ואפתח בבדיחה :

ס ק א ל י

New member
אין הרבה מה לספר...

היא הייתה המורה שלי לחשבון בכתה ה"א, וזה כל מה שאני זוכרת ממנה... סורי.....

סאביבית

New member
ואפתח בבדיחה :

אחד זקן בן שמונים מגיע לכומר ואומר לו : אל תשאל, פגשתי בחורה בת 25, היא בלונדינית ויפה ומתה עלי , אנחנו עושים את זה 3 פעמים ביום כבר שלושה חודשים. כומר : והיא נשואה ? הזקן : לא, היא לגמרי רווקה. כומר : ואתה נשוי ? הזקן : לא, אני אלמן. כומר : אז אתם לא עושים שום חטא. הזקן : אני יודע, אני גם יהודי. כומר : אז למה אתה מספר לי את זה ? הזקן : מה זאת אומרת ? אני מספר לכולם ! אז ככה, הלכתי לאופיס דיפו לקנות דיסקים רייקים למירבי, תוך שאני מתלבטת, נעמד לידי לא אחר מאשר צביקה פיק האיש והאגדה! ומתחיל לשאול לגבי דיסקים רייקים, הוא רוצה דיסקים למידע ולא למוסיקה (?! mp3?) מיד התנדבתי להסביר לו שזה אותו דבר ואין הבדל בדיסקים. צביק : את בטוחה ? מאיפה את יודעת ? אני : אני יודעת כי זה המקצוע שלי צביק: ויש פה כל כך הרבה סוגים, אז איזה הכי טוב ? אני : אני הכי אוהבת TDK . צביק : ואת בטוחה שזה למידע, אני צריך לצרוב קבצים. אני: באחריות, הנה תראה כתוב גם 74 דקות וגם 640 מגה. צביק: ??? אני: יש כאן עשרה, זה מספיק לך ? צביק : לא, אני צריך להרבה קבצים של מסמכים וטלפונים אני : אז עשרה זה מספיק. צביק: טוב, אני אסמוך עליך. אני : תמסור ד"ש בבית (נראה לכם??) ולמה אני מספרת לכם את זה ? מה זאת אומרת ? אני מספרת לכולם !

גנגי

New member
שבי, שלא תחטפי התקף-לב...

פעם פגשתי בסופר ברמת אביב ג´ את מתי כספי, והוא שאל אותי משו בקשר לגבינה אחת. ועכשיו, מה יותר שווה: צבי כפית שואל על דיסקים ריקים או מתי כספי שואל על גבינה מלאה? את הפרטים הכי חשובים לא סיפרת: הוא היה עם הטייטס האדומים מקטיפה, אלה עם הפאייטים? השיער שלו התנופף? גם באופיס-דיפו הוא רץ מצד אל צד בזמן שהוא מבקש משהו? כשנתת לו את מה שביקש הוא אמר "שיגעון"?

זוכרים את ה ../images/Emo45.gif שגלי נוהגת לתת לי

מעבירה אותו לאחר כבוד לגנגי.. נשפכתי על הרצפה בועטת ברגלים כלפי מעלה מרוב צחוק , למקרא תגובתך. אגב ורק כדי שלא תשוויצי.. גם אני פגשתי את כספי (כן כן עם רחל) בסופרמרקט.. באגף הפירות אמנם, וגם לא ברמת אביב כי אם בטורונטו, ודיברנו על טעם הפלסטיק של הפירות בקנדה.. כמה ניקוד יש על זה?

המתגונן

New member
הלו מה זה !

יותר מדי מידע בשבילי ליום אחד- מתי כספי בתור בסופר?! ויותר מפתיע- בטורנטו?! כבר עמדתי לכתוב תגובה לאביבית האם הפגישה עם צביקה כללה הטרדה מינית, כאשר דעתי הוסחה על ידי המפגשים עם מתי..

ilovemusic

New member
נראה אתכם מנצחים את זה

כשהייתי ילד (בן 9 או 10) ישבתי על הברכיים של חוה אלברשטיין ! ויותר מפעם אחת !!! הסיפור הוא כזה, דודה שלי (שגרה באותו בניין עם הוריי בהרצליה) היתה (ועדיין) כותבת שירים ותוכניות לילדים (לאה נאור - למי שמתעניין). באותה תקופה היא כתבה את הסדרה "קרוסלה" וחוה היתה מגיעה לבניין שלנו ויושבת איתה על התסריט. לעיתים הייתי נוסע איתן לחזרות של התוכנית באולפני הרצליה, ומספר פעמים אבי ואני נתנו לה טרמפ לרמת השרון (שם גרה בזמנו). ומכיוון שזה היה אוטו עם שני מקומות בלבד (וארגז מאחור)....

../images/Emo24.gif צריך לבדוק אם

היא עדין מוכנה לשאת אותך על ברכים גם היום..

אהההה גם רבקה מיכאלי נצילה את אחותי

אז ככה שאחותי היתה בגן היה לה פרצה שהיא היתה נכנסת דרכה וככה אבי העצלן לא היה צריך לעשות איתה תעיקוף סביב כל הגדר אחרי פסח (חופש ארוך) הוא הביא אותה לפרצה והלך ומסתבר שבחג סדרו תגדר והיא לא ידעה איך להגיע לגן והסתובבה ברחבי רמת אביב ג וחיפשה את הבית עד שרבקה מצאה אותה והביאה אותה הביתה ואני אומרת....היום זה כבר היה מגיע לעובדת סוציאלית אי שם.....

גרי רשף

New member
גן נעול אחותי כלה..../images/Emo22.gif

כבר החכם באדם שדיבר בשפת החיות והעופות הזהיר אותנו מתאונות כאלו. זה לא כל כך נעים לראות גן סגור, שלא שביל אליו לא דרך..

רון65

New member
כויריע ומרים ידויים...

ואפרופו טל שגב, מישהו שמע את הדיבק החדש לו?? יש מה לשמוע??

גם אני רוצה להשוויץ ../images/Emo163.gif

אני אכתוב כאן כמה משפטים, וכמו במשחק "אמת או שקר", נסו לנחש איזה משפט הוא אמת ואיזה שקר... *התשובות בסוף 1. לפני כשלוש שנים הלכתי ברחוב, לידי חלפה מכונית, האטה, מתוכה יצא ראש מוכר (מתי כספי) והציע לי טרמפ הביתה. 2. לפני כשנה מתי כספי האכיל אותי בסטייק מלוח נורא בחצר שלו 3. ביום ההולדת האחרון שלי (לפני כחצי שנה) צילצל הטלפון.. על הקו מתי כספי שבלי הקדמות מיותרות פוצח (עם אשתו היקרה רחל) בשירת "יומולדת ש-מ-ח"... 4. בשבוע שעבר קיבלתי שתי נשיקות ממתי כספי.. אחת בכל לחי
והתשובות: 1. אמת 2. אמת 3. אמת 4. אמת * כל המשפטים הוצאו מהקשרם * זה לא חוכמה, אני יודעת

המתגונן

New member
כל מתמידי הפורום יוכלו מייד

לשלול את "טענת יום ההולדת".. (בעיקר כל המזמרים בקול צלול, לפני שבוע וחצי).. אני אתן הימור- הנכון הוא זה עם הסטייק?

caspit

New member
אוף! זאת הודעה שלי, לא של מאמא עוף

זה מה שקורה כשכל מיני עופות באים אלי הביתה, משתלטים לי על המחשב ואפילו לא מודיעים לי....

למעלה