O-boy-שבוע 2

rubmwue1234

New member
אלוטל הכלבה...
איזה פרק מדהים! הרגיש גם ארוך כזה...כאילו לא נגמר...:)
יש הרבה עומק מאחורי הרבה דברים בפרק הזה.
גם הקטע עם הכלבה-זה די אירוני הרי שאלוטל שלנו נתנה את הרעיון...שכולל בתוכו כלבה...(כי היא בעצמה כזו וכו....)
גם השיר של ביבי...
גם הקטע של המגדת עתידות..
&nbsp
אהבתי ממש הכל בפרק הזה.
משעשע הקטע עם הקקון. זה מאוד אירוני גם זה, שכאילו בעל החברה הוא חרא..
מג'דרה שרוף

אהבתי את הקטע שגפן ספרה אחד שתיים שלוש ואז עלמה (כבןבן...) הגיעה.
וגם בסוף כשהיא טרקה את הדלת שלוש פעמים...(עלמה צעירה....עוד אירוניה...)
משונה איך שהצליחו להתאים בעריכה או שלא בעריכה את הקול הנשי לעלמה ואת הגברי לבן..
הקטע של סנדרה שהיא באה לאמר עלמה
בכלל כל מה שהלך שם בבית של עלמה היה משעשע.
מג'דרה אחרי הכל צדקה בחצי מהדברים...
אני מת על הסדרה הזאת. הכתיבה פשוט מצויינת, ההתפתחות...
ולסיום..........
א אל אלו אלוט אלוטל מת''א
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
נראה לי שהתרגלת יותר מדי משכונה
לפרקים קצרים מאוד...
לי הזמן עבר בכייף..
&nbsp

panda0zombie

New member
האלוטל חושבת קדימה
שאלתי את עצמי למה היא בחרה במייקל והנה מה שהבנתי: הוא פשוט מטומטם מספיק כדי להסכים
איציק כהן גם פה? קקון.. מה יש להם מפתח תקווה? וואו מיליון בשנה
מכתב אהבה לשרה נתניהו אהא?
מצחיק הקטעים עם הפאה
הכל בחסות שלומי קקון אנשים!
מעניין אותי מה יגרום לאלוטל להשאיר את בן בהמשך..
רגע עלמה עדיין תקבל את הכסף עם יסלקו אותה מהלהקה?

ממש אוהבים את hello בסדרה הזאת
אמא חמודה כשהיא רוצה. שיני חלב, מיתר קרוע. גיבסון? עכשיו הבנתי את הקטע בפלאשבק
קאבר מדהים של לי וגילת

אסי ממשיך להסתובב עם הכיפה המזוייפת
יידיש!

אוי אברי.. לא הולך לעבוד כדי שכבר יתחיל להתרחק

בן בחרדות זהר. ברור שעלמה נדלקה על בן זהר
היא חברה טובה אבל שככה מוכנה לרדת מזה
זהר ארגוב המלך
צפו לויכוח של בן וג'וני
עדן ועלמה חמודות כל כך
וזהר תפסה את בן! יש לי רעיון לאיך עלמה/בן תוכל לתרץ את זה

עוד פרק מדהים

מיכאל, מיכאל, מיכאל, בטח באלוטל...
כן, המלאך מיכאל, תעשה מה שאלוטל אומרת. ואל תתחיל לדחות את הקץ, מייקל, לא שואלים אותה מתי המשיח מגיע.

ג'וי ואליאנה. זיווג מוזר אבל מקובל בעיני. אם ליה ואוריין יכולות...

פאק. כל הסדרות מדברות על הומואים. וואו.

ספקטור?! מה אתה עושה כאן?! ומי זה קקון?! רמי לוי?! אגב, שימו לב שאלוטל לא יורקת את המים כשהוא אומר לה שהוא יפטר אותה. מי אתה בכלל?! אתה צריך את ספר הבריאה, היא לא! ככה להוריד את השלטר על הבן שלך?!

הוא נגע לה בטלפון וכתב לה שהוא מהמם. יופי.

ג'וני, תעלה את הסולם.

למה אתה מפקפק, מייקל? אלוטל בחרה בך, תזרום! וגם היא כזאת חכמה עם הפתגמים.

אני קצת מרחם על יונה.

פתאום באמצע אני לא מבין מה אומרים... ואז אני קולט שג'וי מדברת יידיש. דינה נבון מדברת יידיש?!

ציירו שם את רובי ריבלין על הלוח? לא. לא להתעסק עם שרה. אפילו אלוטל לא תעמוד בזה. מה את רוצה? יגידו עלייך "טל קוטלר היא אשת שמאל קיצוני שמתעסקת עם פסיכולוגית ילדים בשירות הציבורי". היי בורנשטיין.

"וואו וואו וואו, וואו וואו וואו".

יידיש. עזוב אותך, אסי. עזוב.

מייקל, אל תישבר, אלוטל איתך.

שיני חלב? מה הוא יעשה עם שיני חלב? בכל מקרה... פעם שלישית הלו. ואגב, זה אמצע הלילה! תום לא מתעורר מכל השירים האלה והיידיש?!

עלמה, אל תדאגי. בן זה רק ריבאונד. פשוט זהר יצאה כרגע ממערכת יחסים ארוכה מאוד. וכואבת מאוד. חוצת זמנים. ויקומים. וסדרות. ופסטיגלים. בקיצור תובל. כן, עלמה, להקיא.

מסכן אברי.

עוד שיעור. שכשוכית? לא טוב, עלמה, לא טוב. אם היית דינה, היינו מאמינים שזה לזוהר ארגוב. עמדנו לקבל נשיקה לסבית. בערוץ הילדים.

"התכנית הזאת יותר מדי טובה, היא לא יכולה להיכשל!". ספרי את זה ל-YES...

אוי ואבוי לנו.

פסוקה של אלוטל:

"ויקח קקון הרשע את כלי הכסף ממקדש אלוטל, ותבכה אלוטל. ויגלה קקון שבנו הומו ונבחן לשטיסל. וימות מצער ויברח לגאליס. ותחזיר אלוטל את כלי הכסף, וישקוט המקדש, עד שירסס עליו מיכאל המוקצה בכאילו".

נדבקתם חזק ל"אלוטל" הזה, אה?
הגם שזה נאמר בסך הכל פעם אחת עד עכשיו.
לטעמי, יש אצלו (אורי) כינויים וציטוטים הרבה יותר טובים ובשפע, אבל אוקיי.
בכלל, אני מחכה לדמויות המטורללות שלו, אבל ממש. המשוגעות האלה, עד הסוף. זה הרי חלק ממה שעושה את הסדרות שלו טובות כל כך. אני תוהה אם לטל יש את הפוטנציאל, אפילו בהמשך... לא יודעת.. עוד נראה.

יאללה, אברי, לך על זה בכל הכוח, חרף האכזבות שבדרך... אני בעד, כמובן.
אגב, אני חושבת שקצת פחות מתאים לו שיער ארוך, גם למבנה פנים הצר מאוד שלו. אני מעדיפה את הלוק של דוידי.

לינוביץ' תמיד תישאר לינוביץ'. געגועיי ללינוביצ'ה הזאת, שגם שם זימרה לה בכיף.

סדרה קלילה. לא מחייבת, מה שנקרא.
מה שבטוח, חברים, שאני צופה בסדרה הזאת, והמחשבות רצות תוך כדי... לגבי כמה וכמה דברים. וזהו.
אני גם חושבת, או הגעתי למסקנה ש"תנוחי" הציבה אצלי רף גבוה בציפייה לטוויסטים מטורפים באמת ואינסוף תהפוכות, אבל אני מניחה שבגלל קהל היעד (ברובו, אבל לא רק, כמובן) אורי הרשה לעצמו הרבה יותר להתפרע שם. אני רוצה שיקרה הרבה יותר בכל פרק... אבל כמובן שנחכה לראות מה ואיך בכל זאת יתפתח כאן.

panda0zombie

New member
תנוחי זה בטוח לא
הסדרה מיועדת לילדים סך הכל אז אני לא מופתעת שזה קליל ולא מאוד דרמטי ומטורף

צפית בכל הסדרה?
אני פשוט לא זוכרת אם ציינת שצפית בה. רוב הזמן זה בעיקר אני שמזכירה אותה שוב ושוב, אפילו אם זה ביני לבין עצמי. מה אכפת לי.

panda0zombie

New member
צפיתי ממש קצת
ומזמן גם.. אני כן זוכרת שהרבה שחקנים שאהבתי היו חלק מהקאסט

גם.
וגם: גבילייליי (זה היה הכינוי שבו נעמי כינתה את גבי), שחר שחר (אח של נעמי, בגילומו של ניקי גולדשטיין. קופי גנטי ממש!
טוב, הוא יודע לחקות את חנה. אני רואה שהוא לקח איתו את המניפה המפורסמת גם לכאן), ברו-ברו, חצקל (על משקל "פסקל"), ברלו/ברלוביץ', משיח בן דוד - שזה אמנם לא היה הכינוי אלא ממש השם של הדמות, אבל זה ענק. לינוביצ'ה, כמובן, ועוד ועוד... וציטוטים למכביר...

אוף, אני מתה על הסדרה הזאת! ממכרת כזאת. זהו.

כן, ניקי מחקה את חנה הרבה פעמים
וגם- קלאודיו פורפאבור!
&nbsp
טוב, לא מתנוחי ובכל זאת.
&nbsp
וגם- כוסברה. לדנה שניררררר.

Roei152

Well-known member
מנהל
מירי
למה יש לי הרגשה שמאז איזור ששודר פרק שנקרא "הפרח הצהוב " לא ממש כתבת מיליים אדירות על הסדרה...
&nbsp

כוונתך
שמאז, לא יצא לי להשתפך ככה על איזושהי סדרה? טוב, אתה יודע והכל... מה שנכון - הכי נכון.

אבל שלא תבין אותי לא נכון. זו אחלה של סדרה, אבל שוב, ההסתייגויות המסויימות, או יותר נכון ההערות שציינתי, לאור ההיכרות המוקדמת עם היצירה של אורי. מחכה להתפתחויות, כמובן. כמה שיותר...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 7-הנשמה של אורלי-אל

מה זה השם הזה?

למעלה