הגירה לארצות הברית

assafha007

New member
הגירה לארצות הברית

אני מחזיק בגרין קארד
לאשיתי ולשני ילדי התינוקות אין גרין קארד.
מה ניתן לעשות אם נצטרך ליסוע לארה"ב תוך מספר חודשים?

BW37

New member
גרין קארד

מה זה נקרא שלך יש גרין קארד ?
אתה חי בישראל או בארצות הברת ? ממתי יש לך גרין קארד ?
אם אין לך אישור לשהות מחוץ לארצות הברית REP ואתה מעל שנה בישראל, כנראה שכבר אין לך גרין קארד

בכל מקרה, אין דרך להביא את אשתך והילדים מהר לארצות הברית חוץ מלטייל
אתה יכול ללבקש עבורה גרין קארד, יש זמן המתנה של 3 שנים...
אלא, אם בינתיים הצעת החוק של ההגירה תעבור בארצות הברית קודם ואז תול לבקש עבורם בלי תור

assafha007

New member
תודה על תשובתך

יש לי גרין קארד בתוקף
אני מדווח למס הכנסה ועדיין לא עברה שנה מאז שיצאתי מארה"ב.
אני חי פה בארץ.

אני מתכוון לצאת לעבוד שם בהזזדמנות הראשונה כמו כן אני מכין בקשה לרי אנטרי פרמיט.
איך הכי קל ומהר להכניס את כולם?

מה זה החוק הזה ומתי אם בכלל צפוי לעבור?

תודה אסף

BW37

New member
מהירות

הכי מהר להכניס את אישתך עם ויזה אחרת
כמו ויזת סטודנט, רק שזה יעלה לכם הרבה כסף...
אין אפשרות להכניס אותה עם גרין קארד או אישור עבודה במהירות

בקשר לחוק, מיליונים מחכים לחוק הזה,
אני, אתה , כל שאר האמריקאים ואובמה יודעים באותה במידה מתי החוק יעבור אם בכלל
תראה כל מהדורת חדשות בארצות הברית או כל אתר חדשות, רפורמת ההגירה זה הנושא הכי חם בארצות הברית
החוק יעבור אם וכשהרפובליקאים יסכימו עם הדמוקרטים על הפרטים,
אבל הדמוקרטים ,אובמה וחלק מהרפובליקאים בעדו...

fluffysheep

New member
הייתי באותו מצב

שלום לך,
אני ובעלי היינו באותו מצב בדיוק רק ללא הילדים.
לצערי זהו מצב מאוד מאוד בעייתי. החוק האמריקאי לא מאפשר שום אישור שהיה לטווח ארוך לבן זוג של בעל הגרין קארד.
הנה הנקודות החשובות שנתקלנו בהן:
1) אם יש לאישתך וילדיך כבר ויזת תייר כנראה שיוכלו להכנס לאה"ב כתיירים לביקור. בדר"כ מוגבל לחצי שנה או פחות, בשום פנים ואופן אל תחרגו שלא כחוק מהזמן שמוקצה. אל תעמדו ביחד באותו תור לבידוק דרכונים כדי שלא יעלו חשדות שרוצים להשאר בארהב, מה גם שאתה גם ככה אמור להיות בתור שונה כתושב...
2) אם אין להם ויזה - זה בעייתי להוציא בגלל שצריך להוכיח שאין כווה להשאר בארהב ואת זה כמעת בלתי אפשרי לעשות אם היא נשואה למישהו בעל גרין כארד. זה פשוט סירוב אוטומתי ברב המקרים (לכן גם ההערה הקודמת להיות בתור נפרד).
3)אי אפשר להכנס ולצאת כמה שרוצים על ויזת טייר כי יש הגבלות למקסימום שהות.
4)ויזת סטודנט - אותה בעיה כמו ויזת טייר בדיוק לגבי חובה להוכיח כוונה לחזור לארץ!!
5)יש דרך מסויימת להגיע לארהב כטייר ואז לשנות מעמד לסטודנת בלי לצאת את המדינה שיכולה לעבוד אבל זה מסובך קצת - לגבי זה מומלץ להתייעץ עם עורך דין אמריקאי להגירה (דבר אחד אני יודעת שאז אי אפשר לצאת את ארהב כי ברגע שיוצאים צריך להמיר לויזה אמיתית בארץ וזה חוזר לאותה הבעיה).
6)אתה יכול לבקש עבורה גרין קארד, זה לוקח בערך 3 שנים שבהם היא לא(!) יכולה לגור איתך בארהב. בזמן זה כניסות ויציאות לארהב כטיירת עלולים להיות בעייתיים אם אין לה עבודה קבועה בארץ והיא לא סטודנתית בארץ.
7)אם זה רלוונטי עבורה היא יכולה לנסות למצוא עבודה דרך מעסיק אמריקאי בויזת H1B ללא שום קשר אליך. יש הרבה חומר ברשת לגבי הויזה הזו. זו ויזה שמאפשרת מה שנקרא double intent, כלומר לא צריך להוכיח שרוצים לחזור לארץ. זה מה שאנחנו עשינו. יש לציין שלא פשוט למצוא ככה עבודה, זה טלוי במקצוע ומקום שאליו רוצים להגר ועוד גורמים...
וגם - מאוד כדאי להתייעץ עם עו"ד בלי קשר כדי לקבל את כל המידע...

בהצלחה,
מכווה שיצליח לכם, זה לא פשוט...

assafha007

New member
תודה על עזרתך .

נתת לי עןד מדע שאני מקווה שיועיל.

תודה רבה לך.

למעלה