אירוח בנושאי טיפול ושיקום

הי ילד אבוד,

בשאלתך לא ציינת האם התבצעה בעבר פנייה לסל שיקום? במידה ולא, האם אתה מעונין? כל מי שיש לו 40% נכות ומעלה זכאי לסל שיקום.
היציאה מבית ההורים היא ללא ספק צעד מאד משמעותי ואחד השלבים החשובים ביותר ביציאה לעצמאות, מכל הבחינות. האם אתה עובד במשרה שמאפשרת לך לחסוך ולשכור דירה באופן עצמאי?
במידה ואתה מקבל שירותי סל שיקום חשוב שתדע שאחד השירותים הקיימים הוא דיור מוגן, שירות שמיועד לאנשים שמסוגלים להתנהל עצמאית בדירה אולם זקוקים לליווי ותמיכה ברמות שונות בכדי לקדם את עצמאותם. כמו כן קיימים שירותי תעסוקה המספקים ליווי ותמיכה בשוק העבודה, החל משלב חיפוש עבודה דרך ראיונות ועד ליווי שגרתי בזמן שהאדם עובד על מנת לתת מענה לסיטואציות ושאלות שעולות במסגרת תעסוקתית.
לגבי לימודים - ישנן מס' מסגרות של לימודים מקצועיים, כמו כן קיימת אפשרות לסיוע בהכוון לימודי ובהמשך גם תעסוקתי. גם כאן, השאלה היא אם יש לך סל שיקום.
במידה ואינך צורך שירותי סל שיקום חשוב שתדע שכל שירותי השיקום והטיפול ניתנים גם באופן פרטי, וחלק מהן בעלויות נגישות במיוחד. אני מאמינה בשילוב בין שיקום וטיפול - עבודה משותפת של בניית תכנית שיקום, הצבת מטרות והתקדמות לעבר מימושן תוך בדיקה מעמיקה של הכוחות והמשאבים שעומדים לרשות האדם כמו גם של הגורמים המעכבים אותו מלהשיג את מטרותיו.
שיהיה בהצלחה!
אפרת.

Happytom

New member
את מתחילה להראות כסטוקר, מה האובססיה שלך אליי?

תגובתך תוקפנית לא הולמת- לכן דווחה להנהלה, ראי הוזהרת.

Happytom

New member
תגובותייך דווחו

אנא המנעי מלהתבטא כך כדי שהנהלת הפורום תנקוט נגדך צעדים חמורים יותר.
ראי הוזהרת.
ראי בזאת תגובתי האחרונה אלייך, אני לא אתייחס אלייך יותר. אני סיימתי את הדיון עמך, לכי תכרחי ריבים ודרמות במקום אחר.
&nbsp

הוא גבר תעזבי אותו.

את וטובי רק בעיות עושות לתום, הילד הזה הוא בחור זהב. יש לו קצת קשים אבל חלאס תרדי ממנו, תני לו להתבטא. טום תמשיך.

תני לו להתבטאות הילד רוצה לדבר.

תפסיקי להיות כזו מגה היסטרית, הילד יודע לתקשר, ויכול להביע את עצמו כמו ילד גדול ללא אלימות תני לי הזדמנות.

אני לא ראיתי שהוא פגע באף אחד.

אני עדיין חושב ודי בצדק שמה שקרה לו נגרם עקב מצבו המעורר נפשית ולכן אי אפשר לשפוט אותו, וכן אני מזדהה איתו מה לעשות, את יכולה להמשיך להגן על טובי ועל דומיה ואני ימשיך להגן על טום. את תעשי את שלך ואני אעשה את שלי.

זה הבעיה שלך כי אתה לא יודעתצ מזו מציאות מורכבת

את רואה הכל בשחור או לבן, או שאתה טוב לב רך לב ואוהב או שאתה מפלצת, יש שלבי ביניים זה הבעיה שלך, רואים שאת לא מבינה את נפש האדם, ולא מבינה שבני אדם הם מאוד מאוד מורכבים, בקשר לטובי היא יכולה לכתוב כל מה שהיא רוצה, מעולם לא אמרתי שלא, אבל היא צריכה לדעת שאפשר להגיב לה באופן לא נעים, אני מגן על מי שאני חשוב שראוי להגנה. זה הכל, את רוצה להגן על טובי? תגני עליה ,אני חושב שטום בחור טוב עם בעיות קשות, ז. אני קיבלתי ממנו יחס דווקא יפה וניסה להבין אותי. ובאופן כללי לא היה אובר יותר מידי כל עניין הזונות או להיכנס לו למכנסיים זה לא לעניין. באמת ואני לא אוסיף כי אחר כך אומרים שאני מטריד, אבל זה לא לעניין. קיצור את תמשכי בשלך ואני בשלי.

אגב הוא צריך לשואל אותך אם לדבר או לא?

ממש לא נראה לי, זוכותו לעשות מה שבא לו, אם הוא בא לפה ומתייעץ עם אותה מטפלת ( כי מה לעשות זה ברור שיש לו מחלת נפש) אז לפי דעתי את זו שפעלה לא נכון, הוא לא הגיב לאף אחד לא יפה, הוא פנה עליה, לכן את יצאת נקמנית חבל על הזמן, ואין דבר שאני מתעב וכל אדם עם לב יותר משנאה/ושמירת טינה תחשבי על זה. לאשים אדם פסיכוטי ( שאומר שהוא במצב כזה שהוא מעורר ואני שאלתי ואמר לי) זה נראה לי גובל בטמטום. אז אני מציע לך להבין מעבר, ולהיות יותר " רחבת אופקיים" ולהבין את האחר, טוב?: אבל אל תקשבי לי ותצאי על אדם חולה, זה עושה לך טוב....

את לא באמת מכירה אותו רק על סמך מה שאת רואה בפורום.

לכן לומר שהוא מנוול זה לא נכון הוא יכול להניות בן אדם מאוד חביב בחוץ, נסיים את הוויכוח הטיפשי הזה את תשארי בדעתך אני אשאר בדעתי נסכים שלא להסכים טוב? כל טוב.

אז אין מקום גם לי את צריכה לפנות גם להנהלה שירחיקו אותי.

ובמציאות?: הרבה הרבה יותר גרוע הילד הזה הוא ילד לידי לגמרי, לכן אולי אני מזדהה איתו. כי את לא יודעת מזו מציאות מורכבת, וזו עובדה, תמשכי להיות צדיקה, חסידה, וטובה, ואני ימשיך להגן על נבלים טוב? כל טוב.

נכון את במקרה הזה צודקת.

אבל אני רואה מעבר לשטיחי, ויש לי קצת יותר סבלנות ממך, וקצת יותר רחמנות כנראה, אז אני מוכן לספוג, הראי היו לי הורים מאוד אלימים, אני יודע מה זה להיות בסביבה כזו, מה שאת וטובי לא יודעות .אז אני רגיל, לנסות להבין אחרים במיוחד חולים שלא שולטים בעצמם.

אני אומר דבר פשוט אני לא שופט אותו זה הכל.

את מבינה מה אני אומר או לא? אם את מבינה אני שמח אם לא - אני מספיק את הזיון מוח הזה איתך. אני מזדהה איתו כי אני הרבה יותר גרוע ממנו - מין מוצא את מינו הוא לא טוב? אולי גם את לא טובה מאיפה אני יודע? אולי טובי גם לא? את צודקת אי אפשר לדעת, אני רואה בן אדם ושופט עם הכלים שבידי זה הכל, באמת תשחררי ממני, את תגיני על טובי אוהבתך ואני אגן עליו, סבבה?

אגב אני העדתי על דברים נוראים בהרבה.

אני לא זוכר שמי שהוא יצא עלי, אז זה קצת מפתיע אותי......

ובאמת תפסיקי לזיין את המוח כל הזמן.

רואים שיש לך קטע איתו - הבנו הוא חרא - תשחררי זה לא מעניין אף אחד מה שהוא עשה או לא עשה.

נו יופי אז אני הראשון שצריכים לערוף את ראשו.

לא ראיתי עדיין שיצאת נגדי לא יודע למה, טבל מה שאני עשיתי ואו מה שאני עשיתי זה מעשה נבלה אמיתי, ואני לא מתבייש אבל מה לעשות יש לך איזה קטע עם טום אולי אני טועה. אבל זה מה שאני מרגיש. ואחרון : אין פה אחרים, לא הבנת כולם פה הם כתמי פיקסל על מסך, אין סיבה לחשוש, או במציאות כתמי זרע שנשפכו זה הכל, זה הגישה שלי, ואני חזרתי לאחור מה לעשו,ת חשבתי אנ ישתנה יצר הרוע חזק ממני....

אני לעולם לא טענתי שעברת או לא עברת אני לא מכיר אותך.

על מה את מדברת? אני מבין את טום ואני מבין גם את טובי ( אפילו שזה יפתיע אותך) אני מחפש לעשות שלום, ולנסות לקרב ולעשות סולחות ( לפעמים לא מצליח ואני נהיה מניאק גדול כמו שראית) אבל בסך הכל אני מנסה לעשות טוב, אני לא מגן על הוקרבן כי היא לא קורבן והוא לא תוקפן, היא כתבה לו הוא החזיר לה זה הכל...

מה לעשות אני סותר את עצמי לא? זו מציאות מורכבת.?

שלא הכל שחור או לבן זה החיים, אני לא שופט בני אדם כל כך, אבל מה לעשות כנראה הבנה שלך מאוד מוגבלת. אני לא מתפלא כלל...

היגיון זה לא הצד החזק שלי? או שמי שלא מסכים איתך זההגיון זה

לא הצד החזק שלו? : אני לא מסכים את עד כדי כך מטומטמת שאת לא מבינה מזה לא? לא מסכים. אני מבין ולא מסכים זה הכל, יאלה שחררי.

אני שם זין על הגדרה של המילון.

זה הבדל ביני לביניך את סך הכל רובט של הגדרות, לי יש עולם הגדרות משלי, תקראי לזה חסר היגיון - שהיה יש לי קו מחשבה משלי, קיצור באמת תשחררי, הבנו אותך, את מתחילה להמאס ולהציק.

לא טמטום האמיני לי שאני לא מטומטם.

מבחינה מסיומות אני הפך הגמור ( 160+ מנת משכל לא שזה שווה הרבה כן?) וגם הדברים שאני אומר הם לא טמטום ,הם פשוט אקוטים זה הכל ,ואנשים כמוך לא מסוגלים להבין זאת, זה הכל.

למעלה