אודה אם תכתבו לי בקשה באנגלית לאתר המוכר

salicylicacid

New member
אודה אם תכתבו לי בקשה באנגלית לאתר המוכר

אני עוברת ניתוח להסרת גידול בלסת ובראש בימים הקרובים והרופא אמר לי לקנות אבקות חלבון כי במהלך הניתוח יחדירו לי לוושת צינורית לנשום במהלך הניתוח ואז אחרי הניתוח ייכאב לי הגרון ולא אוכל לבלוע וללעוס (הגידול הוא בלסת ובראש).
אני צריכה לקנות 3 אריזות של אבקת החלבון הזה מאתר "המוכר" ("המוכר" הוא אתר האינטרנט vitacost):
http://www.vitacost.com/natures-best-zero-carb-isopure-strawberries-and-cream-7-5-lbs

הבעיה היא שההכנסה החודשית שלי נמוכה מאוד ולא מאפשרת לי לקנות אוכל, לשלם לשכר דירה וקשה לי להתקיים בגלל שאין לי מספיק כסף כדי לחיות.
התשלום שמשלמים ל DHL מייל עבור הובלת המוצרים האלה הוא יקר וביקשתי מחברת DHL לקבל הנחה, אבל הם אמרו לי שבגלל המוכר משלם ישירות אליהם אז אני צריכה לבקש את ההנחה מהמוכר.
אני מבקשת לתרגם לאנגלית בקשה למוכר שבה יוסבר להם המצב שלי ומדוע אני מבקשת את ההנחה (מה שכתבתי לכם כאן). אודה אם תכתבו לי באנגלית בקשה למוכר (בחו"ל) שבה אבקש מהם לקבל הנחה על קניית 3 אריזות של אבקת חלבון כאלה.

salicylicacid

New member
חשבתי לתת למי שרוצה לעזור לי את החופש לכתוב

ניסוח משלו לבקשה שלי כי חשבתי שאולי אם אכתוב בקשה ואבקש ממכם לתרגם אותה לאנגלית יקשה על מי שירצה לעזור לי.
אני כותבת בקשה בעברית, ואודה לכם אם תתרגמו את זה לאנגלית אבל אתם לא חייבים בדיוק באותן מילים (כדי לא להכביד על מי שרוצה לתרגם לי את זה לאנגלית).
אז הנה טיוטה לבקשה שאשמח אם תתרגמו לי אותה לאנגלית:
"אני עומדת לעבור ניתוח בלסת ובראש אשר במהלך הניתוח תוחדר לי צינורית שנועדה על מנת לנשום. הרופא אמר לי שייכאב לי אחרי הניתוח בזמן בליעה בוושת ובגרון ובלסת.
הרופא אמר לי להצטייד באבקת חלבון, אלא שכתוצאה מחולי כרוני אין לי יכולת לעבוד ולייצר לעצמי פרנסה. כתוצאה מכך, ההכנסה החודשית שלי לא מאפשרת לי להתקיים ואני מבקשת ממכם הנחה.
התשלום ל DHL הוא יקר (51 דולר עבור 2 אריזות שכל אחת מהן היא במשקל 3.4 קילו), וביקשתי מהם הנחה והם אמרו לי שבגלל שאתם משלמים מראש וישירות ל DHL אז הם מבקשים ממני שאפנה אליכם ושאבקש ממכם הנחה בתשלום ל DHL
בהתאם לכך, אני פונה אליכם בזאת ומבקשת ממכם שתגלו כלפיי חמלה והבנה ותתנו לי הנחה בקניית 2 אריזות של המוצר שבקישור הבא:
http://www.vitacost.com/natures-best-isopure-protein-powder-zero-carb-creamy-vanilla-7-5-lbs-2

"

למעלה