ואפתח בבדיחה :
אחד זקן בן שמונים מגיע לכומר ואומר לו : אל תשאל, פגשתי בחורה בת 25, היא בלונדינית ויפה ומתה עלי , אנחנו עושים את זה 3 פעמים ביום כבר שלושה חודשים. כומר : והיא נשואה ? הזקן : לא, היא לגמרי רווקה. כומר : ואתה נשוי ? הזקן : לא, אני אלמן. כומר : אז אתם לא עושים שום חטא. הזקן : אני יודע, אני גם יהודי. כומר : אז למה אתה מספר לי את זה ? הזקן : מה זאת אומרת ? אני מספר לכולם ! אז ככה, הלכתי לאופיס דיפו לקנות דיסקים רייקים למירבי, תוך שאני מתלבטת, נעמד לידי לא אחר מאשר צביקה פיק האיש והאגדה! ומתחיל לשאול לגבי דיסקים רייקים, הוא רוצה דיסקים למידע ולא למוסיקה (?! mp3?) מיד התנדבתי להסביר לו שזה אותו דבר ואין הבדל בדיסקים. צביק : את בטוחה ? מאיפה את יודעת ? אני : אני יודעת כי זה המקצוע שלי צביק: ויש פה כל כך הרבה סוגים, אז איזה הכי טוב ? אני : אני הכי אוהבת TDK . צביק : ואת בטוחה שזה למידע, אני צריך לצרוב קבצים. אני: באחריות, הנה תראה כתוב גם 74 דקות וגם 640 מגה. צביק: ??? אני: יש כאן עשרה, זה מספיק לך ? צביק : לא, אני צריך להרבה קבצים של מסמכים וטלפונים אני : אז עשרה זה מספיק. צביק: טוב, אני אסמוך עליך. אני : תמסור ד"ש בבית (נראה לכם??) ולמה אני מספרת לכם את זה ? מה זאת אומרת ? אני מספרת לכולם !