יוסי חייט חדש
New member
אברה... כדברא!
כיתוב דומה לחממה.
פתיחה מוזרה...
מה, את הרעיון לסדרה הביאה משוררת?
את יודעת, קירקי, עם כל כך הרבה ספריי, לא פלא שהתחלת להזות... אני לא מבין מי האידיוט שחשב על השם הזה. קירקי... כאילו, יש עודד, יש דקל, ואז פתאום קירקי!
תסביכי אב, הא?
זאת... לא מסיבת הפתעה מוצלחת.
למה מפריעים ללילה לנגן? נחמדה לילה.
הנה מורשת...
קוראים לו שחר ואוג בו זמנית? אני רק לא מבין מי מכיר את העולם הקסום ומי לא...
עמית מאוהבת.
חזיונות... לא יודע מה לחשוב על זה.
איזו יפה לילה. ממש. מוזר והזוי הקטע עם האש.
מה? אני לא מאמין, אז היא מצאה חתן בסוף! יהורם גאון ויונה אליאן בטח רוקדים משמחה ב... אה. אני לא בסברי מרנן.
מעניין אם חרטטו לחשים או שיש משמעות. ואני מרחם קצת על האחראי על הכתוביות שצריך לכתוב את כל זה. אבל זה כמו חצויה, לא? טקס ירושה ואז מתברר שהירושה לא נכונה. ובפעם האחרונה שמישהו לא הצליח לקבל ירושה, הוא השתגע וניסה להשמיד את העולם בעזרת איקרוסים. רק... זה קצת מוזר שלילה מתרגשת מהטבעת כאילו זאת... אתם יודעים, טבעת אחרת.
מסכנה קירקי. קצת מצחיק הקטע שבסוף היא שומעת ברקע את הכל.
מסכנה לילה. טוב, הרעיון ממש לא מקורי, זה חצויה. תגידי, הלנה, יש מצב שאת תימניה? את יודעת, להם אומרים שהתינוקות נפטרים ואז...
כן, היא כן חשפה...
זה החלק הראשון.
כיתוב דומה לחממה.
פתיחה מוזרה...
מה, את הרעיון לסדרה הביאה משוררת?
את יודעת, קירקי, עם כל כך הרבה ספריי, לא פלא שהתחלת להזות... אני לא מבין מי האידיוט שחשב על השם הזה. קירקי... כאילו, יש עודד, יש דקל, ואז פתאום קירקי!
תסביכי אב, הא?
זאת... לא מסיבת הפתעה מוצלחת.
למה מפריעים ללילה לנגן? נחמדה לילה.
הנה מורשת...
קוראים לו שחר ואוג בו זמנית? אני רק לא מבין מי מכיר את העולם הקסום ומי לא...
עמית מאוהבת.
חזיונות... לא יודע מה לחשוב על זה.
איזו יפה לילה. ממש. מוזר והזוי הקטע עם האש.
מה? אני לא מאמין, אז היא מצאה חתן בסוף! יהורם גאון ויונה אליאן בטח רוקדים משמחה ב... אה. אני לא בסברי מרנן.
מעניין אם חרטטו לחשים או שיש משמעות. ואני מרחם קצת על האחראי על הכתוביות שצריך לכתוב את כל זה. אבל זה כמו חצויה, לא? טקס ירושה ואז מתברר שהירושה לא נכונה. ובפעם האחרונה שמישהו לא הצליח לקבל ירושה, הוא השתגע וניסה להשמיד את העולם בעזרת איקרוסים. רק... זה קצת מוזר שלילה מתרגשת מהטבעת כאילו זאת... אתם יודעים, טבעת אחרת.
מסכנה קירקי. קצת מצחיק הקטע שבסוף היא שומעת ברקע את הכל.
מסכנה לילה. טוב, הרעיון ממש לא מקורי, זה חצויה. תגידי, הלנה, יש מצב שאת תימניה? את יודעת, להם אומרים שהתינוקות נפטרים ואז...
כן, היא כן חשפה...
זה החלק הראשון.