"שקיפות"

ronashlon

New member
"שקיפות"

האגודה נתבעת במספר תביעות שסכומן הכולל כ-350,000 ש"ח. בנוסף על האגודה לשלם מן הסתם לעורכי דין שייצגו אותה.
מאחר וכיום מספר החברים מתחת ל-200, (כ-600 אצל הוועד הקודם), עולות השאלות הבאות:
1. האם האנפורמציה לגבי התביעות כנגד האגודה נכונה? אנא הסבר ופירוט!
2. מדוע הוועד אינו מפרסם אנפורמציה חשובה שכזו לחברים? הרי בשם הטענה של חוסר שקיפות הוחלף הועד הקודם, וראה זה פלא עולם כמנהגו נוהג. לא ראוי ולא תקין. נאה דורש חייב גם נאה לקיים.
3. מדוע יש ירידה כה חדה במספר החברים? מי מפריע לנו כיום? הסבר מה מקבלים עבור דמי החבר השנתיים למעט כסף בקופה לתשלום תביעות.
4. בשם ה"שקיפות" שכל כך הטפתם, מה הוועד עוד מסתיר מאיתנו?
נתן שרון - כיו"ר האגודה, אינך יכול להסתיר אנפורמציה שכזו כאשר חברים מחדשים חברות.

talben

New member
ידיעון האגודה

לגבי התביעות - מידע עליהן הופיע בידיעון האגודה (התביעה של שי פופר והמשך התביעה של סם אלימלך)

talben

New member
נ.ב

וכמו שמישהו סימס לי לפני כמה דקות, גם דיברו על עניין התביעות באסיפה שהתקיימה לפני כמה חודשים באשכול הפייס בהרצליה

ronashlon

New member
טל למה לשקר, למה?

סם אלימלך לא תבע את האגודה. אחרים תבעו. ולפי מה שכותב נתן שרון, זו הודעה לצד ג'. תקרא מה שכותב נתן שרון. השנאה כל כך מעוורת אותך?

talben

New member
מה?

איזו שנאה ואיזו נעלים? באופן אישי אני לא שונא אף אחד, כולל לא את סם, שי וכל השאר. היו לי מחלוקות על אופן הפעולה וההתנהלות - זה כן. שנאה לא ולא. באופן אישי אני יכול להגיד לך שיש לי המון הערכה כלפי סם בפן האישי בכל מה שקשור לתרומתו לנוער. מה? את זה לא אפרסם כאן מכיוון שלא קיבלתי את רשותו לדבר על כך. ובאופן עניני - היו סוגיות משפטיות עם סם, ואכן אין לי בעיה ו/או בושה להודות שטעיתי, והתביעות איתן מתעסקת האגודה אינן קשורות לסם אלימלך. הנה ושוב לשם הבהרה - טעיתי במה שכתבתי (לפחות אני כותב בשמי וכל מי שרוצה יכול לפנות אלי באופן ישיר ולהגיד לי שטעיתי). מבסוט?

שקיפות

למרות שהפניה אנונימית אני עונה כי אין לנו מה להסתיר.
כל המידע בנושא תביעות משפטיות מופיע בפרוטוקולים של ישיבות הועד.
כל חבר אגודה יכול להיכנס ולקרוא אותם.
נכון להיום יש שתי תביעות משפטיות שהאגודה מעורבת בהם. בשתי התביעות אין לנו עלויות של עורכי דין.
1. תביעה אחת של חבר ועד קודם, מתנהלת בבית דין לעבודה על סכום של 14,000
2. כמו כן 3 חברי ועד קודם הפנו אלינו כצד ג' תביעת לשון הרעש שהם נתבעים, בטענה שהפרסום שהוציאו היה בתפקידם כחברי ועד. הם פנו גם לחברת הביטוח שביטחה את נושאי המשרה וזו דחתה את טענתם.

באגודה היו כ 350 חברים בשנת 2016. התקציב של האגודה מאוזן לעומת גרעונות שהיו בשנתיים קודמות. כל חברי האגודה משלמים דמי חבר לעומת תקופה קודמת שצרפו חברים שאינם נמנים על התעופה הכללית התשלום סמלי.

טל ר

New member
נתן, שפו, ושאלה ברשותך

מהו עניין לשון הרע אותו הזכרת? מי הגיש תביעה כנגד מי? לא הצלחתי להבין מהפרוטוקולים (תרגיש חופשי לענות באימייל אם עדיף).

ronashlon

New member
מה היקף התביעה לצד ג'? 300,000 ש"ח?

ומה החשיפה לאגודה וחבריה לאחר שלדבריך חברת הביטוח דחתה את דרישת התשלום. אני מבין מהתקנון שלנו שיש חובת שיפוי, הלא כך?

כמו כן אשמח להסבר כיצד התקווצה האגודה כל כך. הטענה שהיו בעבר חברים לא משלמים או ששילמו סכום מינימאלי פשוט אינה נכונה. אתה יכול לספק ראיות לכך, או שזו טענת סרק?

ronashlon

New member
נתן הנושא הוא שקיפות והסירוב שלך לענות לשאלות פשוטות מטריד!

זהו פורום פתוח המשרת את הציבור כולו. הסירוב שלך לענות על שאלות כל כך פשוטות, מאוד מטריד.
להלן שוב השאלות:
1. מה היקף התביעה צד ג' שהאגודה נתבעת האם אכן הסכום הינו 300,000 ש"ח?
2. למעט התביעה של צד ג' והתביעה של חבר ועד לשעבר, האם יש תביעות נוספות כנגד האגודה?
3. מהיא החשיפה לאגודה ולחבריה של אותה תביעה של צד ג'? האם יש חוות דעת משפטית? אם יש אבקשך לפרסמה.
4. כיצד עומדת התביעה כנגד האגודה עם המחויבות לשיפוי הקבועה בתקנון האגודה?
5. מה קורה באם אותו צד ג' זוכה, וברור שלאגודה אין מספיק כסף לשלם, האם חברי האגודה נחשפים לתשלום התביעה הזו?
4. מדוע פרוטוקולי ישיבות הוועד אינם באתר האגודה כנדרש?
ראה נתן, הנושא הזה המועלה כאן, רציני וחמור עם השפעות מרחיקות לכת על האגודה וחבריה והשפעתו הרסנית. אפשר להתווכח מי אשם, אבל אני מציע שנשאיר את הוויכוח הזה לשלב מאוחר יותר לאחר שנבין איפה אנחנו עומדים כאגודה, ומה החשיפה שלנו כחברים. זה תפקידך להסביר לנו.
לפיכך אני מצפה שתענה על שאלות אלו באופן מסודר ומנומק מאחר ולטענתך אין מה להסתיר, הלא כך? להזכירך, אלו בדיוק היו הטענות שלך כביקשת להחליף את הוועד הקודם ואז לא היתה חשיפה של 300,000 ש"ח כפי שיש כעת!
במידה ואכן אין מה להסתיר, אנא פרסם כאן. לא תפרסם - אפרסם אני. כך פשוט. עשה את הדבר הנכון

talben

New member
תשובונת קטנה

רונשלון, האם הפעם השנאה כל כך מעוורת את עיניך?
היתה בזמנו החלטה שכל טייס החבר בועד הטייסים המסחריים (ועד הכולל את טייסי אל על ארקיע ישראייר וכימניר) יכול להתקבל כחבר אגודה ללא תשלום (המטרה הייתה להגדיל את מספר חברים באגודה לשם צבירת כוח במאבק על הרצליה). בנוסף, ולשם אותה מטרה, הוחלט שחברי אגודת הממ"גים יכולים להצטרף כחברי אגודה בתשלום מופחת. אז הנה, יש גם יש. כמה בדיוק יש או היו? וואללה, את זה אני לא יודע.

תפסיק להטריד אותנו עם השטויות שלך

אתה חבר אגודה ומוטרד? - פנה בצורה מסודרת לועד ותקבל תשובה לכל שאלה. ישיבות הועד פתוחות לנוכחות חברי האגודה ואתה מוזמן לבוא ולהשמיע את דברך.
אינך חבר אגודה? - אין לך מעמד ואיש אינו חייב לך הסברים.
יש לנו דברים חשובים יותר לעסוק בהם מאשר להגרר לפרובוקציות מטופשות.

דוד.

למעלה