אז סוף סוף הזמנתי בייביסיטר ויצאתי לדייט...

Soulpower

New member
אז סוף סוף הזמנתי בייביסיטר ויצאתי לדייט...

אחרי מיליון שנה, כלומר הפעם האחרונה שיצאתי לדייט היתה לפני יותר משנתיים, לפני שהתחלתי את התהליך וההריון ובעצם כשהתייאשתי מהרעיון שאמצא בן זוג נפלא וראוי.
אז - בייביסיטר אלופה הגיעה, הצלחתי להתלבש ולהתכונן אחרי שהרדמתי את המתוקי, לקחתי מונית, מקום נחמד ודייט נחמד עם בחור מהאינטרנט שהתכתב איתי כבר חודש כי הבייביסיטר היתה בחופש, וחיכה בסבלנות. היה לנו הרבה על מה לדבר, היתה כימיה והיה די כיף. ואז... הגיע החשבון והוא הבהיר שאני צריכה לשלם על החלק שלי... כן, היה כיף, עוד המשכנו להסתובב אחר כך עד שראיתי שעברו ארבע שעות וכדאי שאחזור הביתה, אבל בחייאת... יצא דייט יקר, יקר מדי. לא קצת עולב לצאת לדייט עם אמא יחידנית שהזמינה בייביסיטר ולצפות שתתחלק בחשבון? הפמיניזם שלי (חי וקיים) מגיע עד כאן.

אמבי

New member
איזה TURN OFF
...אבל לך - כל הכבוד על הכוחות והביצוע

אמבי

New member
מה שלי הכי הפריע זה ה"הבהיר לי". נשמע קצת נוקשה...

אלא אם כן זה היה מנוסח בצורה יותר רכה מהמשתמע.

מרגנית2

New member
באמת כל הכבוד

שפירגנת לעצמך ערב כל כך נעים. אני מנסה לספור את השנים שלא הייתי בדייט... זה בערך מסתכם ב11 שנה! כמו גילו של בני הצעיר...
יצאת. נהנית. היתה כימיה (שזה לא הרבה קורה). לגבי התשלום לא הייתי עושה מזה ענין. אנחנו נשים עצמאיות. בזמנו רק כשהייתי יוצאת עם בן זוג מאד עשיר הוא היה משלם. בדרך כלל אני הייתי משלמת כדי לא להרגיש חייבת.
&nbsp
חייבת להוסיף עוד סיפור קטנטן על בכורתי בת ה21 שיצאה לדייט ראשון עם עלם חמודות... וחזרה בהיסטריה כי הוא שילם על הכל ומה המשמעות של זה... האם היא חייבת לו? האם היא יוצאת איתו? האם הוא קנה אותה??
&nbsp
בקיצור העיקר שנהנית!!
&nbsp

Soulpower

New member
תודה על התגובה! נתת לי קצת פרופורציות

ו-וואו את אמא לבת 21... מדהים!
כן זה באמת מבלבל העניין הזה, ויכול להיות שאולי אולי הייתי מרגישה לא נוח באמת. אז לא נורא. ניתן עוד צ׳אנס.
ו...את? חושבת לצאת לדייט מתישהו בקרוב?

מרגנית2

New member
אני כבר בגיל הבלות

הפסיק לי המחזור בחודשים האחרונים. ואין לי צורך בדייטים. יש לי כמה חברים מאד טובים וקרובים איתם אני נפגשת לעיתים. יש ביניהם כאלה שעדיין מחזרים אחרי... (אחרי 30 שנה!) אבל אני מסתפקת בידידות.
טוב לי עם הילדים שלי וממש לא מתכוונת להכניס גבר למשוואה. אולי בפנסיה...

jessie7

New member
תלוי

מה עלות הארוחה, אם מדובר באמת בארוחה יקרה ( שאני לעולם לא מסכימה בדייט ראשון ), אולי יש מקום לחלוקה, אבל אם מדובר בחשבון שכולו 26 ש"ח, זו כבר קטנוניות.

מקסימה1

New member
איכס, איך אפשר לצאת שוב עם אחד כזה??

ברגע שהיה אומר לי לשלם הייתי קמה והולכת ומשאירה אותו עם החשבון.

נו באמת!!!! תשובה הזויה

הוא חייב לך משהו? יצאתם שניכם ושתיתם או אכלתם שניכם, למה זה ברור שהוא ישלם עליך?
ועוד תגובה כזאת של לקום וללכת ולהשאיר אותו עם החשבון?
לא לעניין בכלל

מורן 99

New member
למחשבולדת, אפשר להשיב באופן קצת יותר מכובד

וקצת פחות תוקפני.
אף אחד לא חייב כלום לאף אחד.
מדובר בקודים של התנהגות.
מקובל שבפגישות ראשונות הגבר משלם. זה חלק מתהליך של חיזור או ג'נטלמניות. באירופה (חייתי שם כמה שנים) זה הנוהג ת מ י ד, גם כשמדובר בפגישת עבודה. גבר לא ייתן לאישה לשלם. בארץ זה סיפור אחד לגמרי. אני מסכימה עם מקסימה1 שזה משאיר טעם רע שגבר נותן לך לשלם בפגישה ראשונה.

זה נוהג...

אבל אני חושבת על גבר בן 40+++
שמחפש מישהי, ויוצא ויוצא ויוצא
וכל יום משלם על עוד מישהי את החשבון
באסה...
&nbsp

&nbsp
אני נפלתי על אלו ש"שכחו את הארנק בבית / נפל באוטו
"
&nbsp

בארה"ב זה אם ככה כנראה הפוך מאירופה

שם תמיד הנשים משלמות ואין אופציה אחרת כלומר זה נראה שם מאד מוזר שאדם לא משלם עבור עצמו.

למעלה