אצלנו לא לקחו ככה...
השתמשו בשקית רגילה והתוצאה יצאה נקיה ללא דלקת, כך שלא נכנסו שום זיהומים מסביב. (אגב אני ביקשתי בדיקת שתן בעקבות חום בלתי מוסבר, הרופא בכלל לא חשב שיש צורך, גם אחרי שסיפרתי לו שבני לא נימול. כאמור הרופא צדק. ולעניין השכיחות של בדיקות כאלה, זו היתה הפעם היחידה עד כה
). אני מאד מצטערת לשמוע על מה שעבר עליכם. ממש לא נעים. אני מבינה שאת נסערת אחרי אישפוז בבית חולים. אני זוכרת שאני הייתי ממש ממוטטת אחרי תקופת אישפוז של בני (בלי קשר למערכת השתן, לעורלה וכו'...) ואני חושבת שכדאי לקחת את הזמן ולהתאושש לפני שמחליטים החלטות בלתי הפיכות. אם מה שמדאיג אותך זה דלקות בדרכי השתן, כדי שתדעי שדלקת בדרכי השתן היא אחד הסיבוכים הידועים של ברית מילה, אז לא כדאי למהר... מקווה שיסתדר לכם במהרה, וכמו שאיחלו לי אחרי האישפוז של בני, שהפעם הבאה שהוא יגיע לבית חולים תהיה בלידה של אשתו
השתמשו בשקית רגילה והתוצאה יצאה נקיה ללא דלקת, כך שלא נכנסו שום זיהומים מסביב. (אגב אני ביקשתי בדיקת שתן בעקבות חום בלתי מוסבר, הרופא בכלל לא חשב שיש צורך, גם אחרי שסיפרתי לו שבני לא נימול. כאמור הרופא צדק. ולעניין השכיחות של בדיקות כאלה, זו היתה הפעם היחידה עד כה