אז איזו סדרה של גיורא הכי אהבתם עד עכשיו?

igloo2

New member
אז איזו סדרה של גיורא הכי אהבתם עד עכשיו?

ניסיתי לדרג גם מבחינת עונות.... ספוילרים למי שלא ראה כמובן

יוצאים לדרך....

igloo2

New member
במקום ה-11 והאחרון

האי 3
העונה מתחילה,אנחנו מגלים שעד שליבי ניצלה וסוף סוף חזרה אלינו בעונה הקודמת היא שוב מתה (ועוד בהסבר די הזוי- היא לכדה איכשהו את האסטרואיד בתוך יהלום).
אחרי שני פרקים גם סול מת. אחר כך גם צ'יף מת ומגיע לחדר המטריקס שם הוא מבלה בערך כל העונה. אחר כך ג'יני מתאבדת כדי להצטרף אליו. בלו הורג את אסתר. דניאל של אנה מתנדף באוויר. פשוט נראה שהתסריטאי החליט להתפרע ולהרוג את כל הדמויות אחת אחרי השנייה בקטע הזוי.
חוץ מיזה, לא היה שום קו עלילה שממש עיניין אותי, עם כל הכבוד לפיראטים. הדמויות של ימי הביניים היו לא מעניינות, וגם הסיפור בהווה עם הקיפרים והצדפה היה משעמם. כן אהבתי את הטוויסט בסוף עם רומי וסופי, וכמובן את הפן המהמם של אנה.

חייב להגיד על האי

אני לא זוכר כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
כלום! נשבע לכם- כלום!
&nbsp
אני בקושי זוכר דברים מהאי.
&nbsp
מה שכן, העונה הזאת לא הייתה כל כך מרתקת. אני זוכר שהחבורה הייתה צריכה להסיע את דילן לעבר, הוא נפרד מסופי, לא יכול היה לחזור אליה... ושהטוויסט בסוף היה צפוי רצח. לפעמים הבלתי צפוי הוא הצפוי. אני ידעתי מההתחלה שרומי הבוגדת. אבל הקטע שהצילו את סופי מהירייה בסוף, הזוי ודבילי.

panda0zombie

New member
מסכימה חלקית

ממש קשה לי לבחור מה היא הסדרה האהובה עליי של גיורא אבל להאי תמיד שמרתי חסד מיוחד.. זו הייתה הרי הסדרה הראשונה שלו שראיתי. תמיד הרגשתי מסיבה מסויימת שהיא הכי פחות מוערכת מבין שאר הסדרות שלו.. פחות מדוברת
אני כן יכולה להגיד למשל שעונה 1(והאהובה עליי) ממש זכורה אצלי וכשעשיתי שנה שעברה מרתון חוזר הבאתי ציטוטים מהעונה הראשונה בזמן הצפייה, גם העונה השנייה הייתה זכורה אצלי אבל כן מהעונה השלישית כמעט ולא זכרתי כלום חוץ מזה שהם היו בימי הביניים והסצנת סיום עם דילן והיד המסתורית. בכלל הפסקתי את המרתון בסוף העונה השנייה

igloo2

New member
במקום ה-10

השמיניה 1
השמיניה היתה מדהימה, אבל היום קשה לחזור אליה ולהתייחס אליה ברצינות. המשחק של השחקנים לא טוב בלשון המעטה, הרבה בדיחות קרש ששומעים שהשחקנים צוחקים מהן בכוח, עלילות חמודות ולא מסעירות (גיורא תמיד מביא את הדוגמא של הפרק על התיק של נטשה), לא מעט פרקי פלאשבק, וההפקה עצמה לא ברמה גבוהה ובתקציב די זול, בטח כשמשווים לשכונה או החממה. לדעתי בכל העונה היו אולי 2-3 צילומי חוץ...
כיף להיזכר מאיפה גיורא התחיל ואיך הסדרות שלו היום נראות. "ואני חשבתי שמחשבים שיוצאים מהשולחן זה השיא"
התמימות של העונה הראשונה של השמיניה כנראה כבר לעולם לא תחזור

תמימים וטובים

השמינייה- אני ברור בזה.
&nbsp
עונה שלישית- ה"גרועה" ביניהן, וגם לא ממש. עונה די טובה! הרצח של יואל מדהים, יוליוס מדהים. המועצה נהדרת. רק הסיום פאק אחד גדול.
&nbsp
עונה ראשונה- מדהימה. הביאה חידושים רבים למסך והייתה נהדרת. היא ההתחלה.
&nbsp
השנייה- ענקית. סקורפיו אינפיניטו.

panda0zombie

New member
דווקא העונה האהובה עליי

מסכימה בהחלט עם הערות (ששמתי לב אליהן במרתון חוזר שנה שעברה, כן עשיתי מרתונים לגם להאי ולהשמיניה) וחשבתי שאני היחידה ששמה לב למשחק הלעיתים מאולץ והכמות הרבה מידי של פרקי פלאשבקים אבל בכל זאת אני תמיד אוהבת את ההתחלה. משהו בסדרה הזאת באמת היה חדש מאוד והביא מין שינוי מרענן.. חלוצת סדרות הנוער מבחינתי
כל עלילות ההיי סקול ששולבו עם המתח..
&nbsp
מה שכן עוד משהו שמפריע לי זה איך מצפים מאיתנו להאמין שהאנשים האלה הם בני 15 ובכיתה ט' אני לא יודעת אבל את זה עושים בכל סדרה

igloo2

New member
במקום התשיעי...

האי 1
בדיעבד העונה היתה די טובה ומאוד פורצת דרך בז'אנר שלה, אבל לקבל אותה אחרי השמייניה גרם לי מאוד לזלזל בה. אחרי סדרה על חבורת חנונים שפותרת חידות וכולם חברים של כולם והכל טודו בום, פתאום לקבל חבורת עבריינים צעירים עם שמות לועזיים מוזרים שלא מפסיקים לריב וללכת מכות ובלית ברירה תקועים לבד אחד עם השני. משהו בנשמה של הסדרה שקיבלנו בזמנו בשמיניה, היה חסר. לקח זמן לחבב את הדמויות ולהבין מה ההיגיון שבעלילה הזו (איך זה שג'יני וצ'יף יהיו יחד על הסירה יציל את העולם??), עד שהבנתי את הגאונות של איך הכל מסתדר זה הרגיש לי מאוד מוזר
אהבתי מאוד את העיניין שכל פרק רואים סצינות מהעבר שמתכתבות עם הסצינות בהווה, ומגלים איך כל אחד מהילדים הגיע לבית המחסה.
לדעתי החצי השני של העונה כשמשפחת בן עמי נכנסה לתמונה היה אפילו יותר טוב ולשמחתי גרם לי להמשיך לראות גם את העונות הבאות. האי שונה מאוד מהשמיניה וצריך לדעת איך לגשת אליה

panda0zombie

New member
אצלי הפוך

אני הרגשתי את הנשמה עוד בהתחלה.. אהבתי לראות אותם מתחברים אחד לשני ומתפתחים
מבחינת הדמויות וזה שלקח זמן לאהבו אותן אני לא ממש הרגשתי את זה. מן קטע רגיל של דמויות שאוהבת (ליבי לנצח) ודמויות שפחות (רוב הזמן לא ממש חיבבתי את זואי) אבל עדיין לא הייתה דמות ששנאתי
&nbsp
גם אני מאוד אהבתי את הקטע של הפלאשבקים.. אני זוכרת שהייתי קטנה וראיתי את זה וכל כך התלהבתי וחשבתי שזה מדהים

igloo2

New member
במקום השמיני

השמיניה 2
שוקינג! אחרי העונה הראשונה והתמימה אנחנו מקבלים עונה אפלה, עם תאונת מטוס שמתבררת כחטיפה של איה (שמוחלפת בניצן הסכינאית שהולכת מכות עם ילד בן 10) וכת מטורפת בשם סקורפיו לובשת הגלימות. פשוט לא ציפינו לזה, והעלילה הזו באמת התחילה די במקרה מתוך אילוץ של הילי ילון שיכלה להקדיש לעונה רק כמה ימי צילום (לצערנו לא הטיבו גם בהמשך לקחת שחקנים שיכולים להתחייב על יותר מעונה אחת, עיין ערך ליבי בהאי). פה לראשונה אנחנו מגלים את הצד של גיורא בכתיבת עלילות מתח ואני אישית לא האמנתי לאן הסדרה החביבה שלי הלכה, ובקטע טוב
עונה מאוד מעניינת שהציגה דברים שלא נראו כמוהם בערוץ הילדים בעבר אבל עדיין כמו בעונה הראשונה, די דלת תקציב בהשוואה לחממה או לשכונה מה שמקשה על אמינות העיניין.

igloo2

New member
במקום השביעי

שכונה 2
אף אחד לא אוהב פרקי פילרים שלא משנים כלום בעלילה ואפשר לדלג עליהם ועדיין להבין טוב מה קורה. אז מה תגידו על עונה שהיא פילר? כי מי שירצה לצפות בשכונה יכול פשוט לדלג על עונה 2 ולהבין הכללל, כי כל מה שקרה בה בעצם בוטל. לגיטימי שמשהו כזה קורה בסוף סדרה (אם אחת הדמויות מתעוררת ומגלים שזה היה חלום, או כמו שעשו בשמיניה עם מחיקת הזכרונות)- לא מקובל שזה קורה סתם בסוף של עונת אמצע.
חוץ מהסוף, העונה עצמה היתה די טובה, קומית, מאוד מאוד מושקעת, וכיף לראות איך הדמויות התבגרו. אבל פחות נהנתי מהעונה הקודמת.
אחרי שנה וחצי(!!) של המתנה חוזרים- פרקים ראשונים טובים אבל מהר מאוד הם מקוצצים בגלל צנזורת ההימורים, נכנסות דמויות מיותרות עם הרבה התלהבות לא מוסברת סביב הצטרפותן כמו ליטמן ואדם הירש, עלילות שנמרחות כמו אודי ומיטל (ואני לא מדבר על הטלנובלה של "אנחנו בעצם אחים"), סיפור המטה שעובר מיד ליד וכבר אי אפשר לעקוב איפה הוא לעזאזל, ואגם ונמרוד שמתהפכים ולא מחליטים אם הם טובים או רעים. אני מנחש שהרצון היה להפוך את הדמויות שלהם לעגולות אבל בפועל נראה שהתסריטאים פשוט מתקשים להחליט איך הם מעדיפים אותם. איך אחרי כל התהליך שאגם עברה, היא עדיין תומכת באבא שלה שמגרש את תושבי השכונה מהבתים ומעלה אותם על משאיות למקום לא נודע (קצת מזכיר אירועים חשוכים בהיסטוריה שלנו לא?)
הייתי ממשיך לדבר על מה שקרה בעונה אבל גילינו שזה בעצם לא קרה... מקום 7 היוקרתי בכל זאת כי זו שכונה.

אוי, לגמרי

אני הייתי הראשון שאמר שכנראה יבטלו את העונה.
&nbsp
גם ההימורים לא עזרו להם.
&nbsp
מיטל ואודי- הרס לי הכול.
&nbsp
ליטמן- לא מעניין.
&nbsp
והכי חשוב- השיינפלדים לא מתפתחים. אגם לא יכולה לחזור להיות רעה ונמרוד לא יכול לזרוק את פיתוח הדמות לעזאזל.

panda0zombie

New member
נכון נכון נכון

כל העונה הזאת הרגישה לי כמו עונת פילר ואני לא מבינה מה גיורא עשה פה בעצם, והקטע של ההימורים והמועצה (האמיתית אני מתכוונת) עוד יותר הרסו את חווית הצפייה שלא הייתה 100 אחוזים במילא
העונה הזאת בהחלט הייתה מאוד קומית ואם יש משהו שאני זוכרת מהעונה הזאת זה ש90 אחוזים מהמחצית הראשונה היה קומדיה
&nbsp
אבל הדבר שהכי מעצבן אותי זה הדמויות החדשות והסתמיות שעשו סביבן היסטריה. ג'וני ורום.. הביאו שחקנים מוכרים עשו סביבם היסטריה ובשביל מה? שיהיו החברים הנודניקים של נמרוד ולא ישנו כלום? מילא ג'וני הוא לפחות עשה קצת פה ושם אבל את רום יכולתי בכלל למחוק ולא היה קורה כלום. לא שזה משנה בעונה הזאת שיכולתי למחוק ולא היה קורה כלום

igloo2

New member
גם מה הקטע להביא מישהו בן 30 לשחק ילד בן 15-16?

אני מדבר על אדם הירש כמובן
מילא הוא היה עילוי בכישרון משחק או אושייה גדולה בעולם הבידור, אבל זה לא בדיוק המצב וגם ככה הוא אמר 2-3 משפטים כל העונה.... למה לא להביא שחקן צעיר לא מוכר? מאוד תמוהה
אפשר להגיד שהעונה לא היתה רעה,פשוט ציפינו להרבה יותר אחרי העונה הראשונה המצוינת

igloo2

New member
במקום השישי

החממה 1
מאוד קל להתאהב בחממה ושלוש העונות שלה מעולות.
מבין שלושתן פחות אהבתי את הראשונה, הקיטש הזה של היי סקול עם ילדים רעים (הנשרים) שמתעללים בילד החדש ומתמרמרים על כולם לעומת הילדים הטובים והחנונים (העורבים) שלא מזיקים לאף אחד. הרגיש בהתחלה כמו סדרת נוער אמריקאית. לשמחתי מהר מאוד נכנסה עלילת המתח עם ג'ודי וההיפנוטים (ושרון אלכסנדר שמשחק רשע בפעם ה329589 בחייו),מה שגרם לי להמשיך לראות.
בנוסף המשחק של השחקנים הצעירים לא היה וואו (בעיקר של נטלי וסופי, מדהים לראות איזה שינוי דר עברה בכישרון המשחק עד סוף הסדרה), הליהוק של אלפי שהיה לא מוצלח ולא מתאים לדמות ולרומן עם נטלי (שגבוהה ממנו ב2 ראשים).
אהבתי בעיקר את הטוויסט לפני היציאה לפגרה (נעמי חיה!) ואת החצי השני של העונה עם מבצע גלאפגוס הבלתי נשכח, והפרקים האחרונים שפשוט אי אפשר להפסיק לראות.
עונה טובה מאוד ומרתקת.

כמו בשמינייה

עונה 1 יפה מאוד ומרגשת.
&nbsp
עונה 2 מדהימה ושיא.
&nbsp
עונה 3 פחות טובה. רק שכאן היא באמת פחות טובה ואחת הגרועות ביותר. כתבתי בשעתו מה היו הבעיות שלי איתה.
&nbsp
דניאללי וסופיפתח, מישהו?

panda0zombie

New member
יכול להיות שאני היחידה פה

אבל החממה היא ההכי פחות אהובה עליי מהסדרות של גיורא.. לא שהיא גרועה. היא טובה וזה אומר הרבה על הסדרות של גיורא (מדברת מבחינת סדרה כולל ולאו דווקא לפי עונות) יותר בגלל שאחריה לא עקבתי באדיקות (היה לי יס כשהיא שודרה)
&nbsp
אני מתה על עלילות היי סקול. לפעמים זה החלקים האהובים עליי פשוט כי אלה החלקים הכי מהנים.. למרות שכן המתח היה מצויין כמובן
&nbsp
ההרגיש כמו סדרת נוער אמריקאית שאמרת.. מאוד נכון. תמיד הייתה לי תחושה שזו תהיה הסדרה של גיורא שהכי יהיה קל לשווק לארצות הברית (עובדה צדקתי)
&nbsp
ווא ממש נכון לגבי אלפי ונטלי. דר גבוהה מידין כל כך

igloo2

New member
במקום החמישי

החממה 2
העונה השנייה מאוד דומה לראשונה, אז אין לי הרבה מה להוסיף מעבר.
עונה טובה וממכרת שממשיכה את המתח והמסתורין, קצת יותר אקשן מהקודמת.

igloo2

New member
במקום הרביעי

האי 2
אחת העונות הכי כיפיות וגאוניות שהיו!
הילדים מגלים שהמדינה הפכה לדיקטטורה שכולם בה מסומנים עם ברקוד בעורף ושיש להם שכפולים רצחניים עם ג'ל בשיער. הילדים חוזרים בזמן לתחילת המאה והאי הופכת לסדרה אחרת בסגנון בית קטן בערבה. אין בה טיימרים ואין בה מדע בדיוני, רק כיף עם דמויות מצחיקות והרבה דרמה. פרקים כפולים מצוינים- התחרות, הלגונה.
במקביל עלילת המתח נמשכת, בן קרמיט חותר מתחת למנהיג הדיקטטור, ובסוף העונה שני קווי העלילה מתמזגים אחד בשני באופן מושלם.
עונה מעולה שתמיד כיף לחזור אליה ב-VOD

panda0zombie

New member
עונה מצויינת

אהבתי יותר את הראשונה, הרבה דברים שאהבתי בעונה הראשונה כמו טומי נעלמו אבל אסכים שמבחינת איכות העונה הזאת קצת יותר טובה מהקודמת לה

למעלה