במקום השביעי
שכונה 2
אף אחד לא אוהב פרקי פילרים שלא משנים כלום בעלילה ואפשר לדלג עליהם ועדיין להבין טוב מה קורה. אז מה תגידו על עונה שהיא פילר? כי מי שירצה לצפות בשכונה יכול פשוט לדלג על עונה 2 ולהבין הכללל, כי כל מה שקרה בה בעצם בוטל. לגיטימי שמשהו כזה קורה בסוף סדרה (אם אחת הדמויות מתעוררת ומגלים שזה היה חלום, או כמו שעשו בשמיניה עם מחיקת הזכרונות)- לא מקובל שזה קורה סתם בסוף של עונת אמצע.
חוץ מהסוף, העונה עצמה היתה די טובה, קומית, מאוד מאוד מושקעת, וכיף לראות איך הדמויות התבגרו. אבל פחות נהנתי מהעונה הקודמת.
אחרי שנה וחצי(!!) של המתנה חוזרים- פרקים ראשונים טובים אבל מהר מאוד הם מקוצצים בגלל צנזורת ההימורים, נכנסות דמויות מיותרות עם הרבה התלהבות לא מוסברת סביב הצטרפותן כמו ליטמן ואדם הירש, עלילות שנמרחות כמו אודי ומיטל (ואני לא מדבר על הטלנובלה של "אנחנו בעצם אחים"), סיפור המטה שעובר מיד ליד וכבר אי אפשר לעקוב איפה הוא לעזאזל, ואגם ונמרוד שמתהפכים ולא מחליטים אם הם טובים או רעים. אני מנחש שהרצון היה להפוך את הדמויות שלהם לעגולות אבל בפועל נראה שהתסריטאים פשוט מתקשים להחליט איך הם מעדיפים אותם. איך אחרי כל התהליך שאגם עברה, היא עדיין תומכת באבא שלה שמגרש את תושבי השכונה מהבתים ומעלה אותם על משאיות למקום לא נודע (קצת מזכיר אירועים חשוכים בהיסטוריה שלנו לא?)
הייתי ממשיך לדבר על מה שקרה בעונה אבל גילינו שזה בעצם לא קרה... מקום 7 היוקרתי בכל זאת כי זו שכונה.