OlwenChoga
New member
קיבלתי הצעת מחיר למשלוח 330 רגל מעוקב מארה"ב NJ לחיפה - $11
קיבלתי מחברת משלוחים ישראלית הצעת מחיר למשלוח ימי 330 רגל מעוקב מארה"ב NJ לחיפה - $11 לרגל מעוקב. הובלה בארגז, כי המטען קטן. הגישה לבתים קלה ונוחה.
חברות ישראליות אחרות נתנו אף הצעת מחיר יותר גבוהה.
זה יוצא עבור ההובלה עצמה
11 X 330 = $3630
בנוסף הם כמובן הוסיפו עלויות ומיסים שונים ומשונים בסך 800$.
העלות הכוללת היא כ-4300$, לפני עלות הביטוח.
האם זו הצעת מחיר הוגנת או לחלוטין לא מציאותית?
קראתי פה בפורום על אנשים שמספרים שהובילו מכולה שלמה של 20 רגל (כ-1000 רגל מעוקב, כלומר פי 3 מהנפח במקרה שלי) עבור כ-5000 או 6000 דולר, שזה כולל הכל, כולל גם הביטוח.
זה מתאים להודעות אחרות שקראתי שמדברות על תעריף של $5 לרגל מעוקב במכולה, ו-$6 לרגל מעוקב בארגז.
אומנם ההודעות האלו מלפני מספר שנים, אבל אני תוהה - תוך 6-7 שנים התעריף התנפח פי 2, או שמנסים לעבוד עלי?
קיבלתי מחברת משלוחים ישראלית הצעת מחיר למשלוח ימי 330 רגל מעוקב מארה"ב NJ לחיפה - $11 לרגל מעוקב. הובלה בארגז, כי המטען קטן. הגישה לבתים קלה ונוחה.
חברות ישראליות אחרות נתנו אף הצעת מחיר יותר גבוהה.
זה יוצא עבור ההובלה עצמה
11 X 330 = $3630
בנוסף הם כמובן הוסיפו עלויות ומיסים שונים ומשונים בסך 800$.
העלות הכוללת היא כ-4300$, לפני עלות הביטוח.
האם זו הצעת מחיר הוגנת או לחלוטין לא מציאותית?
קראתי פה בפורום על אנשים שמספרים שהובילו מכולה שלמה של 20 רגל (כ-1000 רגל מעוקב, כלומר פי 3 מהנפח במקרה שלי) עבור כ-5000 או 6000 דולר, שזה כולל הכל, כולל גם הביטוח.
זה מתאים להודעות אחרות שקראתי שמדברות על תעריף של $5 לרגל מעוקב במכולה, ו-$6 לרגל מעוקב בארגז.
אומנם ההודעות האלו מלפני מספר שנים, אבל אני תוהה - תוך 6-7 שנים התעריף התנפח פי 2, או שמנסים לעבוד עלי?