כדברא 2 - שבוע 8

כדברא 2 - שבוע 8

כל דבר שקורה בסדרה אינו מעיד שום דבר על המציאות.

כל קשר בין מה שיקרה פה לבין מה שיקרה בשכונה- אינו משפיע על בריאותי הנפשית.

כל דבר ש... בקיצור אני שפוי, אל תתחילו!

פרק 79- יום ספרדי

מה עכשיו בהמשך מסעה של מגנא לילה אל תפקיד המגנא שנשדד ממנה שלא כהלכה? יש לציין שהמסע הזה דורש מאיתנו הקרבות, קורבנות והעמדת פנים לצורך פוליטיקה. אף אחד לא אמר שזה נחמד.
&nbsp
האם דקירקי נגמרו?
&nbsp
האם אוביגייל זה פאסה?
&nbsp
ובמי המליפיקים יבחרו לפגוע?

הסכם עם ליטמן. תזכור יוסי. הסכם עם ליטמן.

רמבו לא מתפקד טוב לאחרונה. מקום לזוגות פרודים. איזו בכיינית, אינעל רבאק, אני מת!
&nbsp
מי בוחר ללילה את הבגדים הנפלאים והיפים האלה? ניצוץ? איזה ניצוץ? אוקיי, מה הוא בדיוק חושב שהיא עשתה?
&nbsp
אי אפשר שהוא ידע שלילה היא מקור כל הטוב בעולם... לא, מר אטלס, אתה לא תוציא עליה את העצבים של זה שאתה נכנסת לכלא וחטפו לך את הבת וחימצנו אותה! אין ללילה חיים קלים.
&nbsp
אוג. איזה אוג מתלהב ולא רציני. יופי, אביגיל. גם הוא מעדיף אותו על פנייך...
&nbsp
אוקיי, טיב ההסכם שלי עם ליטמן. זה כמו הסכם ריבנטרופ-מולוטוב. אתם יודעים, שהנאצים חתמו עם הקומוניסטים, היטלר וסטלין. הרי ימין קיצוני ושמאל קיצוני הם יריבים מושבעים, ובכל זאת הם חתמו על הסכם למען רצון משותף בפולין. זה כמעט אותו הדבר, בהתחשב בזה שכדברא משודרת בפולין. רק תחשבו מי אני: היטלר, שבעוד קצת זמן יפר את ההסכם וייכנס לו באימ-אימא, או סטלין, שאחרי שמישהו יפר את ההסכם יגרום לו להתחרט על זה שהוא חי. יופי, הוא למד. נורא נחמד. טוב, לפחות אנחנו מדברים בפתיחות על ההפנוט. כן, זאת ליבי. עמית עוד עונה ללילה?
&nbsp
עוד דגמ"חים זה מטרה ראויה. ליבי שחקנית גרועה. האמת, עמית, אני קצת מזדהה עם המשחק הגרוע של ליבי. קצת קצת.
&nbsp
חכה חכה, אוג. חכה חכה.
&nbsp
יופי, אתם רואים? אתם רואים עם מי קירקי מתייעצת? זאת השרה נתניהו של המגנא. הלאה הקירקיזם! עלק מרחוק, מבזבזת כספי ציבור על נסיעות! איזה כדברות בכלל יש שלא קיבלו טבעת?
&nbsp
זה חיזיון מזויף? כי אוג יכול לעשות את זה. אלוהים אדירים, הם מביימים חזיונות... חכי חכי, אמילי. חכי חכי ששי חי ישמע על מה שאת מתכננת.
&nbsp
בכיף. בכיף. זה חורחיטו אמר. אה, לא, לא קוראים להן צ'יקאס. לפחות אביה טובה במבטאים. לא כמו תובל... ליבי... תזכרי... ליבי... להסתכל על עמית. זה מרגיע.
&nbsp
אם כבר, איפה עמית עם שרון? אה... הוא לא אחראי, שרון. אה, שרון, עשית הכול בשביל עמית! תזכור טוב טוב מה אמרת לאמנון!
&nbsp
עזבי, אבי, קירקי עסוקה בלבכות על עצמה. אל תצפי לאוזן קשבת מה"מגנא".
&nbsp
כן, הוא המציא את זה כי... בכיף. איפה רודריגו הגלשן, אגב?
&nbsp
יופי, אין כמו לעבוד על מכוניות. כן, אוג, למה שלא תתקן בלמים? טוב, מה אפשר לעשות. זה הלב של אביגיל.
&nbsp
מנהיגות שתקועה בעבר. זה מה שזה. לא שלא היה כיף אז. כשהאויב הכי גדול היה רק וולנו.
&nbsp
אם היית אומרת היית מועלת. חבל. מה קירקי, מה קירקי... קירקי בוכה.
&nbsp
ממש כמו בהקרנה של הפרק האחרון... כן, יסמין זה צחוקים. הפתעה! החיבוק הכי נורא בעולם.
&nbsp
משקרים לכן! משקרים לכן! לא היית אמורה להגיד את זה בכלל, קירקי. לא, הוא נשאר בקיבוץ בגלל הקירקיזם! או לפחות כדי לחסל אותו.
&nbsp
יסמין צריכה גם הסברים, אני מבין. אביגיל תוותר עליו!
&nbsp
לא חשבת שתהרוס את הזוג הזה, נכון? יותר משנה וחצי. אתה יודע איזה חבר, ליטמן! אתה יודע מי בגד בקיבוץ. למה המבט הזה, שחשבתי שהיה שמור אליי? אה... זה זוג מאוד פוטוגני! מאוד מאוד פוטוגני! וחשוב לאסוף אהדה לקראת ההדחה של קירקי! כן כן, אין לי שום בעיה עם זה! מי אמר שפוליטיקה זה כיף? גם ביבי ושרה, מה, הם לא באמת ביחד. כמובן ש... ברור! למה לא?
&nbsp
*במקום חשוך, הרחק מעיני הפורום הבוחנות*
&nbsp
סעמקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הן מוצאות בבחור העלוב הזה?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! כל סדרה אותו דבר! אלה לי רשף, יובל הופמן, אגם שיינפלד, אולי שפעם אחת יגוונו???????????!!!!!!!!!!!!!! כל סדרה של ניק איזה חבר של אימא שלו מציע אותו לשחק, וגורם לנו לסבול את הפרצוף משושה הזה!!!!!!!!!!!!! הוא מנשק את מיטל אבל זה היסטוריה חלופית, הוא מרגל אחרי לילה אבל במקרה הוא גם מתאהב בה, ואני רציתי לעצור אותו עוד בקרן מהחולמים, אבל לא!!!!!!!!!!! אינעל פאקינג רבאק!!!!!!!!!!! לפני שנה אמרתי שהוא אובססיבי אליי, כולם צחקו עליי והעיפו אותי מכל המדרגות!!!!!!!!! מה כבר צריך לקרות כדי שתבינו שהוא בא להרוס לי??????!!!!!!!!!! חלאס!!!!!!!!!!! הוא גם לא כזה מושך!!!!!!!!!!!!!!!!! מבזק חדשות- הוא לא יהיה בעונה הבאה, תהיה סדרה אחרת בניק, גם בה הוא יהיה, וגם בה הוא יהיה עם הבחורה הכי שווה בגלל שגיורא חמיצר החליט פעם שכדאי להחזיר אותו מתהומות האבדון של החולמים!!!!!!!!!!
&nbsp
*חוזר אל הפורום*
&nbsp
היי, חברים. אחלה זוג. אני מאוד שמח שלילה מאושרת. לא צריך לצאת משליטה. תראו איזה תגובות רצות ברשת, אנשים ילדותיים... https://www.instagram.com/p/Bib_QcchLgU/?taken-by=israelidrawing
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
לוק מנחם את קירקי.
&nbsp
דקל ושרון נוסעים.
&nbsp
ואביגיל לא מתה על ההצגה של יסמין וגיא.

Roei152

Well-known member
מנהל
רגע יש לך הוכחה שהוא יהיה בסדרה אחרת של ניק .?
לדעתי נמאס לו קצת.. עובדה שהוא התחיל לשחק בסדרה בריטית ..
מה אמרתי לך .????
לקח שאתה ומירי למדתם בדרך הקשה , לא להתווכח איתי שמדובר בו ..
אמרתי לך או לא!!!!

הוא יהיה, מה קרה לך. עולם כמנהגו

מה קרה, אני בעד לילוק. אני בעד! ממש בעד! נשבע לך! אני וליבי הכי מפרגנים!
&nbsp
(גם ביבי ושרה לא באמת ביחד, אבל זה מוסיף מנדטים)

וחוץ מזה, רועי

יום אחד.
&nbsp
יום אחד תקבלו הזמנה לחתונה שלי ושל אביולי ואז תגידו- בדמיון ליטמן אמנם השיג אותו במירוץ, אבל במציאות- הוא צעק עליה במגרש החניה עוד הרבה לפני שתפקידו של לוק אויש...
&nbsp
יום אחד...

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי אני הכי מפרגן לפנטזיות שלך על אביה
אני פשוט שמח שיש חומר עסיסי לפורום...
אתה יודע מה חשבתי שראיתי את הנשיקה? ללי , ללי .. וגם חשבתי שזה שאביה יוזמת את הנשיקה , מראה כמה היא דמות שיוזמת עם בחורים , מאסיבית ולא פאסיבית , אני מניח שכך זה קרה עם שחר..

אמרתי כבר שביני ובין ליטמן יש הסכם!

נכון שההסכם הזה, אפילו אלו שחתמו על הסכם אוסלו אומרים "פחחחחח, מה ליטמן חותם על זה, יוסי יפר את ההסכם תוך שנייה", וברור שברגע שלילה מדיחה את קירקי אנחנו זורקים את ליטמן לארסיטו וחסל, אבל יש הסכם!
&nbsp
זה הכול העמדת פנים להדחה! הלאה הקירקיזם!!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
לילה לא תדיח את קירקי
מגנא אמיתית לא תדיח את אחותה !!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
שכחת את הטקס?
קירקי יצאה המגנא , ולילה הפלגא טכנית , זה לא אומר שלילה צריכה להקשיב לכל מיני מלפיקים ולהפוך את היוצצרות .. היא לא צריכה להפוך את היוצרות בכלל!!! הכוח שלה הוא הטבבעת של סופייה שקירקי שומרת במגרה ולא נותהת לה ..
&nbsp

כלומר קירקי חומסת כוח מאחותה!!!!!!!!!!!!!!

#הלאההקירקיזם!!!!!!!!!!
&nbsp
מה זה, רועי, אתה מפקפק במה שלוק אמר ללילה?

Roei152

Well-known member
מנהל
אני לא מפקפק ברגשות שלו אליה
עובדה שהוא אמר לאריאנה לא לפגוע בה , שהיא תיכננה משהו .. אני רק אומר שהיא לא צריכה להקשיב לו שהוא רוצה להדיח את אחותה

חוץ מזה, קירקי עסוקה עכשיו בניגוד עניינים

אתה ידעת שתפסו אותה על עבודה בשכר כפרזנטורית של איגוד טבעוני? כשהיא מכהנת!!!!!!!!!!!!!! הולכת ועושה לי ביקורת מסעדות טבעוניות כשהיא אמורה להיות מגנא!!!!!!!
&nbsp
לא, להיות קריינית בגלגלצ, דוגמנית ומנחה בצינור זה בסדר גמור כי זה ממלכתי ומאחד.

Roei152

Well-known member
מנהל
אווף מעצבן אותי אוביגיל
מה קורה למיכל???? בסוף העונה היא תחבררר את אביגיל וגיא ????
לילה ולוק - חבל שגם כאן לילה תפגע :( לא בגלל ליטמן , אלא בגלל המלפיקים ..
&nbsp

פרק 80- הטיסה

אז מה יקרה כשקירקי תקבל חיזיון מזויף? (המגנא שקרנית!)
&nbsp
האם דקל ייסע לטקסס? (המגנא חלקה איתו חומר מסווג!)
&nbsp
מה הלאה בגזרת לילוק? (רמז: היא מדמיינת שזה אני לצורך הזוגיות הפוטוגנית)
&nbsp
ומתי אביגיל תחליט כבר? (פלא שאחותה לא מתאימה להנהיג!)

הלאה הקירקיזם! אחר כך ליטמניזם...

כן, חברים, גם אני יודע להתפשר לצורך השגת מטרה גדולה הרבה יותר. אז נכון שמיד אחר כך המלחמה תמשיך, ונכון שאני אצטרך לסבול בינתיים, ונכון שבבירור אביה לא רוצה להיות איתו ומעמידה פנים שזה אני (תסתכלו בעיניים שלה! זה המבט שלה כשהיא רואה אותי, למזלכם אני מאוד מבין בהבעות פנים) אבל יש אויב ויש צורר. צורר תמיד יהיה, אבל שאויב ייקח את תואר המגנא? חס וחלילה וחס! לכן קודם נדיח את קירקי, אחר כך נעבור למלחמת מליפיקים-מגנא אמיתית.
&nbsp
התקדמנו! בעונה הקודמת דקל שמר את קירקי כ"קירקי גבע". מה זה חוסר הרגישות הזה של המגנא?! היא רובוט או מה?! דקל, היא עיוורת למחאה העממית שלנו. עיוורת. חירשת. מה שתרצה.
&nbsp
אריאנה, את כזאת יואל לביא... גם הגורל הוא כזה בסוף.
&nbsp
אביגיל, מספיק, עבר הזמן של קירקי. זהו. תם עידן הקירקיזם. היא גם לא כשירה לנהל אותנו.
&nbsp
דקל, אבא ממילא בנרקיס, בתחנה. וגם בחו"ל אין עמית. שרון, מה זה? מה זה? איפה סדר העדיפויות שלך? מה יותר חשוב: לגלות לאחיך ששיקרת לו והפרדת אותו ואת חברה שלו ובלה בלה בלה או הרצון של עמית?!
&nbsp
משתלה? הלנה קשורה למשתלת שניידר? כן, כן, נהדר להישאר עם קירקי! האבטחה פה גרועה יותר מימי רבין, תאמינו לי... עוד פעם ריצת בוקר. יופי. אחר כך אתם אומרים לי לא לערבב סדרות. באבו-אבוה אני אערבב! לדבר יפה על ליבי. כן, מבחינתך. נשאיר את זה ככה.
&nbsp
אוווווווווווווו... אני מאוהב בעמית. מאוהב בה. לא כמו לילה. אבל מאוהב בה. יופי שיש חברה מארגנת ומסודרת (אלינור). אה... זה יפה... זה פתרון יפה מאוד... גם רומנטי, אבל גם מוסיף קצת פלפל לעלילת המתח...
&nbsp
חשבתי שיסמין יותר מוגזמת. היי היי, למה מסתירים את הטיפים התסריטאיים שמיכל בכוונה משתילה על הלוח? יסמין לא באה לעשות בלגן.
&nbsp
שרון, אל תסתיר מעמית דברים. תודה.
&nbsp
אה, עדיין ההצגה של השימפנזים. אם כי... זה שזה יוני מלס... הייתי אומר שזה קצת גזעני.
&nbsp
קירקי, הייתי מציע לך לא לקוות לנשיקה בחזרה. אל תקווי. "אנחנו לא חזקים ברומנטיקה". להתעלם!!!!!!!!!!!!!!!! להתעלם עכשיו, יוסי!!!!!!!!!!!! הוא בוחן אם תפר את ההסכם!!!!!!!!!!!!! במקרה קרה. במקרה. לא, זה לא הסתדר כמו שרצינו... עדיין. פעם ראשונה שליטמן עושה משהו נורמאלי עם החיים שלו. עלק מגנא... נו, מה התחלת לפתח לי מצפון...
&nbsp
באמת סצנה ראשונה שלהן... מדהים. המבט של אביה... זה מזכיר לי איזה מגרש חנייה מסוים... לא באמת, ליבי! לא באמת!!!!!!!!! זה... מה שחר עכשיו, מה את מביאה לי את הבוגד בקיבוץ הזה... רואים, גם בהדחת המגנא, אנחנו מוסריים מאוד. רק לא על בקבוקים.
&nbsp
אני חושב שהמגנא הוזה מאוד וחולה מאוד. ולא צריכה לכהן כמגנא. כלומר, מנהיגות צריכה להיות מחוברת למציאות... וגם לא חלשלושה כזאת. רגע, לוק, אתה יודע שזה באמת קשור לאוכל. מחסור בברזל, אתה יודע.
&nbsp
נכון, לא עושים דברים כאלה! זה הסטרואידים... טוב, היא לא עושה בלגן בכלל... אביגיל, ככה חינכו אתכם בבית? לצרוח על חפצים? משפחה מטורללת.
&nbsp
לא עובד לספר... בכלל לא.
&nbsp
דקל, עזוב, הבחורה מטורפת. יצאת קצת ג'וני. אבל כן, קח ממנו עצה על זוגות. כן כן, נשמור עליה.
&nbsp
יואו, אוג משעמם. שכחתי כמה. הטיימר, זה עם או בלי מלדור?
&nbsp
שמעת קולות?! לא מתאימה להיות מגנא! כן, לגמרי שומעת קולות. פחחחחח. זאת מנהיגה. בטח. ראית, ראית. מאמינים לך. יאללה לוק, תזמין את שלוותא!
&nbsp
שיהיה ברור. התנועה להדחת המגנא מגנה כל פעילות קיצונית להחלפת השלטון. אנחנו לא תומכים בחטיפת לביאים, והדברים שראינו במונית הם עשבים שוטים שבכלל לא מייצגים את קהילתנו. את השלטון הזה נחליף בצורה חוקית, מגנא מפילים ביום המאורות בלבד, ולא באמצעות חטיפת חבר שלה. טוב, חבר שלה מה אכפת לי, אבל לא באמצעות חטיפת שרון!
&nbsp
אגב, שון נתן מבט כזה מרושע בסוף... פחד.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
ליבי מצטלמת! לא אצל קארין קרמר.
&nbsp
לילוק בעוד סיבוב יח"צ.
&nbsp
ומשהו שלא ראיתי.

שיר m

Well-known member
ת'כלס יוסי

עמית ושרון הזוג הכי יציב פה. בכלל בסדרות לאחרונה... אין זוגות כאלה.
&nbsp
(לא בתגובה לשום דבר שאמרת
)

למעלה