בעלי חסר תקנה

alona 27

New member
הבעיה היא שהוא לא עושה את זה

הוא לא מנקה עם אקונומיקה ומברשת, הוא מצפה ממנה שתנקה אחריו, ולא משנה כמה זה מפריע לה, ולא אכפת לו שתיגעל ממנו אפילו.

אצילה 555

New member
בעלי חסר תקנה

נשואה כמה שנים + תאומים בני שנתיים
בעלי הוא אדם בלגניסט ולא מסודר ברמות שאף אחת לא היתה מסתדרת איתו..כבר הגענו להליכי גרושין והשלמנו..
הבעיה המרכזית שלי איתו היא ההשתנה(השאר אני מבליגה)
כל חייו הוא היה משתין חלק ניכר מחוץ לאסלה..ומשום מה אמא שלו לא היתה אומרת כלום
וכך הוא גם היום
הרבה פיפי מחוץ לאסלה..ריח מסריח אצלי בחדר אמבטיה, זה גורם לי לגועל ודחייה ועקב זאת גם אין בינינו מגע..
מה לעשות??
אנחנו בטיפול זוגי אבל לא עוזר כלום
הוא טוען שהוא לא שם לב/ חוסר ריכוז
מה עושים?? תודה

מאלף שבלולים

Well-known member
כבר היית עם רגל אחת בחוץ

הוא ימשיך להשתין מסביב לבית השימוש.
קחי את הילדים ולכי למקום יותר טוב ועם ריח נעים יותר.
בשביל מה את סובלת?

shlang

New member
ככה זה שמתחתנים מתוך עיוורון עם אימבציל

ההצעה של המאלף טובה מאד
בעלך לא ישתנה כי הוא טיפש
היית צריכה להמשיך את הליך הגירושין ,אבל כנראה יש לך איזה פחד (או טפשות)
אני אומר, לברוח מהר, לברוח

שילה1

New member
לא ברור לי.אדם מבוגר לא יכול לשלוט?

איזו דוגמה נותן לילדים?
בטח הסברת לו מליון פעם,והוא -בשלו.
הציעו לך מה לעשות ןויתר על כן-קבעי זאת כסיבה לגירושין:חוסר הגיינה.
רק לחשוב על זה-מקבלת בחילה!
אגב-בטח לא גרת איתו קודם.ואם כן-מפתיע.

Beetlejuice68

New member
רואים שאת לא גבר

אז שאנחנו הגברים משתינים אז לפעמים יש לחץ ועד שמכוונים את הבולבולון שלנו קורה שאנחנו מחטיאים את המטרה.
לפעמים גם הלחץ חזק מהרצוי או לפעמים חלש מהרצוי ואנחנו בטעות עומדים במרחק מן האסלה אז כן קורה שכמה טיפול מטפטפת לריצפה
&nbsp
אני אומר את זה כמי שמשתין וכמי שמנקה את השרותים והאמבטיה כל יום.. מה לעשות לפעמים הבולבול שלנו הוא עם חיים משלו
&nbsp

למ'תה מוציא לה ת'עיניים

אם היה כמוך, לא היתה לה אף בעיה.
הבחור, לכאורה, חושב [ אני לא מכיר אותו ולא את כותבת הטקסט, אני מרשה לעצמי הערות פרועות, כשאני יודע, שהן "לכאורה", ואינן מייצגות מצב מציאותי כלל ועיקר. ], שכל העולם נועד לשרת אותו ולנגב אחרי המלך את הפרשותיו. זה עדיין בשלב האוראלי, של העונג מיניקה או דרך הפה, ועונג מאי קבלת אחריות על ההפרשות.
למה הוא ככה?
למה הוא מסרב ללמוד ולהשתנות [ הרי זה לא דורש IQ של אסטרונום, טייס או אח סיעודי ] - אולי משהו בבת זוגו מחזיר אותו לאיזה חור מפחיד מילדותו?
כמו שאר הכותבים כאן, אם הוא אינו מעוניין בשינוי דרכיו, ואם את לא מסוגלת לסבול את התוצאה [ גם לא שוכבת אתו, ואני מבין ]למה את עוד אתו? האם הבעייה כלכלית?

TrueColors10

New member
בואי נחליף

גם אשתי מבולגנת חסרת תקנה.
משאירה דברים בכל הבית ושהיא משתינה אז תחתית המושב תמיד מלאה שפריצים של פיפי

Beetlejuice68

New member
אתה בטוח שהיא עושה פיפי בהשתוללות כזאת?

אולי הגברת משחקת לה באסלה ?

TrueColors10

New member
התקנתי

חישנים שמחשבים את הצנטריפוגה של זוית ההשתנה וחשים את הריח.
התוצאה פיפי.

Beetlejuice68

New member
ומה קורה אם הגבר שלך משלשל ?

ואז יש לו שילשול על קירות האסלה שלא ירדו עם המיים? מה אז את אומרת לו? חביבי תנקה את החרא שלך?
את מנקה כמו גדולה
יאללה מותק חפרת.
הכי טוב זה לנקות יחד את הבית והכל בסדר,

מה הוא עושה עם הבעיה במקום עבודתו?

שם הוא בטח לא מעיז להתנהג בצורה כזו!! תתקינו שירותים רק בשבילו שהוא יהיה אחראי עליהם. הוא בטח גם דוחה בהייגינה האישית שלו...

זה בסדר גמור להשתין איפה שהוא רוצה.

שימי חומרי ניקוי בשירותים ופתק על החלק הפנימי של הדלת - יש לנקות את השירותים לאחר השימוש. ותגידי לו שאם הוא לא ינקה אחריו, הוא ייאלץ לשאת בתוצאות - למשל שאת תנקי במטלית את הרצפה ותסחטי אותה לתוך הספל שלו / הכרית שלו / וכו', כי ככל הנראה לא מפריע לו ריח של שתן, אבל לך קשה לחיות כך ואת מעדיפה שהשתן יהיה בחפצים שלו.

את רצינית?

alona 27

New member
אני לא יודעת איך אפשר אפילו להסתכל על אדם שמטיל את מימיו על

הרצפה, שלא נדבר על לגעת בו. ומילא אם קורה פעם, אבל אם היה אכפת לו את בכלל לא היית יודעת, כי הוא היה מנקה מייד אחריו. את אומרת שאת לא נוגעת בו, כאילו הוא מעיר לך שאת לא עושה את חלקך או משהו, אבל לדעתי זה גם אומר שהוא לא נמשך.
אם אנחנו נמשכות למישהו ואנחנו רגישות לאיפור, אז לא נשים, אז נאסוף את השיער יפה ונלבש בגדים שמתאימים, אם כואב ללכת על עקבים אז אפשר לחפש אפילו נעלי ספורט יפות וחדשות מתי שנפגשים איתו. אבל להגיע למצב שלא יהיה אכפת ששתן שלנו נמצא איפה שבן או בת הזוג נכנסים?
כשנמשכים למישהו מאוד מפחדים שהוא ייגעל מאיתנו. אני לא יודעת איך לבעלך לא אכפת.

ayaht

New member
יצור דוחה

לעטוף בסרט (או במקרה שלו בחיתול) ולהחזיר לאמא שלו.

אם לא הבנת, זה אקט של השפלה אלימה.
אני אשתין איפה שבא לי, ואת תנקי

נו באמת...

הבעיה בינכם היא הרבה יותר עמוקה מהחטאה קלה בשירותים.
&nbsp
לא ברור למה הוא מחטיא, אולי יש לו בעיית ראיה אולי הוא לא משתלט על הגודל המפלצתי...בכל מקרה אם זה קורה לו הוא יכול בקלות לנקות לפני שעוזב את השירותים.
&nbsp
תיקשורת זה שם המשחק

&nbsp
&nbsp

oneofus

New member
את בטוחה שזה מה שמפריע לך?

יש כאן הרבה "נשמות טובות" שהיו מתות לפרק לך את הנישואין
תתקיני משתנה! יותר זול מטיפול זוגי .
הנשוואה לנשמות הטובות יש לך צרות קטנות מאוד!

למעלה