אפייה טבעונית #12 - סיכום ביסקוטי.
הגענו לשרשור המסכם של הביסקוטי.
לעשות ביסקוטי טוב ללא ביצים זה אתגר לא קטן.
צריך ללמוד כמה זמן לאפות אפייה ראשונה, באיזה סכין להשתמש כדי לא לקבל רסק פירורים, וכמה זמן לאפות אפייה שנייה כדי לקבל עוגייה פריכה מצד אחד, ושלא שוברת את השניים מהצד השני.
לעומת זאת, ראיתי מתכונים עם ביצים שכותבים שהאתגר בביסקוטי הוא לטשטש את טעם הביצה (עושים את זה בעזרת סוכר ווניל). כך שכנראה גם לגרסה הלא טבעונית יש את הבעיתיות שלה.
אשמח לדעת, מי הכין, מי היה מרוצה ומי פחות, האם המתכון היה ברור ומה אפשר לשפר.
כל תובנה תתקבל בברכה.
וכרגיל, אשמח גם לקבל הצעות לאפייה טבעונית #13.
הגענו לשרשור המסכם של הביסקוטי.
לעשות ביסקוטי טוב ללא ביצים זה אתגר לא קטן.
צריך ללמוד כמה זמן לאפות אפייה ראשונה, באיזה סכין להשתמש כדי לא לקבל רסק פירורים, וכמה זמן לאפות אפייה שנייה כדי לקבל עוגייה פריכה מצד אחד, ושלא שוברת את השניים מהצד השני.
לעומת זאת, ראיתי מתכונים עם ביצים שכותבים שהאתגר בביסקוטי הוא לטשטש את טעם הביצה (עושים את זה בעזרת סוכר ווניל). כך שכנראה גם לגרסה הלא טבעונית יש את הבעיתיות שלה.
אשמח לדעת, מי הכין, מי היה מרוצה ומי פחות, האם המתכון היה ברור ומה אפשר לשפר.
כל תובנה תתקבל בברכה.
וכרגיל, אשמח גם לקבל הצעות לאפייה טבעונית #13.