הסכם עם ליטמן. תזכור יוסי. הסכם עם ליטמן.
רמבו לא מתפקד טוב לאחרונה. מקום לזוגות פרודים. איזו בכיינית, אינעל רבאק, אני מת!

מי בוחר ללילה את הבגדים הנפלאים והיפים האלה? ניצוץ? איזה ניצוץ? אוקיי, מה הוא בדיוק חושב שהיא עשתה?

אי אפשר שהוא ידע שלילה היא מקור כל הטוב בעולם... לא, מר אטלס, אתה לא תוציא עליה את העצבים של זה שאתה נכנסת לכלא וחטפו לך את הבת וחימצנו אותה! אין ללילה חיים קלים.

אוג. איזה אוג מתלהב ולא רציני. יופי, אביגיל. גם הוא מעדיף אותו על פנייך...

אוקיי, טיב ההסכם שלי עם ליטמן. זה כמו הסכם ריבנטרופ-מולוטוב. אתם יודעים, שהנאצים חתמו עם הקומוניסטים, היטלר וסטלין. הרי ימין קיצוני ושמאל קיצוני הם יריבים מושבעים, ובכל זאת הם חתמו על הסכם למען רצון משותף בפולין. זה כמעט אותו הדבר, בהתחשב בזה שכדברא משודרת בפולין. רק תחשבו מי אני: היטלר, שבעוד קצת זמן יפר את ההסכם וייכנס לו באימ-אימא, או סטלין, שאחרי שמישהו יפר את ההסכם יגרום לו להתחרט על זה שהוא חי. יופי, הוא למד. נורא נחמד. טוב, לפחות אנחנו מדברים בפתיחות על ההפנוט. כן, זאת ליבי. עמית עוד עונה ללילה?

עוד דגמ"חים זה מטרה ראויה. ליבי שחקנית גרועה. האמת, עמית, אני קצת מזדהה עם המשחק הגרוע של ליבי. קצת קצת.

חכה חכה, אוג. חכה חכה.

יופי, אתם רואים? אתם רואים עם מי קירקי מתייעצת? זאת השרה נתניהו של המגנא. הלאה הקירקיזם! עלק מרחוק, מבזבזת כספי ציבור על נסיעות! איזה כדברות בכלל יש שלא קיבלו טבעת?

זה חיזיון מזויף? כי אוג יכול לעשות את זה. אלוהים אדירים, הם מביימים חזיונות... חכי חכי, אמילי. חכי חכי ששי חי ישמע על מה שאת מתכננת.

בכיף. בכיף. זה חורחיטו אמר. אה, לא, לא קוראים להן צ'יקאס. לפחות אביה טובה במבטאים. לא כמו תובל... ליבי... תזכרי... ליבי... להסתכל על עמית. זה מרגיע.

אם כבר, איפה עמית עם שרון? אה... הוא לא אחראי, שרון. אה, שרון, עשית הכול בשביל עמית! תזכור טוב טוב מה אמרת לאמנון!

עזבי, אבי, קירקי עסוקה בלבכות על עצמה. אל תצפי לאוזן קשבת מה"מגנא".

כן, הוא המציא את זה כי... בכיף. איפה רודריגו הגלשן, אגב?

יופי, אין כמו לעבוד על מכוניות. כן, אוג, למה שלא תתקן בלמים? טוב, מה אפשר לעשות. זה הלב של אביגיל.

מנהיגות שתקועה בעבר. זה מה שזה. לא שלא היה כיף אז. כשהאויב הכי גדול היה רק וולנו.

אם היית אומרת היית מועלת. חבל. מה קירקי, מה קירקי... קירקי בוכה.

ממש כמו בהקרנה של הפרק האחרון... כן, יסמין זה צחוקים. הפתעה! החיבוק הכי נורא בעולם.

משקרים לכן! משקרים לכן! לא היית אמורה להגיד את זה בכלל, קירקי. לא, הוא נשאר בקיבוץ בגלל הקירקיזם! או לפחות כדי לחסל אותו.

יסמין צריכה גם הסברים, אני מבין. אביגיל תוותר עליו!

לא חשבת שתהרוס את הזוג הזה, נכון? יותר משנה וחצי. אתה יודע איזה חבר, ליטמן! אתה יודע מי בגד בקיבוץ. למה המבט הזה, שחשבתי שהיה שמור אליי? אה... זה זוג מאוד פוטוגני! מאוד מאוד פוטוגני! וחשוב לאסוף אהדה לקראת ההדחה של קירקי! כן כן, אין לי שום בעיה עם זה! מי אמר שפוליטיקה זה כיף? גם ביבי ושרה, מה, הם לא באמת ביחד. כמובן ש... ברור! למה לא?

*במקום חשוך, הרחק מעיני הפורום הבוחנות*

סעמקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הן מוצאות בבחור העלוב הזה?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! כל סדרה אותו דבר! אלה לי רשף, יובל הופמן, אגם שיינפלד, אולי שפעם אחת יגוונו???????????!!!!!!!!!!!!!! כל סדרה של ניק איזה חבר של אימא שלו מציע אותו לשחק, וגורם לנו לסבול את הפרצוף משושה הזה!!!!!!!!!!!!! הוא מנשק את מיטל אבל זה היסטוריה חלופית, הוא מרגל אחרי לילה אבל במקרה הוא גם מתאהב בה, ואני רציתי לעצור אותו עוד בקרן מהחולמים, אבל לא!!!!!!!!!!! אינעל פאקינג רבאק!!!!!!!!!!! לפני שנה אמרתי שהוא אובססיבי אליי, כולם צחקו עליי והעיפו אותי מכל המדרגות!!!!!!!!! מה כבר צריך לקרות כדי שתבינו שהוא בא להרוס לי??????!!!!!!!!!! חלאס!!!!!!!!!!! הוא גם לא כזה מושך!!!!!!!!!!!!!!!!! מבזק חדשות- הוא לא יהיה בעונה הבאה, תהיה סדרה אחרת בניק, גם בה הוא יהיה, וגם בה הוא יהיה עם הבחורה הכי שווה בגלל שגיורא חמיצר החליט פעם שכדאי להחזיר אותו מתהומות האבדון של החולמים!!!!!!!!!!

*חוזר אל הפורום*

היי, חברים. אחלה זוג. אני מאוד שמח שלילה מאושרת. לא צריך לצאת משליטה. תראו איזה תגובות רצות ברשת, אנשים ילדותיים...
https://www.instagram.com/p/Bib_QcchLgU/?taken-by=israelidrawing

בפרק הבא:

לוק מנחם את קירקי.

דקל ושרון נוסעים.

ואביגיל לא מתה על ההצגה של יסמין וגיא.