גם על השכר שיש לשלם עבור שירותיו), ועושים הכל בעצמם. ממלאים את תפקיד ה"צינור" וגם את תפקיד הרשם המעלה את המסרים על הכתב

האם את, רותי 11 , באמת סבורה כי אדם נורמטיבי יכול להקשיב לטענות פנטסטיות אלה מבלי לתהות, ומבלי שתתעורר סקרנותו?
איזה מין אדם הוא זה, הבולע טענות כאלה בלא פיקפוק?

>...ומנסה לסתור את כל מה שאומרים...<
לא לסתור, אלא לבחון.
אינני מבקש הסבר ליכולות המופלאות.
באמת יתכן כי קיימות תופעות "מופלאות" נטולות הסבר, וקיימים אנשים בעלי יכולות "מופלאות" בתחום תופעות אלה.
אינני מבקש הסברים. אני אך מבקש לאמת את עצם הטענות בנוגע ליכולות "מופלאות" אלה באמצעות הצעת בדיקות, שחלקן מחשבתיות בלבד.
מה כבר בסך הכל ביקשתי?
האם בקשתי כה מוגזמת?

>...ואגב אני מזהה אותך...<
???

עדן254

New member
שלום אשמח לתקשור

מעוניינת לדעת האם אנ נשארת בעבודה שלי לחצי שנה הקרובה?

שולחת פרטים אישייים למייל,תודה.

gray feather

New member
עדן254

אני רואה שתעזבי את מקום עבודתך בחודשים הקרובים

באהבה

קורי גבריאל

Rona811

New member
שלום לקורי:)

שלום רב,
רוצה לשאול בקשר למישהו...
יש בחור בשם א=ד=ם שפגשתי לפני כמה שנים...ויש קשר של מוזיקה..בינינו..הוא פה ושם שולח לי הודעות בפייס שהוא רוצה לעבוד איתי מוזיקלית...ולפני כמה ימים חלמתי עליו חלום ממש מוזר...התקרבנו בחלום,והוא שחרר אותי ממשהו-כך אני חושבת.בכל מקרה,מה אפשר לומר עליו?איך הוא רואה את זה?או אותי...בכל מקרה.תודה רבה:)את פרטים שלחתי בפרטי.תודה.רונה.

למעלה