"אפקט מבנים חלולים - משטח משושים חלולים רוטט יוצר שדה חשמלי"

reader tapuz

New member
"אפקט מבנים חלולים - משטח משושים חלולים רוטט יוצר שדה חשמלי"

יש איזה מגיב נודניק בווינט שמציף כל הזמן עם התגובה הזאת:

"אפקט מבנים חלולים - משטח משושים חלולים רוטט יוצר שדה חשמלי.. הדוחף את המשטח מעלה, לא-מתכתי / דיאלקטרי"

האם למישהו יש מושג על מה לעזאזל הוא מדבר? האם זה משהו מדעי?

uzi2

Active member
ניתוח

תווך דיאלקטרי הוא כמו דיפול חשמלי.
דיפול חשמלי מתנדנד יצור גל אלקטרומגנטי חלש שמתפשט מהמשטח לכיוון ניצב לכיוון התנודות (באופן סימטרי לשני הצדדים). פליטת הגל האלקטרומגנטי יוצרת כוח נגדי לכוח שיוצר את התנודות, וניתן לראות את זה כיוון שהגל האלקטרומגנטי נושא איתו אנרגיה, והיא חייבת לבוא מהשקעת אנרגיה בייצור התנודות.

reader tapuz

New member
אבל מה תכלס זה אומר?

איזה מתקן משושה חלול אפשר לבנות אשר ידגים את מה שאותו מגיב כותב בתגובתו? ולמה הוא מתעקש דווקא על משושה? מתקן חלול מרובע או עגול לא יעבוד?

uzi2

Active member
הוא אומר את זה בהקשר ספיציפי?

אני מבין שהוא לא מפרט יותר, אלא רק כותב את המשפט הזה. האם הוא אומר את זה בהקשר ספציפי? אם כן אז אולי ההקשר יתן רמז, בכל מקרה אם הוא לא מפרט, ורק סתם מציף עם המשפט הזה, אז מדובר באדם שרוט שמנסה בכוונה להיות מסתורי. ייתכן שזה קשור לאיזו תיאורית קונספירציה, או אמונה כלשהי, אבל כדי לדעת צריך איזשהו הקשר שאני מבין שהוא לא נותן.
מבחינה פיסיקלית, כפי שזה מתואר, משטח משושים חלולים (או כל צורה אחרת) שעשוי מחומר דיאלקטרי לא טעון (וזה נכון גם לחומר טעון) שרוטט יפלוט קרינה החוצה, והכוח היחיד שיפעל יהיה כוח לריסון התנודות.
אין גם משמעות כללית ל-"למעלה" או "למטה" כיוון שאני מבין שהוא גם לא כתב איך אנחנו מחזיקים את המשטח אופקי או אנכי, מה גם שאמורה להיות סימטריה.

BigBadWolf

Member
אתם דנים על טרול רשת שכנראה משעשע את עורכי ווינט

לא ברור לי למה הם לא מסננים את זה אלא אם זה פשוט משעשע אותם. מדובר על אדם משוגע... (או סוכנות ביון שמעבירה מסרים במסווה של אדם משוגע
)

למעלה