המלצה רותחת על פרגיות בלימון ומייפל מעל השולחן

חנהפ

Active member
קניתי גרגרים וכתשתי עם פטיש שניצל

לא ברורה התרומה שלהם לטעם.
 

michalgad1

New member
שעתיים הספיק. יותר, לא נראה לי שיזיק. הכנתי במחבת פסים

 

mיטלמן

Well-known member
גרגרי כוסברה טחונים לא מזכירים כוסברה טריה בכלום.

לא זוכרת מאיפה אני מכירה, כי טריה נכנסת הביתה לעתים נדירות, גבעול קטן מהירקן לדגים לפעמים.
לא קליתי אף פעם, (אנסה), קונה טחון, ויש תמיד גרגרים שכותשת אם אין לי טחונה,
למה? למה לא? מרק, קציצות, בשר בכל צורה, אפילו שקשוקה או ירקות מעורבים שאני צולה (מה שנקרא במקומותינו בטעות אנטיפסטי במקום מזטים או סתם מנות ראשונות),
חוץ ממלח פלפל שחור ושמן זית, תימין וכוסברה טחונה הם ה תבלינים שלי, חפשו בחנות תבלינים טובה, הריחו בבקשה, הריח ישכנע, מבטיחה.
 

חנהפ

Active member
טוב דעת, אמשיך להשתמש בגרגרים...

לא אוהבת כוסברה
 

michalgad1

New member
המלצה רותחת על פרגיות בלימון ומייפל מעל השולחן

אין כבר כמעט מה חידש במרינדות אבל זו יצאה שונה ומאד טעימה תכננתי על מחבת פסים ויצא מושלם
https://www.hashulchan.co.il/מתכונים/פרגיות-צלויות-בלימון-ומייפל/
ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
1 ק"ג פרגיות בנתחים שלמים
למרינדה:

1/3 כוס שמן
1/3 כוס מייפל
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
1 בצל קצוץ דק-דק
1/2 צרור כוסברה קצוצה דק
1 כפית גרגרי כוסברה קלויים וכתושים
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?
אופן ההכנה

1
מערבבים את חומרי המרינדה בקערה. מוסיפים פרגיות, מערבבים, מכסים ומשהים כשעתיים במקרר.

2
מלהיטים גריל או מחבת פסים עד שהמחבת מעשנת. משמנים מעט.

3
צולים את הפרגיות 6 דקות מכל צד או עד שהן צלויות ועשויות מבפנים.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
מצטרפת בחום להמלצה! מכינה כבר כמה שנים (שמרתי את המגזין)

ומאד אוהבים אצלינו.
אני מתדלת לא לוותר על גרגרי הכוסברה.
 

חנהפ

Active member
הכנתי בשבוע שעבר עם פטרוזיליה,כמובן, חוסל!



 

אמרלדה

Active member
שבוע טוב. נשמע נפלא. אפילו אני יכולה להכין אותם עם תחליף

&nbsp
מייפל של ולדן, דל פחמימה.
תודה.
 
למעלה