כמעט חודשיים בקשר עם בתולה

טום גיא

New member
ואגב נוסף

גם לי יש הרבה ידידות.

מכיוון שאני מתייחס לבחורות כאל בני אדם ולא רק כאל חור שצריך להיכנס אליו, אז אני די מרוצה מהמצב הזה. אם מישהו חושב ש"הרבה ידידות" מתאר משהו שלילי, אז הבעיה נמצאת אצלו.

Elle992

New member

dori78

New member
אין לי דרך לדעת, שהרי אני לא מכירה אותה.

מה שכן, אני מאמינה שאם הוא ימשיך להרגיש
שהוא ממש מתאפק ומדי פעם לנסות בכל זאת - לא יקרה כלום.

טום גיא

New member
פתרון פשוט וקל שיסדר לך את כל הבעיות!

אין כזה. באסה בשבילך.

בחורה היא לא אוטו שאתה יכול לקחת למוסך ולבקש שיתקנו אותה.

Matzeket

New member
קודם כל: קורה

אתה בזוגיות. אתם בני אדם.
טעויות קורות. ועוד תקרינה.
החכמה היא לדעת ללמוד מהן הלאה.

אתה צריך להתנצל.
אין שאלה.

אבל אתה גם צריך להבין שהבחורה על כל מעלותיה כרגע לא בשלה לסקס.
סקס מרתיע אותה
סקס מפחיד אותה
ולדחוף אדם חרד להתמודד עם משהו שהוא לא בשל אליו עלול להביא לתוצאות עגומות.

כמו שאמרו לך לפני אתה מוכרח להבין שסקס ועירום הם דברים שיהיו חייבים לבוא ממנה.
שאתה מתנצל ואומר שאתה מתנצל שלחצת
שאתה אוהב אותה.
אוהב אותה על כל מה ומי שהיא
אתה נמשך אליה
אתה נהנה להיות איתה
והיית רוצה למקסם את הקשר שלכם אבל(!!!!), לא על חשבונה. לא על חשבון הנוחות שלה.
ושאתה שם.
אבל זה יהיה חייב לבוא ממנה.

ואם אתה תרפה- זה גם יבוא.

אני חושבת שאתה כן יכול ליזום מגע, גם מגע מיני: אבל לא יותר ממה שהגעתם אליו עד עכשיו.
היא חייבת להצליח לבטוח בך.
חייבת לדעת שאתה תעצור כשאתה יודע שזה משהו שהיא לא עשתה קודם (ולא שהיא תצטרך לעצור אותך)
שכשהיא מתנשקת איתך היא לא צריכה לפחד שזה צעד מטרים למשהו שלא נח לה איתו
אלא שאתה עצמך ביוזמתך יודע להפסיק ויודע כשלא טוב לה

זה נהדר שהיא סקסית בעיניך.
אני גם מבינה שזה מבלבל: מצד אחד היא נורא סקסית ומשדרת סקסיות ומצד שני היא כל כך נרתעת מזה.
הסקסיות שלה גורמת לך לחשוב לפעמים שאולי היא מוכנה ואולי אתה יכול להמשיך הלאה.
אל תיפול בזה
היא מוכרחה להיות זו שיוזמת.
אם אתה תבין את חוסר הנוחות ותמנה ממנה היא תדע שהיא יכולה לבטוח בך וזה יבוא
אם היא לא תרגיש שהיא יכולה לבטוח בך זה לא יגיע לסקס- כי היא תפחד.

ואם אתה אוהב אותה,
אתה גם תהיה רגיש לזה...

אפשרות שלא פיתחו פה מספיק-

אולי ההמנעות שלה רציונלית ולא נובעת מרתיעה, חשש וחוסר מוכנות.
אולי הבחורה חופשיה לגמרי, אבל היא רואה חשיבות בבתולים שלה, והיא רוצה לדעת שהיא איבדה אותם בשביל מישהו ראוי בעיניה. או בשביל קשר מיוחד שלא מבוסס רק על משיכה מינית.

בכל מקרה אני מסכימה עם ההמלצה של הרוב, להמנע מלגרום לה להבין שאתה לחוץ להגיע לשם. ובמיוחד עם הצעדים ש"מצקת" פירטה.
ואם אתה חושב על זה, והיית יכול לוותר על הקשר איתה לולא היא הייתה כ"כ סקסית בעיניך - אתה לוקח סיכון בלגרום לה לעשות דברים שהיא תצטער עליהם אח"כ.

אם איני טועה אף אחת/אחד לא שאלה אותך

למה אתה לחוץ כל כך להשיג סקס מלא. האם בחורים בסביבתך מגחכים בגסות ומתפארים בגסות שהם מזיינים כל הזמן, ואתה לחוץ להרגיש שגם אתה שייך ל"מין המזיין", "המין השולט", שאינך חס וחלילה "נקבה"?
ואני תוהה חוץ מזה אם מצאת לך בחורה אחת שהסכימה לצאת איתך, והחלטת שאתה מתלבש עליה עד הסוף, ממצה את האפשרות עד תומה, מגיע סוף סוף לזיון?
נניח שלא תגיע לזיון, מה יקרה? השמיים ייפלו? אסון גמור לאגו שלך?

אני חושבת שזה לא רק שהיא "בתולה" (ביטוי גס חודרני ומכוער שבא מתרבות קדומה מכוערת), היא גם לא מרגישה באמת נוח חום ואהבה אמיתית איתך. מעניין מי בחר במי פה, מלכתחילה. האם היא חשבה והרגישה כשראתה אותך שיש לך גוף סקסי ומושך, או לא כל כך בעצם, והכל פשרה מצדה?
באמת כפי שכתבו פה הייתי רוצה לשמוע ממנה מה היא מרגישה בקשר הזה.

חיטוט מכוער של החברה הקדומה וחברות מזרחיות

כיום במצבה הפיזי של אשה. חלק מהרודנות הזיכרית בחברות פטריארכליות , מסריחות תסלח לי.

BloodyRoar

New member
המילה עצמה?

אם אני לא טועה, כולם משתמשים בה והפירוש המוכר שלה הוא "אשה שלא קיימה יחסי מין מעולם". וכמובן שיש את המקביל הגברי "בתול". זה שלמילה יש משמעות מסוימת עבורך, לא קורא לפסילת השימוש בה.

פעם "חמור" הייתה מחמאה, שפירושה אדם שיודע לעבוד קשה. כיום משמעותה היא "אדם טיפש". זה לא משנה איזה פירוש יש למילה עבורי, אם אסתובב ברחוב ואקרא לאנשים "חמור" אחטוף הרבה יותר מכות מתודות.

אגב, עפ"י החקר המקורי שלי בשפה העברית, בתולין

הוא פשוט ההיפך מבשלות. אם תשים לב, בתל ו-בשל זו בעצם אותה מילה (בעברית ת' יכול להתחלף בש'), ואלו מילים נרדפות שמשמעותן הפוכה. בתול או בתולה הם אנשים שעדיין בוסר.

הבעיה היתה לא במילה אלא במשמעות המנוולת שנתנו לה בחברות הפטריארכליות הרודניות, הרודפות את הנשים. לכן לא הייתי משתמשת במילה הזו היום, בגלל הקונוטאציות ההן(המשמעויות). הייתי מדברת על חסר/חסרת נסיון מיני.

BloodyRoar

New member
אה, אוקיי.

עכשיו הבנתי אותך.

אם את בוחרת לא להשתמש בזה מהסיבה הזו, זכותך. אבל כמה אנשים מהדור הצעיר את מכירה שיודעים את המשמעות הזו של המילה? עבורם בתול/ה=חסר ניסיון מיני.
אחרי הכל, חלק גדול לא יודעים מה זו "בת קול", את חושבת שהם יודעים את הפירוש של בתל?

אבל משום מה אתה ממשיך לא לקלוט, או להתעלם,

מההערה שלי ש"בתולה" זה מונח ומושג שמקורו בעולם הפטריארכלי העתיק, ועדיין קיים בחברות מזרחיות, כל אלה הרודפים את הנשים ומדכאים אותן. לכן זה מונח שמוטב לא להשתמש בו בשפה המודרנית. במקומו - "חסרת נסיון מיני".

BloodyRoar

New member
המילה מפריעה לך, לא לי.

אני לא חי בעולם פטריארכלי עתיק, ואני לא מעדות המזרח.
עבורי, להגיד בתולה זה אותו דבר כמו להגיד חסרת ניסיון מיני. את מוזמנת להימנע מהמושג, אבל אני לא רואה סיבה עבורי להפסיק להשתמש בו.

למעלה