שלום היכן

שלום היכן

ניתן להגיש תלונות על יחס מחפיר ומשפיל במסעדות/בתי קפה וגם המצאות של פלסטיק באוכל? לאיזה גורם ניתן להתלונן?

וגמר חתימה טובה לכולם

trilliane

Well-known member
מנהל
ראשית, לבעלים. אם יש בעיה תברואתית, למשרד הבריאות.

למה הכוונה ב"יחס מחפיר ומשפיל"? גזענות, לדוגמה, אסורה בחוק; אבל אין חוק נגד שירות רע ולעסקים פרטיים קטנים מסוג זה אין רגולטור כמו שיש לחברות תקשורת, בנקים, חברות ביטוח וכיו"ב. אם קיבלת שירות רע או הייתה לך חוויה לא מוצלחת במסעדה, הפתרון הוא פשוט להדיר את רגלייך ממנה ולהזהיר אחרים (למשל לפרסם ביקורת בפורום ביקורת מסעדות).

הוא החליט שאני לא באה לו טוב לא יודעת למה

אולי כי שאלתי וביררתי על רכיבים באוכל או שהערתי על האופן שאני אוהבת למשל שהוא השתמש בפלפל גרוס ואני אוהבת פלפל טחון.
תמיד שילמתי על המנות וגם כשהערתי או שאלתי לא עשיתי סצינות או משהו יוצא דופן.
הוא אמר למלצרית לא לקחת ממני הזמנה וחיכיתי שם קרוב לשעה כשבאתי לשאול מה קורה הוא אמר שהוא רואה שהוא לא תמיד יכול לספק את הרצונות של כולם אז חשבתי בגלל שהוא עמוס בהזמנות ורק בסוף הוא אמר לי שזה כי ירד לו הביטחון והוא מרגיש שהוא לא יכול לספק את הצרכים שלי (מניחה שהתכוון לאוכל ושירות), ושאם זה ככה אז הוא מעדיף לא לעשות את זה בכלל ובעיקרון הוא אמר לי ללכת בלי לומר לי ללכת.
אני רוצה שיענש אמן שיהרס לו העסק
עברתי השפלה

trilliane

Well-known member
מנהל
אז אל תבואי אליו יותר. על שירות רע אין למי להתלונן, רק לשתף

כדי להימנע מלשון הרע, שימי לב לשתף רק עובדות ורגשות שלך (בלי השמצות או איחולים כאלה ואחרים...). כאמור, את יכולה לפרסם ביקורת מסודרת בפורום ביקורת מסעדות (כאן לא הפורום המתאים) וכמובן ברשתות החברתיות, לספר לחברים, משפחה וכו'. אם העסק לא יודע לתת שירות אנשים לא יבואו והוא ייסגר.

למעלה