הוצאת תעודת זהות ודרכון בבודפשט - מישהו יודע?

מצב
הנושא נעול.

DannyZ5

New member

היי,

מישהו יודע אם לאחר קבלת תעודת הלידה ניתן להוציא את תעודת הזהות והדרכון בקונסוליה הפורטוגלית בבודפשט?

כלומר, האם קיים שם המיכשור לקליטת הנתונים הביומטרים, כמה זמן לוקח לקבל שם והאם ניתן כישראלי לבצע את זה שם?

(ברור לי שזה לא זריז כמו בליסבון אבל בטח לא איטי כמו בארץ (התור הארוך), וגם מובן לי שצריך להיות שם מספר שבועות לשם כך, אבל זה כל העניין, רילוקיישן)

לפי מה שבדקתי יש מספר קונסליות בהם ניתן לקבל את השרות

היי,

מישהו יודע אם לאחר קבלת תעודת הלידה ניתן להוציא את תעודת הזהות והדרכון בקונסוליה הפורטוגלית בבודפשט?

כלומר, האם קיים שם המיכשור לקליטת הנתונים הביומטרים, כמה זמן לוקח לקבל שם והאם ניתן כישראלי לבצע את זה שם?

(ברור לי שזה לא זריז כמו בליסבון אבל בטח לא איטי כמו בארץ (התור הארוך), וגם מובן לי שצריך להיות שם מספר שבועות לשם כך, אבל זה כל העניין, רילוקיישן)
לפי מה שבדקתי יש מספר קונסליות בהם ניתן לקבל את השרות
ביחוד בארופה..אני לא זוכר באיזה אתר אבל זה המידע זמין ברשת יחסית בקלות

bek20

New member

היי,

כן

הבת שלי קיבלה לפני שנה.
ניגשים לשגרירות בשעות הקבלה, מצטלמים ואחרי שבועיים באים לקחת תעודת אזרח, מצטלמים שוב ואחרי שבועיים באים לקחת דרכון.

אין כלל תור ולא צריך להתקשר או לתאם מראש

DannyZ5

New member
תודה BEK20, הבהרה:

כן

הבת שלי קיבלה לפני שנה.
ניגשים לשגרירות בשעות הקבלה, מצטלמים ואחרי שבועיים באים לקחת תעודת אזרח, מצטלמים שוב ואחרי שבועיים באים לקחת דרכון.

אין כלל תור ולא צריך להתקשר או לתאם מראש
תודה BEK20, הבהרה:
האם בתך היא תושבת הונגריה כפי שאמר mirmirony שהנפקת דרכון רק לתושבים של הונגריה או פורטוגל?

מצב
הנושא נעול.
למעלה