שרשור לשבוע חדש ומימונה כן ראיתי מה היה פה וממש עצוב לי על אנשים כאלו. יאללה תמשיכו עם העדכונים.
V Valkyrie1 New member 30/4/16 #1 שרשור לשבוע חדש ומימונה כן ראיתי מה היה פה וממש עצוב לי על אנשים כאלו. יאללה תמשיכו עם העדכונים.
ר רונהרונה2 New member 1/5/16 #3 דני שיהיה לך שבוע מבורך, תודה על כל האינפורציה והתמונות שאתה שאתה מעביר, ושוב ברכות לשבוע נפלא!!!
M mayers1 New member 1/5/16 #7 כיף לראות את הדיירים שהואשמו בחרם (שלא היה) מאושרים חששתי שעומרי, אור, דודו, ברק ואילו בתמונה יפגעו בחוץ אבל ההיפך נראה שטוב להם והמשיכו הלאה...
כיף לראות את הדיירים שהואשמו בחרם (שלא היה) מאושרים חששתי שעומרי, אור, דודו, ברק ואילו בתמונה יפגעו בחוץ אבל ההיפך נראה שטוב להם והמשיכו הלאה...
ט טליהטלי New member 1/5/16 #10 איך מישהו היה מוכן בכלל להצטלם איתה.. רק להיזכר בבוטות שלה, בצעקות, בהיסטריה, באגו המנופח, איך שהאשימה את כולם על ימין ועל שמאל.. כבר עושה לי צמרמורת
איך מישהו היה מוכן בכלל להצטלם איתה.. רק להיזכר בבוטות שלה, בצעקות, בהיסטריה, באגו המנופח, איך שהאשימה את כולם על ימין ועל שמאל.. כבר עושה לי צמרמורת
ר רואה בעניים New member 1/5/16 #12 קסניה, עומר, עמרי,דודו והחבורה של עמרי במימונה ביחד http://tofo.me/omribennatan