גרגרי כוסברה טחונים לא מזכירים כוסברה טריה בכלום.
לא זוכרת מאיפה אני מכירה, כי טריה נכנסת הביתה לעתים נדירות, גבעול קטן מהירקן לדגים לפעמים.
לא קליתי אף פעם, (אנסה), קונה טחון, ויש תמיד גרגרים שכותשת אם אין לי טחונה,
למה? למה לא? מרק, קציצות, בשר בכל צורה, אפילו שקשוקה או ירקות מעורבים שאני צולה (מה שנקרא במקומותינו בטעות אנטיפסטי במקום מזטים או סתם מנות ראשונות),
חוץ ממלח פלפל שחור ושמן זית, תימין וכוסברה טחונה הם ה תבלינים שלי, חפשו בחנות תבלינים טובה, הריחו בבקשה, הריח ישכנע, מבטיחה.