פעם ראשונה- אצל זונה?

Berethor

New member
אתה משווה בין אישה לבין חפץ?!

אני יודע מי עשה את הSmart-phone הזה, אבל שם אתה לפחות בטוח שלא ניצלתה מינית אישה משועבדת באופן כל כך ישיר.

Berethor

New member
ואתה פופוליסט

הסברתי לך על מספר הבדלים בולטים בין הSmart-phone לזנות, א' אישה היא לא חפץ וSmart-phone כן, ב' Smart-phone עצמו הוא לא דבר רע, ניצול מיני או/ו אונס של אישה משועבדת זה כן דבר רע. ג' ניצול מיני נחשב לגרוע יותר מניצול עבודתי, למה? תחשוב אם הייתה זונה ממין זכר והייתה צריך לשכב עם נשים לא אטרקטיביות או עם גברים, תאמין לי שהייתה מעדיף לבנות Smart-phone מאשר זה.

קריסטה

New member
בעיקרון אתה צודק

אבל ניצול אחד לא מצדיק את האחר.
אני לא אלך להרביץ לזקנות רק כי יש לי סמארטפון.

Berethor

New member
האנלוגיה שלה הרבה יותר טובה משלך

רוצה מין אבל אין לך בצורה זמינה? לך תאונן. אין פה תרוץ לזנות, עם כל הכבוד למין זה לא צורך בסיסי וזה לא תלוי רק באדם אחד.

Berethor

New member
ככה אתה מדבר גם לנשים שוביניסט?

אתה לא מתחשב באחרים אבל רוצה שיתחשבו בך, לאנשים כמוך מגיע לחוות את זה מהצד השני.

Berethor

New member
מי שלא מבין במוח מבין בכוח

אתה באמת חושב שציפיתי לשכנע שוביניסט גדול כמוך במשהו, היה ברור לי כבר מהתחלה שאתה חסר תקנה. מה שאמרתי פה לא היה רק בשבילך, אלא בשביל כל אלו שמסוגלים להבין את אותי, ולראות כמה שגוי מה שאתה אומר ומה שאתה עושה.

C l u e

New member
אנחנו חיים בעולם שכולו ניצול.

זה טוב? לא, אבל זה העולם שאנחנו חיים בו. כל אחד צריך לקחת את זה לאן שהוא רוצה ויכול. מי שצורך שירותי זנות עדיין אינו פושע, אבל זה לא אומר שאין כאן ניצול.
אני לא צמחונית ובטח שלא טבעונית, אבל אני כן משתדלת לא לצרוך בשר בצורה נהנתנית מידי, כי גם זה סוג של ניצול. זה בטח שלא פשע, אבל אני לא מרגישה בנוח לצרוך בשר בכמויות גדולות אז אני פשוט לא עושה את זה. במסעדה אני לעולם לא אזמין בשר, בבית אני לא אוכל בשר, אבל בארוחות משפחתיות אני לא אפגע בכבוד של אמא שלי (ככה היא רואה את זה) ואם הולכים למסעדה בשרית או שמישהו בישל במיוחד אני אוכל, כי זה טעים וכי החיה הזאת מתה בין כה, עכשיו זאת רק שאלה אם היא תיזרק לפח או שאוכל אותה, וזה גורם לי להרגיש יותר בנוח עם אכילת בשר.
מי שצורך זנות הוא אינו פושע, ואני יודעת שקל לי להגיד את זה בתור אישה (בטח שבתור אישה שמגדירה את עצמה פמיניסטית) אבל לי אישית לא היה נוח לצרוך שירותי זנות משום הניצול שכרוך בכך. ברור שלגברים זה אחרת, ולכן אני לא שופטת, אבל לדעתי כל ניצול שאנחנו בתור בני אדם יכולים להימנע ממנו- אנחנו צריכים לעשות זאת. כל אחד ועולם הערכים שלו. לי אישית אין סמרטפון, אבל כמובן שהסיבה העיקרית היא לא למנוע ניצול (בגדים כן יש לי, וגם זאת תעשיית סווטשופס). אבל כן, אני שמחה במובן מסוים שלא קניתי מכשיר שנוצר בעולם שכולו עבדות וניצול.
זה שיש עוד ניצול בעולם לא הופך ניצול מסוג אחר ללגיטימי. בנוסף, ניצול הוא ניצול הוא ניצול, אבל לדעתי ניצול מיני הוא הגרוע ביותר.

זאת לא צביעות, זאת השקפת עולם. גם אם היא שונה משלך, זה לא אומר שזו צביעות ואין מקום לשפוט אחרים משום השקפת העולם שלהם, בטח כאשר היא לא פוגעת בך או בבני אדם באופן ישיר.

spaysi8

New member
פעם ראשונה- אצל זונה?

טוב,
מן הסתם אני מניחה שרובכם יגידו לא,
אבל בכל זאת יצא לי להכיר אנשים שלא מתנגדים לרעיון.

דעתכם?

Berethor

New member
ברור שיצא לי להכיר אנשים שלא מתנהגים לרעיון

אבל מבחינתי זה דבר נואש ולא רומנטי, עדיף שמין ראשון יהיה עם מישהי שבאמת רוצים ורוצה אותך, בלי שכסף מעורב בזה.

9צב

New member
למה מין ראשון צריך להיות רומנטי בהכרח?

ז"א אני מבין "למה", אבל מה נקודת המבט שלך בעניין? למה אתה רוצה שזה יהיה מיוחד?

ומה רע באשליה שעכשיו למשך חצי שעה\שעה\5 דקות\כמה שיקח - כן יש מישהי שרוצה אותך?
עזוב את עניין הכסף בצד לרגע.
יש מולך מישהי, שבשבילה אתה הסקס של הלילה. אתה ה-"זיין", אתה זה שהיא חושקת בו, אתה זה שידע לספק אותה היום. אתה זה שמתפקד ככול מה שלא היית עד כה (אם אכן אין לך נסיון), בעצם.
מה רע בזה?
זו אשליה, זו אשליה שאתה משלם עליה, כמו הרבה דברים אחרים בחיים, החל מבידור של סרטים או משחקים ועד אוכל. הכול בתכל'ס, אשליות בנקודה זו אחרת.
אז למה לא שסקס יהיה גם הוא, אשליה?
זו עדיין האשליה שלך...

not lonely

New member
אני מבין אותך

וגם את הצד של Berethor.

אני לא יודע אם אני הייתי הולך לזונה.

אבל אם כן יצא לי לצאת עם מישהי ויהיה לי כיף איתה (אפילו אם לזמן קצר) ושני הצדדים (אני מדגיש שוב, שני הצדדים) ירצו בזה באותו הרגע אז למה לא?
אני מניח שזה פנטזיה שלי ואלי יש עוד כמה שיסכימו עם זה.

Berethor

New member
אתה מודע לכך שזנות וסמים זה גם לא חוקי |שוטרת

ויש סיבה טובה לכך שבישראל ובארה"ב וברוב העולם זה כך. ככה שזה לא רומנטי וגם לא חוקי ולא מוסרי, לא סיבה מספיק טובה בשבילך? מישהי שאיתך רק בגלל כסף לרוב לא חושקת בך וגם לא ממש נהנת איתך, אני לא מאמין באשליות. זה כמעט אותו עיקרון אם תקנה בובת מין, רק שפה זה אדם, שגם עלול להיפגע מכך. בהחלט יש נשים שבזנות מרצונן, לרוב מדובר בנשים א-רומנטיות או נורא מיניות(וסטוצריות) או כאלה שרק כסף חשוב להן, אבל יש גם הרבה שנשים בזנות בגלל שדרדרו אותן לזנות, כל מיני סרסורים שמחזיקים אותן בתנאי עבדות, אתה באמת רוצה לקחת חלק בדבר כזה? אני מעדיף שהמין שלי יהיה לא רק מין, הוא יהיה גם עם אדם שאני רוצה ורוצה אותי, בגלל מה שאני ולא בגלל כסף או שיעבוד, אני גם רוצה שגם אני וגם היא נהנה מזה באמת, ולא היא תזייף מכורח הנסיבות, אשליות, סטוצים, וניצול אנשים ממש לא עושה לי את זה.

מין טוב עדיף שבעתיים על מין רע, אני מעדיף לאכול שהרווחתי ביושר ולא אוכל שגנבתי, אני מעדיף מישהי שאוהבת אותי, או לפחות נמשכת עליי, ולא מישהי שאיתי רק בגלל כסף או חוסר בררה. אם הייתי בעד אשליות הייתי גם בעד סמים, אבל אני יודע כמה סמים מזיקים, ואני יודע גם גם זנות יכולה להיות מזיקה, אני רוצה שהנאה שלי תהיה אמיתית ולא אשלתיית, טובה ולא אגואיסטית וסדיסטית. אישה היא אדם כמוני וכמוך, כך שעדיף שגם תעשה מין מאותן סיבות שאנחנו עושים, תחשוב רגע אם הייתה במצב שלה, אם הייתה זונה ממין זכר או נקבה, שצריך לשכב עם נשים לא אטרקטיביות בעליל לרוב שאין לך שום משיכה עליהן, גם אז הייתה כל כך נהנה מזה? קצת התחשבות לא תזיק לך. חוץ מזה אני מעדיף שמין יהיה לא חד פעמי, אני לא רואה הרבה טעם במין חד פעמים עם אדם לא מוכר, 10 דקות של הנאה לא שוות שנים של יסורי מצפון, עדיף כבר לספק את עצמך.

Berethor

New member
יופי קודם שידול לזנות ועכשיו גם לסמים

אני לא צריך לנסות דברים רעים ומזיקים, כדי לדעת שהם כאלה. אנשים כמוך צריכים לשבת בכלא.

Berethor

New member
זה עדיף על זנות

משום שעד כמה שידוע לי זאת שבוחרת לעסוק בזה לא עומד סרסור מאחוריה שמשעבד אותה, אגב מאותה סיבה אני גם לא מתנהג לפורנו, לרוב כוכבות הפורנו עד כמה שידוע לי אין סרסורים, בנוסף רוב כוכבות הפורנו ונשות הסרוגייט(כמו גם הגברים) לפחות מקבלים שכר מכובד על זה, הרבה יותר מכובד מזנות(ששם עוד הסרסור לוקח את רוב האחוזים מזה). אני מניח שזה גם הסיבה שיש גם הרבה יותר סורוגייט גברים וכוכבי פורנו גברים, שלא כמו בזנות שהרוב נשים(אפשר להניח שבגלל שרוב הגברים לא רוצים להיות שם וברור מה הן הסיבות). אני מניח שגם האופן הטיפולי כביכול בסרוגייט הופך את זה ליותר לגיטימי מזנות, למרות הדמיון שיש בין הדברים. בכל אופן אם הייתי צריך לבחור בין סרוגייט לזונה, ברור שעדיף סרוגייט, אבל אני מאמין שאני יכול להסתדר לבד, כל מה שאני צריך זה זוגיות טובה, ידע ופוטנציאל גם ככה יש לי מספיק.

דיבבלעס

New member
שתדע

שהרבה פמיניסטיות (אני כותב את זה בתור מי שקרא הרבה בפורום פמיניזם) טוענות שתעשיית הפורנו זה זנות מצולמת ואין הבדל ויותר מיזה חלק גדול גם יצרו שם נוסחה ש:אונס=זנות=חשפנות=פורנו
הכל אותו הדבר...תגיד לי אתה, זה לא יוצר זילות של האונס??

למעלה