א אל אלו אלוטל המלכה
חברים, אני גיליתי שגם חברי או בוי המירו את דתם לדת האלוטל. תקראו ותגלו.

מעניין איזה עוד סודות עלמה תגלה לנו לפני שיתברר שהיא בת.

זהר בתולה. כמו... נכון, אליאנה! הבנתם? לא פעם ראשונה שאורי קובע תאריך לידה של אפלבוים לפי התאריך של השחקנית. ועכשיו נפל לי האסימון- האפלבוים הקודמת במקרה שיחקה את האימא של האפלבוים הזאת בגאליס... האמת שאמרתי את זה לפני איזה ארבעה חודשים, כשרק שמעתי את השם שלה. יפה לג'וני שמחליט להתחנף, רק שבחורות קצת יותר ציניות היו חוששות שישפוך עליהן את המיץ כנקמה. "כשאלוהים נותן לך לימונים..." ומי נראה לכם אחראית לזה שמתחזקים את הגינה?

ניקי? מוג'דה?

לדלל את הגבות ב... עזבו, עזבו. לא, אוקיי, עדיף לדלל את הגבות, לא שטום באום ילך לשטיסל! יהרגו אותו!

ראיתם? אפילו איז'ק אומר- אלוקים נתן לך קול יפה, פנים נאות. ומי אחראית על הקול היפה הזה?

משקפי שמש. אכן לפתוח דלת.

זהר אפלבוים היקרה- יעקב אבינו לא מברך את עשיו אלא יצחק מברך. בבקשה ממך- אל תכשילי אחרים. אבל יפה הרעיון של הקישור התנ"כי. אתם ראיתם את נפתלי בנט ממחיז את העניין עם הילדה שלו? וכן, רק בסדרות.

גפן חיילת מצטיינת.

אלוקים קח אותי. בבקשה. ומי אחראית על סיום השיעור? תסתכלו על אליאנה כשלי יורד על מה שהיא עשתה בגאליס... ועוד על המסע בזמן! למרות שהיא עוקצת שם את תובל. דווקא טום באום הוא הנבחר?

רק להבהרה- אהוד מנור כתב את השיר כדי לצאת נגד הסיפור. הוא לא סבל את זה ש"לאה הייתה שנואה", והחליט שאם התנ"ך לא כותב שיעקב אהב את לאה, הוא יכתוב את זה. אבל אחלה קאבר. אלוטל קוטעת אותו. זאת זכותה. איך מירי הייתה רוצה שישירו "אני אוהב אותך אלה".

אוי, מייקל, בחייך.

אלוטל מבקשת ללמוד יידיש. יידיש זאת שפה של רבנים. עם מי רבנים מדברים? לא לגעת באלוטל, אסי, הרגע למדת תנ"ך!

עלמה בעניין של לתת לזהר חבר סלב. למרות שזה מסכן אותה קצת...

כל דבר קשור לצבא אצל דניאל גד?! גם כאן הוא מפקד כמו בגרעינים? וגם כאן הוא בטראומה מלהקות צבאיות.

שמעתי זמרות גרועות יותר.

איזה טמטום זה. היחיד שעשה גרפיטי להחזיר את מייקל זה... מייקל.

איך אני אוהב ביקורות שמנסות להסתיר כמה העניין גרוע.

קימה הר! קימה הר!

"מה זה הוואו וואו וואו הזה?".

או, זה קאבר יפה. אוי, תום, זה לא מה שאתה חושב!

אני רוצה להבין איך דווקא בנות משיגות בנות בסדרות האלה. למה? ומה אני צריך לעשות?!

מפתיע, הסיום.

פסוקה של אלוטל:

"ויבוא מייקל המוקצה ויעורר מהומה בבית מקדש אלוטל. וייעצר וישוחרר בכוחה ויאמר נמאס לי. ויתגלה שנשלח בשמה, ותודיע לו לשבת בשקט ולהקשיב לתכניתה, ותאמר נסתרות דרכי אלוטל".