ות

המשחק הזה נותן תחושה של סדרת אנימציה אמריקאית גרועה.

אבל היי זה נראה לפחות משהו שיהיה הרבה הרבה יותר כייפי מסדרת SR, אני שמח שהם עוברים הלאה.

Dead Rising 4 לאקסבוקס וואן, דלפו תמונות.

זהו עכשיו זה רשמי, סוני ומייק הולכות ראש בראש על משחקי זומבים. אני די משוכנע שהמשחק זומבים של סוני היא הרבה הרבה הרבה יותר מעניין מDR4 אבל היי, גם DR4 זה נחמד מאוד.

(אבל בכלל לא באותה רמה) כמו שתמיד אמרתי רואים שהקרב על הבלעדיים של קפקום ממשיך. מייק וסוני ממשיכות להשתמש בקפקום כקלף במלחמה שלהן.

כמו שאני תמיד אומר מעדיף להפסיד DR4 על משחקים אחרים של קפקום.
לינק לתמונה.
http://kotaku.com/new-leak-reveals-dead-rising-4-1780800567

V Has Come To

New member
פאקינג יה!

מקווה שהפעם יצא להם טוב...
DR2 היה אחד מהמשחקים האהובים עלי בדור הקודם וגם הראשון היה מצויין...
ב3 משהו התקלקל להם, כנראה מיהרו להוציא אותו להשקה של האקסבון ויצא משחק מלא באגים וFPS נוראי...

evilplate

New member
מי שמעוניין לראות E3 בצפייה משותפת

קיבלתי את זה במייל כי אני רשום אצלם בשביל לקבל עדכונים על הנחות למשחקים:
&nbsp
https://www.givun.co.il/scpay/?kama=50&lama=E3-event
&nbsp
יש לזה פוטנציאל להיות כיפי למי שאין בעיה להתחבר עם אנשים זרים.
&nbsp
כמובן שזה מחוויר לעומת מה שהולך בארה"ב שם סוני פתחה בתי קולנוע (כבר שנה שלישית) שמשדרים את המסיבה בחינם למי שמעוניין, מקבלים גם המון SWAG מגניבים שם וברור שהאווירה מחשמלת פי כמה מאשר לצפות מול המחשב לבד, בדוק הייתי הולך אם הייתי אמריקאי :p (גם השעות שם נורמליות לא לשכוח)

נשמע כייפי אני הייתי הולך לזה אם זה לא היה רחוק לי.

ולצאת מהעיר רק בשביל לראות את התערוכה עם כמה ישראלים זה יותר מדי טרחה בשבילי.

אם ישפאר היו נורמלים ועושים עם סוני איזשהו מיזם של להראות את E3 בקולנוע אצלנו, זה היה אדיר, היינו יכולים כולם לעשות מפגש פורום בקולנוע זה היה יכול להיות כל כך אדיר להיפגש כולנו פעם בשנה ולראות בזמן אמת את E3 ביחד.

חבל.

evilplate

New member
גם ממש אחלה מחיר

זה נראה שזו באמת יוזמה כיפית שהם מרימים מהלב מתוך ניסיון לבנות קהילה לזה (אפשר לחשוב כמה כסף כבר הם הולכים לעשות על 10-20 איש שמשלמים 50 ש"ח גם אם תיאורתית יש שם רווח מסויים) ולא איזה אירוע ציני סטייל מה שישפאר בטח היתה עושה אם היתה טורחת.

בטח לא יהיו סטייקים או דברים יקרים מדי אבל להתארח לעל האש בווילה ב 50 שקל זה מחיר מצחיק בכל מקרה גם אם הכל עוף והמבורגרים קנויים של זוגלובק.

אבל כן מה שתארת יכל להיות חלומי אבל מי יפתח קולנוע ב 4 בבוקר? בגלל זה יוזמות פרטיות כמו של החבר'ה שהבאתי שמתנחלים אצל מישהו זה יותר ריאלי בארץ, לא שישפאר היתה טורחת גם אם המסיבה היתה ב 19:00 כמו MS.

אם ישפאר היתה טורחת אולי סוני היתה מתחשבת בנו.

ומזיזה שעות.
בסוני יודעים שהארדקור בארץ יצפו בהם גם ב4 לפנות בוקר, ואין דרישה לזה בארץ אז לא איכפת להם לטרוח בשבילנו.

כשיש לפעמים הכרזות של חברות יפניות אנשים בחוץ לארץ נשארים ערים עד מאוחר לראות, סוני בטח צופה שנעשה אותו דבר.
זה יפה מאוד מצד החב'רה האלה לארגן על האש בווילה אבל איזו התלהבות יכולה להיות כשצופים עם זרים מוחלטים באירוע כזה?

אם אנחנו היינו נפגשים כולנו, אז אנחנו לא זרים מוחלטים זה כן היה מרגיש שאתה רואה אירוע כמו E3 עם אנשים שאתה נמצא באינטרקציה איתם.

וגם אני יכול להבטיח בוודאות שאף אחד בפורום הזה לא היה מסתפק בהמבורגרים קנויים של זוגלובק חחחח.

evilplate

New member
נראה לך שסוני היתה מזיזה את המסיבה

בשביל כמה משועממים בישראל?

&nbsp
גם באירופה השעות מסריחות ויש שם הרבה יותר צופים לזה מפה והם לא מזיזים.
&nbsp
מסכים שלא כיף לראות עם זרים אבל נראה שיש שם כמה חבר'ה שמכירים אחד את השני אז לפחות לחלק שם יהיה כיף.
&nbsp
ברור שלנו אין ממש מה לחפש שם אבל שמתי בכל זאת כי יש כאלו שהם ממש חברתיים ואין להם בעיה בכלל להתחבר ולהנות עם זרים.

evilplate

New member
טיזר קטן ל Battlefield 1

אומרים שזה in-game בניגוד לטריילר הקודם שהיה in-engine אבל אני לא רואה הבדל גדול או ירידה באיכות.

https://www.youtube.com/watch?v=plnm6kJ1Tk8

יש מצב טוב שהמשחק הזה הולך להתעלות גראפית על אנצ'רטד 4, לפחות על המחשב (ועל הניאו כמובן), נראה פסיכי לגמרי ויזואלית, אבל נחכה לראות match מלא ב E3 ולא משהו שערוך ככה.

meishar84

New member

BF1 יקבור סופית את CoD שנהייתה עלובה מBO2 שהיה לו קמפיין סביר איכשהו.
המשחק נראה מדהים ויזואלית, הוא מבוסס על מנוע גרפי (מעולה) Frosbite 3 שגם BFH, BF4, באטלפרונט ועוד כמה משחקים של EA יושבים עליו.
כל משחק חדש שיוצא ומבוסס על Frosbite 3, נראה יותר טוב מהקודם שמבוסס עליו.

סוף סוף נקבל טריילר Gameplay מלא בE3.
עוד 4 וחצי חודשים למנאייק.

PlayGirl3

New member
World of Final Fantasy יוצא ב-28 לאוקטובר + טריילר

נראה קצת יותר טוב מאשר בטריילרים הקודמים, אבל עדיין מוזר. אני אחכה להנחה רצינית.

אני לא יודע איך להסביר את זה אבל יש למשחק הזה קסם באנגלית.

איכשהו הטריילר הזה גרם למשחק להיראות יותר מושך גם לגבי דמויות שלא אהבתי ממשחקי FF מסוימים.קלאוד למשל נראה כזה חמוד במשחק הזה, אז הוא מוצא חן בעיני הרבה יותר מאשר בפפ7 הרגיל.

סקוואל עדיין דושבג מעפן אבל יותר חמוד ככה גם כן.
נראה לי אני משחק בזה, הקרבות נראות בתורות, וכן אני משאיר את הדיבוב באנגלית. :)

אבל את יודעת.. נחכה לביקורות.

PlayGirl3

New member
אפשר גם לתפוס שם מפלצות מהעולם של פפ

ולפתח אותן, כמו ני נו קוני או טיילס אוף סימפוניה 2.
תמונה לדוגמה

זה הדבר היחיד שגורם לי לרצות לשחק בזה כרגע.

יאא, המשחק הזה נהיה מגניב יותר מרגע לרגע.

אני חייב להודות שמפלצות זה לא הצד החזק של פפ. SMT יוקאי וואץ, פוקימון דרגון קווסט, דיג'ימון אלה המשחקים עם המפלצות הכי טובות!

אחת הסיבות שלא הצלחתי אף פעם באמת להיכנס לני נו קוני זה שהמפלצות פשוט לא יפות בעיני.

כמובן שיש לא מעט מפלצות פפ שאני אוהב ממש ככה שהייתי רוצה לתפוס אותן
אבל פפ מחוויר בזה לעומת המשחקים שהזכרתי.

PlayGirl3

New member
מידע
- אורך הסיפור מעל 100 שעות!

לא כולל סייד קווסטים ואימון מיראג'ים (המפלצות שאפשר לתפוס).
מבחינת תוכן היוצרים מבטיחים שהמשחק משתווה למשחקים הראשיים של פיינל פנטזי ויוסיפו עוד עשרות שעות של גיימפליי. הסייד קווסטים לא יהיו סתם fetch quests אלא סיפורים צדדיים שמשלבים דמויות מוכרות מהסדרה.
יהיו יותר מ-200 מיראג'ים שונים שניתן לאמן.
המשחק בהתחלה יהיה די קל (מבאס)- אפשר לעבור באופן חלק ממבוך חזרה אל העיר ובחזרה למבוך. אם אתה מפסיד בקרב אתה רק חוזר לעיר ולא תאבד כסף או כל דבר אחר. אבל היוצרים טוענים שלקראת אמצע המשחק הקרבות יהיו מאוד קשים למי שלא יצור אסטרטגיה (נשמע כמו בולשיט, אבל עוד נראה).

וואט? לא מאבדים שוב דבר שמתים? גם לא כסף?

נשמע כמו משחק שמנסה להיות "הפיינל פנטזי הראשון שלי" לילדים בכיתה א'.
אבל האמת שהסיפור נראה לי חביב מאוד לא יודע אם יהיה לי כוח אליו ל100 שעות
תלוי אם רובו יהיה מדובב ולא בטקסט אז זה אפשרי :) אבל אם הם ישמרו על הסיפור חמוד וישימו דמויות מפפים שאני אוהב אז אני יכול לזרום עם המשחק הזה.

PlayGirl3

New member
גם לי זה נשמע כמו משחק שמותאם לילדים

אני גם לא מבינה איך הם בנו סיפור של 100 שעות. לא היה אף פיינל פנטזי (או משחק בכלל?) שהגיע לחצי מזה רק בסיפור הראשי.

רק שהם לא עשו מבוכים שהם פיילרים.

את יודעת למה אני מתכוון. מבוכים שאין בתחילתם או בסוף שלהם, שום סצנה עלילתית או כלום, רק בוס, שנראה כמו בוס אחר שנלחמנו נגדו קודם רק שהפעם הוא בצבע אחר.

אגב, בטח שהיו משחקים של 100 שעות ויותר. דרגון קווסט 7 הוא 120 שעות לסיפור הראשי לא כולל גריינד או סייד קווסטים, כמו הקמה של פארק מפלצות וכו'.

אבל שוב כמו שאני תמיד אומר דרגון קווסט שונה מפפ בזה ששם, אתה מראש לא מצפה לדמויות מדהימות ואם יש זה רק בונוס, אתה רק מחכה בשקיקה לראות
איזה סיפורים יפים יהיו בכל עיר חדשה שאתה מגיע אליה. מסיים את הסיפור האפיזודי ועובר במסע שלך לעיר הבאה.

אם הם לקחו את המבנה האפיזודי של דרגון קווסט למשחק הזה, אז זה יכול לעבוד.

אבל אם הם מתכננים עלילה שדומה לפפ הרגילים אז התסריט שתיארתי למעלה על פיילרים, בהחלט אפשרי.

למעלה