פרק 100 ואחרון - היפוכים מהתקופתי
פליפי וזילדה חושדים במליסה שנשבעת שלא קשורה ואז פדרו שולח לה תמונה שלו עם אלכס, וזה מגביר את החשד במליסה, שלא ידעה, אך אלכס לא בסכנה ושהיא עם פדרו ופדרו מנסה להרוויח נקודות כאב חורג, פליפי ממהר ומגיע בדיוק כשהמטוס הקל עומד להמריא ולמרות הפצרותיו של אלכס פדרו מתעקש להמריא ולא לחכות לפליפי אך פליפי חוסם במכוניתו את המטוס הקל ולוקח את אלכס, ואחרי שאלכס במכונית הוא מכניס אגרוף לפדרו ודורש שיתרחק מבנו.
אניטה באה לאפונסו והוא חושב ששמעה על הפרידה מברניסי ושלא יכול להיות כלום ביניהם, אניטה מודה שהייתה פחדנית ובגלל הטראומות שלה הפסידה את אהבתה ויודעת שהוא עם ברניסי ורק הייתה חייבת להגיד לו את זה לפני שהיא עוזבת את בלה רוזה והוא מופתע שהיא עוזבת והיא אומרת שאלא יקרה נס ויסכים להינשא לה ואפונסו אומר שהוא שנא את הצעת הנישואין, כי בדרום מקובל שהגבר מציע נישואין והוא מציע לה נישואין.
אמיליה נרגעת ומפויסת עם ויטוריה וויטוריה אומרת שאביה לא מעיז לראות אותה, אמיליה עדיין לא מוכנה לעמוד מול אביה וויטוריה טוענת שגם הוא מבין את זה. אלברטו מחליט להתנצל על הברכיים לפני אמיליה וקם מכיסא הגלגלים ורוצה לעלות במדרגות ונופל. ויטוריה ואמיליה רואות אותו והוא מתנצל לפני מותו וגם ויטוריה וגם אמיליה סולחות לו ואמיליה מבהירה שהוא שמע את ויטוריה אומרת שסולחת לו.
אמיליה מחליטה להיות עם ברנרדו ולצאת לחופשה, וליביה מבהירה שלא תוכל לעמוד בראש בלדריני כי היא תהיה חלק מסנטרן, ואמיליה מציעה להחזיר את זה לבעלים האמיתי שזה ויטוריה ונטורה.
מליסה נזכרת בדבריו של פדרו שהוא עוד ייעשה משהו נגד ליביה ופליפי אך לא אמר מה ויוצאת לפעול. פליפי לוקח את ליביה למפלים והיא מספרת על הסיוטים שהיו לה בילדותה ופליפי מספר שגם לאלכס, אך הוא התגבר עליהם והם מאושרים עד שפדרו מופיע עם אקדח ומכוון אליהם אקדח ואומר שיהרוג אותם. הם מתחננים שלא ייעשה זאת והוא מטיח בליביה את הדחייה שלה ושעזבה אותו. ליביה מתחננת לפני פדרו שלא יעשה זאת על הברכיים והוא אומר שהרי גם אם תבטיח שתהיה איתו, זה יהיה שקר והוא לא יאמין. הוא מחליט להרוג קודם את ליביה כדי לגרום סבל לפליפי, אך פליפי מגן בגופו על ליביה ולבסוף נורה על ידי פדרו, ובניגוד לגלגול התקופתי שמליסה דחפה את ליביה הפעם פליפי נופל פצוע ובמקום שפליפי יחזיק את ידה של של ליביה כדי שתעלה ליביה מחזיקה את ידו של פליפי הפצוע.
פדרו עדיין מכוון אליהם אקדח ועומד לירות, אך אז מופיעה מליסה ודורשת מפדרו שיפסיק והם מתעמתים ויש פלאשבק לאיך שדקר את מליסה כשהם רבים על האקדח והאקדח יורה, אך הפעם בניגוד לגלגול התקופתי פדרו הוא זה שנורה. ליביה ופליפי עדיין מנסים לצפת ובניגוד לפדרו התקופתי שהפיל אותם, מליסה נותנת את ידה לליביה ועוזרת להם לטפס בעוד שוב ברקע הדברים שפליפי וליביה אמרו במותם בגלגול הקודם רק שהפעם הם ביחד והם ניצלים ואז אריאל צץ, לא מגיע אלא ממש צץ משום מקום ועוזר למליסה לחלץ אותם. מליסה עם דורותאה ודורותאה אומרת שמליסה תלך לטיפול ואחר כך תוכל להצטרף אליהם באיטליה, אך מליסה אומרת שאין טעם היא רעה, שהיא עדיין מרגישה שנאה כשהיא חושבת על פליפי וליביה ביחד. דורותאה מזכירה לה שהבטיחה לא לעשות שום דבר נגדם, ומבקשת שתשתחרר מהטינה. היא אומרת שלא רצתה להרוג אף אחד ודורותאה אומרת שפדרו ישלם על מעשיו בגהינום. מליסה לא מבינה למה להם יש כל כך הרבה מזל ולה לא, ודורותאה מציעה לה לשנוא פחות ולאהוב יותר ומליסה תוהה אם הטיפול יעזור לה ודורותאה מעודדת אותה.
היין של פליפי זוכה במקום הראשון בתחרות וכולם שמחים ומאושרים. אחר כך ברקע השיר מראים את החתונה של אפונסו ואניטה וסברה תופסת את הזר, אך החתונה הבאה שמראים היא דווקא מאסימו וסלומה. כולם מאושרים. ברנרדו מפרסם את הספר שלו מול ויטוריה ואמיליה ואנשים באים לאירוע של הספר שגם הוא חגיגה גדולה. רוברטו עובד באפריקה ועוזר לחולים. פליסיה מצלמת את כולם והם מאושרים. אניטה בהריון והיא ואפונסו הולכים לאולטרה סאונד.
אחר כך ויטוריה מזמינה את זילדה לביתה שחזר אליה ומודה שזאת פעם ראשונה וויטוריה אומרת שאם הייתה מכירה אותה הייתה מזמינה אותה מזמן ומזמינה את זילדה לגור בבית. ויטוריה רוצה לגור עם ילדיה של ז'ילדה ועם נכדיה וזילדה מודה שגם בתקופת אימו של בנטו גיליירמו לא הזמין אותה למסיבות. ויטוריה אומרת שלא הפסידה שום דבר כי הן היו משעממות. ויטוריה מזמינה את כולם למסיבה וכולם מאושרים ומליסה וליביה מתחבקות ואפילו קיירוס נמצא שם ומשלים עם בנו. וברגע דבריו של המאסטר שהדבר הגדול הוא נצחיות הנשמה שנשמות שאהבו נפגשות שוב וגם יריבים נפגשים שוב כשהיריבים שמראים הם דווקא ויטוריה ואלברטו, כדי לחסל, ובמקום לחסל זה את זה, נאמר לחסל את הטינה. המאסטר ואריאל עוזבים ואריאל אומר שאם תזדקקו לנו, תקראו לנו. המאסטר והולכים הולכים משם ברגליים ופתאום נעלמים.
ותמונה אחרונה היא כמובן פליפי וליביה שמאושרים ביחד בבקתה שבא עברו לילה בחלק התקופתי וגרו בה זמן מה ועכשיו שיפצו אותה והפכו אותה לבית ראוי.