סקר קצר לחברי הפורום

edi18

New member
סקר קצר לחברי הפורום

סקר קצר בנושא שעות העבודה: 1. כמה שעות אתם עובדים בד"כ? 2. כמה שעות אתם עובדים בתקופות לחץ? 3. מה התפקיד שלכם? (מתכנת זוטר/מתכנת בכיר/ר"צ/מנהל פרויקטים/מנהל וכו') 4. אם יש סיבות ספציפות שבגינן אתם נשארים את השעות האלה (עבודה על פרוייקט ספציפי, צורך בלימוד חומר באופן דחוף, וכו') יום טוב.

motior

Member
אני רואה שענין השעות שוב בוער פה

1. בממוצע 10 שעות ביום 2. בתקופות לחץ הממוצע עולה ל 11-12 שעות ביום 3. מנהל פרוייקט 4. עבודה שיש לעשות?

aaronc76

New member
רק כי שאלת יפה...

1. 10 בממוצע 2. 10 בממוצע 3. מפתח זוטר 4. עבודה.

yaaz

New member
אצלי

1. 10 שעות. 2. 11 שעות, ונמרחים פחות בארוחת צהריים. 3. מתכנת בכיר. 4. כי יש מה לעשות.

0 אור 0

New member
ושלי

1. 10 2. תלוי ברמת הלחץ - הגעתי גם ל 14 - 15 3. מנהל 4. רק עבודה - נושאים של השלמת מסמך או לימוד חומר נעשה רק בבית

alubash

New member
השעות שלי :)

9 עד 9 וחצי כשאין לחץ. בלחץ יצא לי להשאר 11 וחצי שעות ביום. (פעמים בודדות בלבד). QA

d_style

New member
->

1. 8-9 2. 10-16 3. ראש צוות\מתכנת בכיר 4. כשאין לחץ אני לא רואה סיבה להשאר סתם, כשלחוץ אין לי בעיה גם לעבוד ימי שישי (בידיעה שבתקופות הרגועות אני "מפצה" על זה)

starcom

New member
8 וחצי שעות

1. 8 וחצי שעות + חצי שעה הפסקת צהריים כפי שקבע המחוקק.... 2. 10-11 שעות, לעיתים רחוקות וגם על זה אני מקבל שעות נוספות כפי שקבע המחוקק 3. מתכנת בכיר 4. נשאר רק שיש לחץ, תקלה דחופה שצריך טיפול דחוף הערה: אם החברה היתה של אבא שלי או שלי אז הייתי נותן יותר שעות, אבל עד אז אני הולך לפי החוק. לפי דעתי זה גם הכי טוב כי אני מגיע למחרת עם כחות מחודשים ולארוך השבוע אני נותן תפוקה הרבה יותר גבוה מהימים שנשארתי כל יום 12 שעות בחברה הקודמת. הלוואי והחברות סוף סוף יבינו את זה ....

1234aaa

New member
גם אני

1. כמה שעות אתם עובדים בד"כ? בין 10 ל- 11 בממוצע. 2. כמה שעות אתם עובדים בתקופות לחץ? אותו דבר,פשוט בא יותר ימים בשבוע אם אני מרגיש שצריך. 3. מה התפקיד שלכם? (מתכנת זוטר/מתכנת בכיר/ר"צ/מנהל פרויקטים/מנהל וכו') משרת סטודנט (הנדסת חשמל) 4. אם יש סיבות ספציפות שבגינן אתם נשארים את השעות האלה (עבודה על פרוייקט ספציפי, צורך בלימוד חומר באופן דחוף, וכו') בד"כ לא עושה יותר מ11 שעות ביום.

ושלי

1. 10 אבל יעילות 2. 12-13 ונדיר 3. ניהולי 4. השאלה לא מובנת אבל אם הכוונה מתי נשאר עד מאוחר/סופי שבוע זה בד"כ בשל פגישות בשעות לא שגרתיות

למעלה