אתה מודע לכך שזנות וסמים זה גם לא חוקי |שוטרת
ויש סיבה טובה לכך שבישראל ובארה"ב וברוב העולם זה כך. ככה שזה לא רומנטי וגם לא חוקי ולא מוסרי, לא סיבה מספיק טובה בשבילך? מישהי שאיתך רק בגלל כסף לרוב לא חושקת בך וגם לא ממש נהנת איתך, אני לא מאמין באשליות. זה כמעט אותו עיקרון אם תקנה בובת מין, רק שפה זה אדם, שגם עלול להיפגע מכך. בהחלט יש נשים שבזנות מרצונן, לרוב מדובר בנשים א-רומנטיות או נורא מיניות(וסטוצריות) או כאלה שרק כסף חשוב להן, אבל יש גם הרבה שנשים בזנות בגלל שדרדרו אותן לזנות, כל מיני סרסורים שמחזיקים אותן בתנאי עבדות, אתה באמת רוצה לקחת חלק בדבר כזה? אני מעדיף שהמין שלי יהיה לא רק מין, הוא יהיה גם עם אדם שאני רוצה ורוצה אותי, בגלל מה שאני ולא בגלל כסף או שיעבוד, אני גם רוצה שגם אני וגם היא נהנה מזה באמת, ולא היא תזייף מכורח הנסיבות, אשליות, סטוצים, וניצול אנשים ממש לא עושה לי את זה.
מין טוב עדיף שבעתיים על מין רע, אני מעדיף לאכול שהרווחתי ביושר ולא אוכל שגנבתי, אני מעדיף מישהי שאוהבת אותי, או לפחות נמשכת עליי, ולא מישהי שאיתי רק בגלל כסף או חוסר בררה. אם הייתי בעד אשליות הייתי גם בעד סמים, אבל אני יודע כמה סמים מזיקים, ואני יודע גם גם זנות יכולה להיות מזיקה, אני רוצה שהנאה שלי תהיה אמיתית ולא אשלתיית, טובה ולא אגואיסטית וסדיסטית. אישה היא אדם כמוני וכמוך, כך שעדיף שגם תעשה מין מאותן סיבות שאנחנו עושים, תחשוב רגע אם הייתה במצב שלה, אם הייתה זונה ממין זכר או נקבה, שצריך לשכב עם נשים לא אטרקטיביות בעליל לרוב שאין לך שום משיכה עליהן, גם אז הייתה כל כך נהנה מזה? קצת התחשבות לא תזיק לך. חוץ מזה אני מעדיף שמין יהיה לא חד פעמי, אני לא רואה הרבה טעם במין חד פעמים עם אדם לא מוכר, 10 דקות של הנאה לא שוות שנים של יסורי מצפון, עדיף כבר לספק את עצמך.