מסחר בארה"ב עם Interactive Brokers

צוללן 34

New member
מסחר בארה"ב עם Interactive Brokers

אני מעוניין לפתוח חשבון מסחר במניות בארה"ב דרך הברוקר Interactive Brokers.
הנציגים בארץ הם BeTrader או קוואנטום שוקי הון.
אשמח לקבל חוות דעת מבעלי ניסיון גם על הברוקר Interactive Brokers וגם על הנציגים (BeTrader או קוואנטום שוקי הון).
מי עדיף? ממה להיזהר? כמו כן האם יש בעיות במשיכת כספים מהם וכיוצ"ב.
תודה מראש

צוללן 34

New member
הם אמינים? ממה להיזהר? אשמח אם תוכל לפרט...

היו בעיות איתם? משיכת כספים עוברת חלק?

KobeRider

New member
אין איתם שום בעיות

החברה גדולה, יציבה ונסחרת בבורסה, הם מהירים, יש להם הרבה לקוחות כולל מוסדיים. מערכת המסחר שלהם לא הכי ידידותית (אבל זה כבר תלוי בך ובהעדפות שלך), מן הסתם כל החומר באנגלית, ולדעתי אין להם נציגים בטלפון אז התמיכה היא בצ'אט או במייל. לי באופן אישי לא היו בעיות עם השירות. משיכות הכספים מיידיות (כלומר היום-יומיים הרגילים שלוקח לבנק להתעדכן).
&nbsp
מעבר לזה, כבר תלוי מה אתה מחפש. אם אתה סוחר יום ורגיש לדאטה פיד שלך, אז אולי הפיד שלהם ייראה לך פחות אמין (הוא לא מפולטר). אם אתה צריך צ'ארטים, אז אני עד לא מזמן לא היה להם בכלל, אבל לאחרונה הם התחילו בשיתוף פעולה עם multicharts שהם בסדר גמור (יצא לי לעבוד איתם בנפרד).

צוללן 34

New member
תודה על התשובה... הציעו לי

למסחר במניות קניה / מכירה 0.7 סנט למניה + מינימום 1$. נשמע הוגן (?).
ישירות דרך הברוקר העמלה נמוכה יותר?

KobeRider

New member
ישירות דרך IB יותר זול

המחיר הרגיל של IB הוא 0.005 דולר למנייה (0.5 סנט), מינימום 1$.
אם אתה רוצה לראות מחירים בזמן אמת, זה עולה 10-13 דולר בחודש אם אני לא טועה, שמתקזז עם העמלות.

קוריאן1

New member
איך קוראים לחברה בית ההשקעות

והאם אפשר לשלוח להם בקשת קנייה במייל

KobeRider

New member
אפשר לשלוח להם פקודות קנייה ומכירה בפקס

ועכשיו ברצינות. מדובר בברוקר אלקטרוני, הוא לא מקבל מיילים פקסים או פקודות בטלפון. יש להם אתר אינטרנט ומערכת ממוחשבת. אני מציע לך להתחיל עם בית השקעות ישראלי שייתן לך שירות מלא וילווה אותך בתחילת דרכך. אל תחפש קיצורי דרך.

KobeRider

New member
אני לא חושב שנציגים מטפלים במיסוי

הם בסך הכל מתווכים לפתיחת החשבון (וגוזרים עמלה, ולפעמים העמלות דרך נציגים יותר זולות, אבל אני בספק אם זה המצב כאן)

aka77

New member
לא צריך מתווכחים

פעם גם אני הייתי כמוך.
בעבר הייתי עם קוואנטום רק בשביל למקרה ש...
&nbsp
בסופו של דבר לא הייתי מרוצה מצורת הטיפול של קוואנטום וכבר מעלה שנה אני עם I.B עובד איתם ישירות.
השירות שלהם מצויין ואין צורך לגייס מתווכחים.
ןכן עם קוואנטום העמלה גבהה יותר - בכל זאת הם צריכים להתפרנס ממשהו (אל תדאג הם גם ידחפו לך עוד שירותים שאתה בכלל לא צריך).
&nbsp

yaronar23

New member
לא ממליץ עבודה עם IB-אתה מוגבל ב3 עסקאות ב5 ימי עסקים!!!!

אם יש לך חשבון מיל 25 אלף דולר זה בסדר אם אין לך אתה בבעיה.
אתה תהיה מוגבל ב3 עסקאות ב5 ימי עסקים ולכן אין לך את האפשרות לעבוד!!

למעלה