זה מה שויוה ענו לי לגבי מקסיקנית נוספת מ2017

Renat Zeitune

New member
זה מה שויוה ענו לי לגבי מקסיקנית נוספת מ2017

מקווה שלא תהיה תקופת בצורת עם מקסיקניות עכשיו שתהיה רק טלנובלה מקסיקנית אחת

faery18

New member
לפי מה שהם רשמו כנראה שלא, מה גם שכבר הגיעו 3 מ-2017

לפי איך שהם ענו נראה לי שגם יש עוד זמן עד שיביאו מקסיקנית נוספת(וזה עוד בהמשך לעדכון שלהם שהמחליפה של אדמה פראית לא תהיה מקסיקנית)אבל האמת שלי אישית זה טוב, לא חסר לי מה לראות. אחרי שמעבר לזמן תסתיים עדיין אשאר עם 2 ברזילאיות+2 מקסיקניות. זמן לאהוב אומנם תסתיים חודש הבא אבל אני בפרקי שמונים פלוס כך שיש לי עוד זמן-וטוב שכך
במקום מעבר לזמן יהיה לי את רוק סטאר, אדמה פראית גם אסיים בדיליי אני בפער די גדול, ועוד יש לי את משפחתו של בעלי שמפרק לפרק ממכרת יותר ויותר
ככה שמעדיפה באמת שהמקסיקנית הבאה תגיע רק בהמשך.

תודה על המידע

Don Nirtin

New member
אז עם מה אני אשאר, לעזאזל?

כי משפחתו של בעלי היא כל כך משעממת וחסרת מעוף.

evglev1

Well-known member
מנהל
אם במקום מילה של כבוד או אדמה פראית יהיה משהו של טלמונדו

אולי יהיה לך משהו. חוץ מזה בסוף מאי תשוקה וכוח אם תרצה להשלים עולה לאתר, ואני מניח שגם לטלוויזיה במקום הדרך לאהבה.

Don Nirtin

New member
חברה שלי חובבת פרננדו קולונגה אמרה לי לוותר

אז ויתרתי.

faery18

New member
אם באמת תישאר בלי שום דבר אתה יכול להשלים את באה מאהבה

באתר, מקווה שהיא תישאר שם כמה שיותר זמן כדי שבעתיד אוכל להמשיך להשלים לפחות אירועים חשובים כי עכשיו בכלל הקפאתי אותה.
&nbsp
לגבי משפחתו של בעלי חבל שהיא לא מוצאת חן בעינייך כי לדעתי היא באמת מצויינת, נוגעת בנושאים חברתיים יומיומיים מחוברת למציאות בשילוב אווירה הומוריסטית והיא דווקא הכי זורמת ומתפתחת, אני לא יודעת באיזה פרק אתה אבל אני הגעתי עד פרק חמש כולל וכל פרק מביא איתו עוד דברים והתפתחויות עד כדי כך שה"ספויילר הקטלני" שכתבתי בשירשור הקודם כבר ממש לא קטלני חח..כי גם זה כבר נחשף בפנינו! בפרק ארבע גם נכנס הראשי הצעיר מתשוקה וכח חוסה פבלו מינור-כמה מוכרים! אה ולגבי סילביה פינאל יש לי ספויילר מעודד מבחינתך אם בא לך לדעת אלא אם כן אתה כבר יודע

faery18

New member

הפרק האחרון של העונה הנוכחית יסתיים בחגיגה גדולה(לא אציין של מה
)שבסופה הדמות שלה תמות ולא תמשיך לעונה הבאה..אז אם אתה ממש לא סובל את השחקנית זה עשוי לעודד אותך במידה מסויימת
..

Don Nirtin

New member
חגיגה גדולה?

זה יכול להיות רק דבר אחד - חתונה. בכל זאת טלקומדיה.
&nbsp
הלוואי שסילביה פינאל הייתה הבעיה היחידה שלי בסדרה הזו, אבל הבעיה שלי היא אחרת לגמרי.

faery18

New member

לא
מסיבת הטבלה של בלנקיטה(
)הבת שתיוולד לחולייטה ורוברט

אבל אל דאגה גם חתונה תהיה גם תהיה - עוד לפני כן באמצע העונה

Don Nirtin

New member

ראיתי את הקטע הזה. קצת התאכזבתי שהיא מתפגרת רק בסוף ורק בסצנה האחרונה

elall

Member
מנהל
אולי יקרה נס ובאמת יביאו את כח הרצון בקרוב

אז תנסה את זה?

Don Nirtin

New member
כל עוד זה לא תקופתי בכיף

את מעבר לזמן בכלל לא ראיתי בגלל זה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני דווקא זוכר שאהבתי את אלבורדה (הזר)

או שהבעיה שלך עם תקופתיות ברזילאיות.

בכל מקרה סביר להניח שהברזילאית הנוספת תהיה כוח רצון. השאלה מתי במקום מילה של כבוד בתחילת אפריל? במקום אדמה פראית באמצע אפריל או במקום חמישה כוכבים במאי יוני.

Don Nirtin

New member
אלבורדה לא הייתה תקופתית כבדה מדי

והיה קל להבין את מה שהולך שם לעומת דברים אחרים.
&nbsp
אני - לא אכפת לי מתי יהיה כוח הרצון - העיקר שיהיה. זה בנוסף לרוק סטורי יכולים לסגור לי את פינת הטלנובלות היומית שלי.

Dona Sonrisa

New member
מאוד אוהבת טלנובלות מקסיקניות

חבל שלא ישדרו עוד מקסיקנית.
מישהו יודע כמה זמן הטלנובלה י Isabel תהיה באתר?
עוד לא צפיתי בכל הפרקים ...בוי או די היא נעלמת עוד שבועיים.
אגב גם אני שאלתי את ויוה...והם ענו לי טרם ידוע, נעדכן בהמשך
&nbsp

evglev1

Well-known member
מנהל
מוזר שב-VOD אצל היא יורדת בעוד שבועיים

אצלי היא ב-VOD עד ה-31.3. אז מסתבר שכל חברה ומדיניות ה-VOD שלה וזה לא אחיד גם לגבי זמני הירידה. חשבתי שאם את איסבל דאגו לשים ב-VOD בגלל ששודרה בשעות שבת ודתיים לא יכלו לצפות בה בטלוויזיה, היא תהיה מקסימום זמן ב-VOD לכל החברות.

אבל לגבי תאריך הירידה באתר עדיין אין תאריך, בזמן האחרון הם מודיעים בהפרש עצום לגבי מלכת הלבבות ואישה רעה, כך שאני מניח שאם עדיין אין תאריך ירידה היא תישאר באתר לפחות עד ליום העצמאות. אה סליחה בעצם ב-24.5 למאי יורדת אישה רעה, וזאת הירידה המדווחת האחרונה זאת אומרת שאיסבל תהיה יותר מאשר עד ל-24.5, נראה שלפחות עד לתחילת יוני.

למעלה