מחפש את הפורום לשאול או לדון בהתחברות לפרטנר

תָּמִיר

New member
מחפש את הפורום לשאול או לדון בהתחברות לפרטנר

שמציעים כיום מערכת אינטרנט ביתית בקצבים טובים במחיר טוב..

האם כאן זה הפורום לשאול לגבי הדיל הזה?
או שיש פורום מתאים יותר?

תָּמִיר

k-don

Well-known member
זה ה"פורום" לשאול

איך השווית מחירים? באיזו מהירות אתה מעוניין?
האם אתה מחובר לטלויזיה בכבלים ולאיזו חברה?

תָּמִיר

New member
טוב. אז להלן הפרטים והשאלה..

מדובר רק באינטרנט, לא הפרטנר-TV. זה לא ממש מעניין אותי.

כיום אני מחובר דרך הוט (תשתית) + הוטנט. עלות 110 ש"ח לחודש (או יותר. לא לגמרי בטוח כי במבט חטוף לא ראיתי חיובים של הוטנט, רק של הוט. אולי איחדו חיובים).

בביקור בקניון (גראנד, חיפה), נתקלתי בהצעה של פרטנר לאינטרנט דרך ראוטר שיאומי שהם מספקים וסים שהם מתקינים בו. הציעו לי קצב הורדה של 150MB וקצב העלאה של 50MB בהיקף חודשי של 500GB.
העלות אמורה להיות אי שם באיזור ה-80 ש"ח לחודש. סופי. לתמיד (אין מגבלת "פג תוקף" התוכנית).

מכיוון שאני עובד מול תוכנה של בנק (דיסקונטרייד), כל קטיעת רצף האינטרנט (גם אם מזערית) זורקת אותי מהתוכנה. בגלישה רגילה, קטיעות כאלה של כמה מילישניות לא מורגשות בכלל, אבל תוכנה כמו תוכנה של הבנק מתוכננת לזהות קטיעות כאלה ולנתק את המשתמש בגינן.

השאלה שלי היא עד כמה יציב ורציף האינטרנט האלחוטי של פרטנר.
אם יש כאן מישהו שכבר עובד עם תוכנת בנק כזו בחיבור פרטנר שכזה ויכול להעיד מנסיונו האישי, אשמח מאוד.

ועוד שאלת אגב. הנציגים של פרטנר לא ממש יודעים את ההבדל שבין מגה-ביט למגה-בייט (יחס של 1:8). אז אני שואל כאן. האם נתוני הגלישה וההיקף שהם מציעים הם במגה-ביט או במגה-בייט?

תָּמִיר

תָּמִיר

New member
דוגמא לקטיעת רצף שזורקת אותי מהתוכנה..

מערכת לינוקס. פינגים.

תָּמִיר

rafid1

Active member
מנהל
השאלה היא - האם סביבת העבודה שלך לא ביתית/משרדית

ובאמת מחייבת חיבור סלולארי? אם לא - בהחלט לא מומלץ חיבור לשום ספקית סלולארית בגלל מגבלות הנפח ואי היציבות של כל חיבור אל-חוטיי (כן, סלולארי הוא - אלחוטי...).
מציע שתבקש מהוטנט חיבור (ולכן )IP אחר - דרך שירות/שרת לסינון אתרים, ותנסה. יש שם שיפור בנושא הNAT.

ואם זה לא עוזר - פשוט - תחליף ספקית.

500GB - בייט, נפח, 150/50 -Mגה ביט/שניה - מהירות.

blzvi

Active member
http://77*138*130*254/ הוא אתר לא נגיש

בשביל זה להחליף אינטרנט ?
ועוד על רשת סלולרית?
לא סביר .
מתי זה טוב? כאשר יש מערכת אזעקה ואתה חושש שהפורצים ינתקו קו טלפון או כבלים,אז משתמשים בראוטר סלולרי .

תָּמִיר

New member
סוף הסיפור... (חרטא!)

במילה אחת. חרטא !

בשתי מילים: נרשמתי, קיבלתי את המודם והיום מוקדם בבוקר (לפני 05:00 בבוקר) המודם הותקן, הופעל והנתונים שהתקבלו ממש בושה.
קצב הורדה של בערך 20-30M (הובטח 150M) וקצב העלאה סביבות ה-20M (הובטח 50M).

דיברתי עם התמיכה והבחור אמר חד משמעי: אין סיכוי לקבל את הקצבים המובטחים. סיפורי אגדות של אנשי מכירות.
סיפר שהוא שמע שמישהו איפשהו ביפו הצליח לקבל קצב הורדה של 100M.

אמר שהנתונים שהם מפרסמים אלו "נתוני מעבדה" תאורטיים. מוכרים ללקוחות שקרים ביודעין. מי שבודק ומבין מה הוא מקבל, מבין שעבדו עליו.

אז כמו שאמרתי. חרטא.
היום החזרתי להם את הראוטר.

תָּמִיר

תָּמִיר

New member
אכן, רמז עבה..

אבל גירד לי לבדוק. בדקתי. חרטא !

ולגבי הפי-10 Uplead. אכן, אבל זה לבדו לא יכול להפוך חרטא לזהב.

עדיין חרטא !

ואגב, את הרמז הראשון העבה דווקא קיבלתי מפרטנר עצמם.
ביום חמישי, כשבאתי לרכוש, הגעתי לקניון בשעה 19:00 ואז בפתאומיות הם סוגרים את הדלתות ("גמרו לעבוד") ויושבים לשיחת עובדים.
לא איכפת להם שלקוחות מגיעים מרחוק והמרכז אמור לעבוד עד 23:00 בלילה (שעת סגירת הקניון).
כשהבעתי את תמיהתי על התנהלותם, העובדת הצביעה על פתק שהודבק על החלונות הקידמיים ואמרה "זה שם מהבוקר".

וואלה יופי. יש לי עיני רנטגן שיכולות לקרוא פתקים שמודבקים על דלתות הכניסה ממרחק של עשרות קילומטרים. מהבית!

בשבת (יומיים אחרי), כשרציתי להחזיר בדקתי שעות פתיחה וראיתי שהם פותחים ב-19:00. בפועל הם פתחו ב-21:30, עם עובד אחד ("..מערך מצומצם של סופשבוע..")

בושה שזו רמת השירות של פרטנר.
מעולם לא הייתי לקוח של פרטנר וכנראה שלעולם לא אשוב להיות.

(מקווה שחסכתי למישהו את זמן ועצבים)

תָּמִיר

rafid1

Active member
מנהל
לא,לא, אל תתיאש כ"כ מהר...

אנחנו גם צריכים מישהו שילך לבדוק את הפרטנר TV בעוד שבועיים, ויספר לנו חוויות...

Radio1

New member
בקניון חיפה סגרו לגמרי

בקניון חיפה אין יותר סניף פרטנר , לאחר שבשנה האחרונה הם עברו פעמיים חנויות בתוך הקניון , נראה שכעת סגרו לגמרי את הנציגות - אגב , במקום פתחו חנות של ״הוט סטור״ עבור חברת הסלולאר שלהם שלא מביישת את הימים הטובים שהיו לסלולאר בארץ

למעלה