שרשור צהרים 2
היום ה-31 ב

שרשור צהרים 2
היום ה-31 ב

ההכנות לשבת בעיצומן.
דיירי הבית מעבירים את הזמן בשיחות חולין

בקרוב, שבת שלום

lotaria

Well-known member
פלורי צורחת שלא יכנסו למטבח. חברים שלה נכנסים זה בסדר. נכון

שדודו שוטף כלים ועומרי מנגב אבל רק להם היא נותנת טעימות קטנות מהאוכל.

guy636

New member
היא גם מחביאה עבורם שוקולדים שנקנו בתקציב המשותף, הבהמה הזאת

lotaria

Well-known member
אח גדול.........תוקיע בפומבי בנוכחות כל הדיירים את

גונבי האוכל והשוקולדים. לדעתי יש דיירים שכלל לא יודעים שהגיעו שוקולדים עבור כולם

nicknick28

New member
מעצבן אותי אנשים שמשתלטים ואז מתלוננים שלא עומדים בנטל

קודם כל פלורי,תפסיקי לצעוק. חאלללללס. מי הכתיר אותך להיות מלכת המטבח האחת והיחידה.המטבח הוא של כולם,מדובר בבית משותף,כל מי שרוצה להיכנס ולאכול ולבשל בכל זמן נתון זו זכותו. את ואת בלבד ,החלטת שאת הבשלנית הראשנית בבית ושלאף אחד אחר אין זכויות מטבח . הם מוותרים לך כי אין להם כוח לבשל,וזה נוח להם שיש טבחית שמכינה להם אוכל, אבל היא ממש חוצפנית שאת אומרת לאנשים לא להיכנס למטבח.

דבר נוסף, איך אני לא אוהבת שמישהו משתלט על תפקיד, לא נותן לאף אחד לעשות כלום חוץ ממנו,משליט טרור על מי שרק מעז. ואז היא עוד מעזה להגיד "אני לא עומדת בזה,אני לא מספיקה".
בישלת לעצמך את הדייסה חמודה....החלטת להשתלט ולאסור על כולם וזה מה שתקבלי. את לא קדושה מעונה ובטח לא גיבורת הבית, את סתם מתמסכנת.

לא ברור איך דיירי הבית משתפים פעולה עם הטרור שפלורה משליטה

ומשקשקים מפחד ממנה,
היא התחנפה וקרבה את עומרי אליה וגרמה לדירי הבית הפחדנים, להבין שמי שמתעסק איתה, מתעסק עם עומרי הגנגסטר.
זו הסיבה כנראה מדוע הם מאפשרים לה להתנהל בטרור ולא מתעסקים איתה ופוחדים ממנה.

בלה בלה בלה..אני לא הנושא

ועל טעם ועל ריח אין להתווכח...
אפילו אין מה לכתוב עליה על קוקו ..
מלבד העובדה שהיא קוקו בראש.

יונתנסקי

Well-known member
מסקי, יש גברים שאוהבים להיות בחיקה של אישה-ספה.

היא העלתה כאן כמה קילוגרמים טובים.
לא היתה כל כך גדולת ממדים כשנכנסה

אז אמרה שבחורים אוהבים אותה כי היא בלונדינית עם ציצי גדדול. מלים שלה..

zinioz

New member
אולי עומרי יודח כמו שעתי הודח?

עתי עשה הכל נכון - היה חתיך, מקובל על כולם, ניהל מערכת יחסים כולל סקס עם ליהיא, ועדיין - עף מוקדם. זה היה די מפתיע, הלוואי שידור חוזר שכזה לעומרי בשבת.

עמרי וקסניה לצערי הם ציר עלילתי שזק מעונין לפתח...

ושניהם מודעים לכך ומשחקים על כך ועוד ישחקו כבד יותר בהמשך. שי מיקה פינתה את הדרך,הבינה שחיסול ממוקד אחד שלא לצורך היא כבר ביצעה(עומר).
&nbsp
החוליה החלשה היא תמר.לזק אין מה לעשות איתה עלילתית.היא מה שנקרא אצלה בציבור פרווה. אממה יש לה תמיכה הרבה יותר רחבה מקסניה למשל בציבור הצופים-כל הדתל"שים,מפד"לניקים,בני עקיבא ,מתנחלים ושות... תראו לאן הגיע אלדד עונה שעברה.
&nbsp
השאלה איך זק ישחק עם הסמסים. בדוגרי אם היו הולכים נטו אמת וטוהר,קסניה עולה במדרגות בשבת.בפקטו? להפקה יש דרכים יצירתיות להזרים סמסים שחוזרים אליהם...

zinioz

New member
עומרי וקסניה לא יקרה, קסניה עולה במדרגות בשבת

לפי כל הסקרים. מקסימום שיכול לקרות - עומרי וארבל.

svtar25

Well-known member
אם יקרה היום ובשבת היא תודח שי מיקה תחשוב שזה

כמו במקרה של עומר בגללה..

למעלה