notification
Member
מעבר לנתניה
אני שוקל לעבור לנתניה. אני לא מכיר את העיר ולכן אני מבקש לדעת איזה אזורים נחשבים לטובים בעיר. חשוב לי שהדירה תהיה ממוקמת במרכז העיר בקרבת אזורי בילוי וחנויות ואף בקרבת תחנות אוטובוס, עם גישה נוחה מאד! לקווים בינעירוניים, ואף תהיה קרובה לתחנת רכבת. אלו חשובים לי מאד. בנוסף, אשמח שהיא תהיה קרובה ככל האפשר לים.
איזו שכונות ואזורים עליי לחפש?
מעבר לנתניהמה קובע איזה סוג אוטובוס מופעל בקו מסוים?
שלום לכם![]()
אולי תדעו לענות לי... אני נוסע בקו 76 של אגד מתל אביב לחולון בשעות אחר הצהריים, כלומר 17 והלאה.
עד לפני כחודש / כחודש וחצי, הקו היה מופעל על-ידי אוטובוס ארוך (בטח יש לו שם מקצועי), כלומר, או מהסוג שמחוברים עם האקורדיון, או מהסוג שהוא פשוט ארוך מטבעו עם 3-4 דלתות, והצפיפות היתה נסבלת בהחלט.
אך מאז אותה תקופת זמן, האוטובוס שמפעיל את הקו הוא אוטובוס קטן וישן, מיזוג האויר מקרטע עד לכלל לא דלוק, בלי אפשרות לעלות ולתקף מאחורה.
מדוע זה קרה?ואיך אפשר, אם בכלל, להשפיע בכך שסוג האוטובוס הקודמ יחזור להפעיל את הקו? הרי הוא הפעיל אותו מאז ומתמיד.![]()
אולי מישהו יודע על-כך יותר...
תודה בכל מקרה!
אני שוקל לעבור לנתניה. אני לא מכיר את העיר ולכן אני מבקש לדעת איזה אזורים נחשבים לטובים בעיר. חשוב לי שהדירה תהיה ממוקמת במרכז העיר בקרבת אזורי בילוי וחנויות ואף בקרבת תחנות אוטובוס, עם גישה נוחה מאד! לקווים בינעירוניים, ואף תהיה קרובה לתחנת רכבת. אלו חשובים לי מאד. בנוסף, אשמח שהיא תהיה קרובה ככל האפשר לים.
איזו שכונות ואזורים עליי לחפש?